Vallahi Allah kaynanamdan razı olsun 3 saatlik uzakliktalar benim ailem ve eşimin ailesi. Eşimin ailesi kayınpederim,gorumcem olsun cok iyi insanlar. Bize ev aldılar kaynanam hala çalışır 52 yaşında. Disiplinli,temiz, düşünceli biridir çok şükür 4 yıllık evliyim bu arada
Ben de memnunum
Ee valla ben pek severim kendisini ama o bazen acayip davranir altli ustlu oturuoz biz evimdeki herseyi asagi goturmek ister peynir vardi 5 kilo bunu siz yiyemezsiniz bitmez bu dye dye aldi goturdu yagi tuzu unu o yuzdn kizarm kocam bana sarldimi yannda trip atar bana sarlmion diye gulum askim dedimi trip atar bana demion dye o yuzden kizarm cocugumu her gordugunde altini acmaya kalkar pisik etmismiyim dye ona kizarm ha bide sutun yetmio cocuk buyumuyo ben emzrsem sutum iner vs. Sacma sacma konusmalarina kizarm uzun oldu devam etmicem daha buna benzer bi cok sey bunlar olmasa cok severim de
Ben severim kaynanamı hatta annemle değil kaynanamla huylarım daha çok benzer o derece
Bana direk lafı yoktur canım bana karşı olan içindekileri gmrümceme bagırıp çagırıp söylüyor tabi hemen bana geldiğini anlıyorum
1,490,044 soru
24,352,641 cevap
346,553 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın