0 oy
1,809 göst.
Diğer kategorisinde (246 puan) tarafından

En son 1 ay önce kelebekli bir altın kolye almıştı :P takı dolabının üstüne koymuş bide :D bende bu kimin diye deliye dönmüştüm hahaha sonradan öğrendim :ermm:  meğer bana begenipte çok istediğim kolyeyi almış <3 (gördüğümde deliye döndüğümden benim istediğim kolye olduğunu unutmuşum):D öyle getiripte bak sana ne aldım diyen bir tip değil :D hödük:D

52 Cevaplar

0 oy
(1,719 puan) tarafından
Yıl dönümüzde telefon alacakmıştı süpriz ama birileri ağzında tutamadö kaçırdı oda söyledi artk sonra aldı telefon mayıs ayında 2 gün öncede evlilik yıl dönümümüz dü tektaş alms saolsun kocam hatta post açmıştım :))
(246 puan) tarafından
Vaaaay kral hareket:D gule gule kullan canım parmağında paslansın :D
-Reklam-
0 oy
(1,068 puan) tarafından
15 temmuz evlilik yıldönümümüz de ♥️ Telefonum eskiydi sürpriz telefon almış ☺️
(246 puan) tarafından
Güle güle kullan canım:)
(1,068 puan) tarafından
Sağol canım benimm sende ☺️
0 oy
(583 puan) tarafından

Hiç bir zaman hiç sevmez öyle şeyleri odun:ermm:

(246 puan) tarafından
Ya bakma benimkide hödük ben isteyince alıyor :D
(583 puan) tarafından
Isteyince bnm ki de  aliyo da Bi anlamı yok ki öyle de ☹
(246 puan) tarafından
Ummadık anların kurtarıcısı gibi :D
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Hiç bir zaman 
(246 puan) tarafından
Özel günleri hatirliyorsa bir önemi yok be kuzum
(1,264 puan) tarafından
Ne özel günü oda yok bildiğin taş odunda değil
0 oy
(375 puan) tarafından
Dogum gunumde bana bi kar kuresi almsti bn cok severim kar kurelerini cocuklugumu hatrlatir hep bana. Oda unutmams almsti bu kiş. Yazinda dugunumden kalan fotograf albumumuz vardi alamadk kaldi oyle 2 sene olmustu kaybolmustur sandik esim gitmis bulmus getrmsti poseti acinca soka grmstm cok istyodm cnku albumumuzu alamadk ne yazkki gorunce cok sevindm gozlerm dolmustu :))
(246 puan) tarafından
Aaaa çok güzel kuzum en özel şey:)
(375 puan) tarafından
Evt gercekten oyle oldu ;)
0 oy
tarafından

Benimki genelde para veriyo dogum gunlerimde gecende 300 tl verdi sagolsun 15 gun oluyo parayi sevdigimi biliyo direk sevdigimi veriyo hediye cicek micek almaz hic :D ama bolede kotu ya insan arada hediye bekliyo :ermm:

(246 puan) tarafından
Sana para verip Allah'tan demiyor benim yerime kendine hediye al diye:Dddddd benimki diyordu çünkü hahahahahaha
0 oy
tarafından
Dün yaptı istediğim kahve makinası almış sağolsun pazartesi doğum günün erkenden almış 
(246 puan) tarafından
Doğum günün kutlu olsun o zaman canım:))) bizde erkenden kutlayalım:))) Allah ağız tadıyla kahve içmeyi nasip etsin
tarafından
Çok teşekkür ederim canim Allah razı olsun amin inşallah cümlemizin
0 oy
tarafından
Maddi yonu buyuk birseyde Oyle birsey alma huyu yok gül çiçek vs ama para verir hediye olarak :)) bende gider istedigimi alirim isten gelirkende sevdiğim abur cuburlari alir :) 
(246 puan) tarafından
En sevdiğim abur cubur :))))
tarafından
Benimde vallahi cocuk gibi seviniyorum  :)) elinde sakliyor baaak sana ne aldim diye hahahahja:)))
(246 puan) tarafından
:))))
0 oy
(3,060 puan) tarafından

2 sene önce canım;)

(246 puan) tarafından
Kız daha yeni sayılırsınız:D bende eskimiş sandim hahahah bazı erkeklerde sürpriz sıfır oluyor
(3,060 puan) tarafından
3 sene sevgili +2 yıl evlilik toplam 2defa benim ki tam hödük canım :) senin eşinin yaptığı gibi ona bile razıyım ama yok anam 3 gün önce dogum günümdü o kadar beklemedim ama hiç tık yokdu
(246 puan) tarafından
Gelde kavga etme dimi:/
(3,060 puan) tarafından
Aynn öyle kuzum:) Sonra kadınlar niye çok konuşur biz konuşmayalım da kim konuşsun :)
(246 puan) tarafından
Hahaha aynen :D
0 oy
(28 puan) tarafından
21 ağustosta doğum günü sürprizi hazırlamış beni teyzemgille gönderdi o gün ben geç geleceğim isim var diye sonra aksam oldu aradi teyzenfil seni getirsin ben gelemiycem bugün diye eve geldik bide baktım her tarafta güller mumlar hediyeler pastalar o kadar çok mutlu oldum ki .. Tabi teyzemgillinde haberi varmış:)) 
(246 puan) tarafından
Vaaaay romantik hareketler :)))
0 oy
(672 puan) tarafından
Hiç yapmadı maalesef 
0 oy
(8,061 puan) tarafından
2 gün önce çiçek gönderdi paylaşmıştım hatta burada☺
0 oy
(493 puan) tarafından
Bir hafta önce doğum günümde istediğim yüzüğü almıştı canım kocam ❤️ keşke dogmsaydim bugün dedim unuttu sandım 
(246 puan) tarafından
Güle güle kullan canım
0 oy
(3,701 puan) tarafından
En son anneler gününde yapmıştı bo kadar uzak yani 
0 oy
(7,786 puan) tarafından

Ne istesem alır yalan yok ama bı semedir evliyiz hiç sürprizini görmedim doğum günümde yapmıştı gerçi ondada kavga ettik :D o evde yokken kapı çalınca acmamistim meğer o da çiçek göndermiş falan trajikomik :)

(246 puan) tarafından
Yuh kız sende varya :D kalkıp bakamadınmi durbunden kim diye:D
(7,786 puan) tarafından
Kapı dışardan çalıyordu benimde su basınca dış kapıyı açan alet calismiyo bide en alt kattayim korktum napiyim :D ahaha bide şey en altta olunca gelen geçen benim evin ziline basiyo dış kapıyı açmam için sinir oluyorum o yüzden de bakasin gelmedi azcik gelen geçen de genelde erkek...
0 oy
tarafından
Doğum hediyesi altın alacakmış ise yarasın demiş bulaşık makinesi almış iyiki de almış doğumdan sonraki ilk anneler günümde anne bebek figürlü kolye  daha sonrada bir gün nöbetten eve dönüyor sabah bende kahvaltı hazırladım uykuluydum telefon kutusu uzattı bana bu ne dedim baktım tlfn geri uzattım hayrli olsun dedim bana değil sana  hayırlı olsun dedi çok mutlu olmuştum harika  bir tlfnum  oldu 
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Özel günleri hiç atlamaz benden daha iyidir en son iki hafta önce iphone 11 alıp gelmişti:d
0 oy
(282 puan) tarafından
Bir buçuk sene önce çok güzeldi dahada öyle bir şey gormedim
0 oy
(973 puan) tarafından

Daha dun cicek almisti canım kocam <3

0 oy
(18,607 puan) tarafından
Doğum günümde pasta almıştı hiç te kendini bozmuyor geçip balkonda telefonla oynuyor. Pastayı da görümceme verdi mumları yakip getir diye. Kapı çaldı kız kardeşim açtı bi bakıyorum görümcem yeğenler ellerinde pasta iyi ki doğdun diye bağırıyor. 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 460 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 533 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Leyla042 (1,279 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 2,443 göst.
0 oy
11 cevap 551 göst.

Kategoriler