0 oy
824 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Aslında hani bana küfür eden vuran biri falan olmadı hiçbir zaman sadece ilgi sorunumuz vardı o da bana göre ama ben hep üstüne titrerdim onun gece yarısı üstüne kadar kontrol ederdim yorganla özdeştiği için terlerdi her gece bakardim eğer terliyse hemen degsitirirdim falan elinde tuşlu telefonla bu kadar uzun mesaj yazmak zor olmuştur:D Allah herkese hayırlı eş nasip etsin yoksa insan cidden yerle bir oluyor

image

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaramış yaramış hemde çok güzel yaramış:)
tarafından
Evlendikten sonra ilk uzun yazısı sevgiliyken her sabah yazardı lakin evlenince sihir bozuldu :D
-Reklam-
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Yaramıs belki ki insallah hep böyle devam eder. Rabbim mutlugunuzu daim etsin inşallah 
tarafından
Sağol canım Rabbim herkesi mutlu etsin
0 oy
(668 puan) tarafından

Ne kdar güzel ifade etmiş duygularını inşallah hep böyle devam eder mutluluğunuz daim olsun <3:)

tarafından
Bende şaşırdım evlendikten sonra içine öküz kaçmış gibiydi demek ki askere gitmesi gerekliymis :D
(668 puan) tarafından
Özlem çok farklı bişey canim hele asker psikolojisi apayrı yalnızsın herkesten herşeyden uzaksın kimseyi tanımıyosun dusuncek çok fırsatın oluyo dha ii değer anliyosun ☺️
0 oy
tarafından
Biraz daha uzun kalsın bence :))
tarafından
Yok kız ben çok zorlanıyorum evde elim ayağımmış iki çocukla bi de varlığını arıyorum gittiği günden beri
tarafından
Tez zamanda kavuşun ins cnm
0 oy
(161 puan) tarafından
İyi yaramış askerlik bi etkiliyor sanki benimki bedelli 20 gün gittide onda bile değişimler vardı:)) 
tarafından
Kız benimde bedelli daha iki hafta oldu gideli :D
(161 puan) tarafından
Vıyy keşke uzun  dönem gitseyniş sana taparak dönermiş:)
tarafından
Yok bana bu kadari bile yettiiii
(161 puan) tarafından
Ne kadar kısa olursa olsun banada zor olmuştu  Allah hayırlı teskereler nasip etsin inşallah
0 oy
tarafından
Ay iyi olmuş ne güzel maşallah kıymetini bilmiş inşallah hiçbir zaman unutmasın bu kıymeti 
tarafından
Zaten bilirdi yani ama dile getirmezdi basit gelirdi her şey şimdi yatağını toplayan kıyafetlerini çıkaran yok bazen çok uykulu olurdu işe giderken o yatar ben giydirirdim
tarafından
Kız sende maşallah baya pamuklar içinde bakıyormuşsun kocana :))
tarafından
Seviyorum ne edeyim kıyamam ben ona
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Ayy bnde mi kocamı tekrar yollasam askere napsam 1 yıl bekledim 6 ay daha beklerim asker yolunu bişi olmaz o günlerimi özledim bian 
tarafından
Amaaan benim 2 hafta oldu gideli bedelli ama hâlâ unutamam o otobuse bindiği saniyeyi ilk kez otobüs gördüğümde ağladım götürecek diye Allah kimseyi sevdiklerinden uzak da bırakmasın
(3,749 puan) tarafından
Biz ozmnlar sevgiliydik bide 1 yıl yaptı askerliği
tarafından
Eğer sevgili olsaydık derdim 6 ay yap diye ama çocuklarımız var bakmakla yükümlü bir evi var o yokken bize kol kanat gerecek ailesi de yok o yüzden bedelli istedik kredi çektik olsun öderiz yanımda olsun yeter
(3,749 puan) tarafından
Aynen cnm hayırlısı ile gelsin
0 oy
(4,847 puan) tarafından

Rabbim kavuştursun ne güzel dile dökmüş:)

tarafından
Amin canım bende şaşırdım dile getirmezdi normal de askerlik yaradı kısa zaman bile olsa
0 oy
tarafından
Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah 

Acaba benim eşimi de mi gondersek ne 

Şaka şaka çok şükür bi sorunumuz yok ama arada böyle şeyler yapsaydı nolurdu :))))
tarafından
Bizde 4 senelik evliyiz evlendikten sonra öküz kaçmış gibiydi sevgiliyken her sabah böyle mesajlarla uyanirdim bi de şartım vardı aynı cümleler olmicak diye hep uğraşırdı bi evlendik saldım çayıra oldu. Allah herkesin evine huzur sağlık mutluluk versin maddiyat sonraya kalıyor
tarafından
Aynen canım şaka yapıyorum boşver evimizde huzur olsun da güzel söz söylesinler ama sevdiklerini gözleriyle belli etsinler Allah başımızdan eksik etmesin
Dün mesaiye kalmış benim de telefonum bozuktu gittim hemen tamirciden aldım aradım geç kaldı bisey mi oldu diye açmadı sonra döndü nerdesin dedim mesaide dedi niye haber vermiyorsun sen bi işler karıştırıyorsun kesin dedim hemen wpden foto atmış kıyamam ben ona ya :)))
0 oy
(79 puan) tarafından

Kıskanmadım dersem yalan olur bizimki de evlendiğinden beri önceki gibi değil önceden birbirimizi göremezdik 5 dk elini tutum bana yeter diyordu şimdi yanımda durmuyor arkadaşlarına gidiyor kötü olan taraf askerliği de yaptı bitirdi :)

Allah bozmasın inşallah 

0 oy
(973 puan) tarafından
Askere gidince erkekler kendine geliyor gerçekten 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 139 göst.
11 Nisan 2025 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (537 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
28 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aleynayagmrrr (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
9 Şubat 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Pasakizz (906 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 241 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,530 soru

24,073,447 cevap

330,804 kullanıcı

...