Ahaha nefes alan birine bile dönüp bakıyorlar acaba koronami diye
Bende çok korkuyorum ve annemlereyken eski komşusu çatkapı oturmaya geldi bende maskemi taktım korkuyorum dedim mesafeli oturdum annem çekirdek koydu önlerine ben korkuyorum diyince kızın boğazında çekirdek kalmış korkudan öksürmemiş sonradan söyledi baktım gözleri doldu kıpkırmızı oldu
Ayy bende kan ilacı içtiğim için çok fena olmuştum markettrydim inanılmaz midem bulandı başım döndü bide hava 40 drc oturdum marketin bi köşesine gözümü kapattım ayağa kalksam düşecek gibi oluyordum tabi doğal olarak herkes bana öcü gibi bakmıştı ne kötü bi durumdu ayy
İnsanlar korkuyor artık ya bende hamileyim alerjim var sürekli hapsiriyorum hastaneye kadın doğum a gittim bi gün asansörde hapşırık tuttu maske i cakarmadim üstüne de peçete koydum öyle hapşırdim arkamı da döndüm hepsine görseydiniz açık bir yer olsaydı hepsi atlardi kapıya yapıştı hepsi resmen gülme geldi bana keşke üst üste gelseydi ya şansa 1 kere hapşırdim hep üst üste hapsiririm oysa ki komik geldi bana valla niye yalan soyliyim eşim e anlattım bi güldük düşün maske peçete arkam dönük korktular resmen haklılar tabi ama komik geldi bana
1,486,347 soru
24,299,955 cevap
344,003 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın