0 oy
1,266 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,631 puan) tarafından
ben ayakkabı ve yemek :) ayaklarım taraklı olduğu için iyi bir ayakkabı almam gerekiyor yoksa sıkıntı çekiyorum. Yemeğe verdiğim paraya da aslaaaa acımam :) 

35 Cevaplar

+8 oy
(8,237 puan) tarafından
Klasik ana cevabi evladima harcadığım hiç bir şeye :)
(2,342 puan) tarafından
Aynen bende bunu yazacaktım ☺️ bazen dışarıdan yemek yedigimde bile pişman oluyorum ama kızıma bir şey alınca gram pişmanlık hissetmiyorum aksine çok mutlu oluyorum ☺️
(489 puan) tarafından
Yazmaya gelmiştim:)
(2,631 puan) tarafından
hahahha anaaalar anaaalar :D ♡♡♡
tarafından
Bunu yazacatim ☺️❤
(899 puan) tarafından
Ayakkabı çanta kıyafet :) en çokta yeme içme :) ama artık kızım var ve herşey artık onun için o yüzden ona harcadığım hiç bişeye üzülmem
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Evime aldığım eşyalara ne kdr para versem acımam değiyor çünkü
(2,631 puan) tarafından
bende ihtiyacım olmadıktan sonra birsey almam eve oda uygun fiyatlı alirim çok uçmam yani
+1 oy
(11,934 puan) tarafından

Valla şu virusten sonra yarın olecekmiş gibi yaşamaya başladık biz, istediğim bişeyi imkanım varsa almaya çalışıyorum. Nasılsa olcez die :D ozellikle yiyecek dediğn gbi ☺️❤

(2,631 puan) tarafından
hihihihi midesine düşkün biz ♡
+1 oy
tarafından
Eskiden kitaplarıma şimdi ise evladıma kıyafet ve eğitim setlerine...
tarafından
:) hep şöyle dua ederdim. Inşallah verdiğim kitaplar da birilerine hediye gider. Yırtıp çöpe atmazlar ve okumayı sevenlere ulaşsın dağılsın 4 bir yana. :) umuyorum öyle olur. Yoksa aşırı üzülürüm kitapların akibetine.
tarafından
Satmak da iyi bence sana helal olsun :D farklı bi boyut
(2,631 puan) tarafından
Ya işte satıp yenisini aldığım için birşey olmazdı. Ki annem herşeye para vermeyen bir insan ona gelince para koyardı :D hem ablam hem ben okurduk çok güzel zamanlardı :)
tarafından
Çok minnoşsunuz sen ve ablan ♡♡ :) valla iyiymiş canım. Tebrik ediyorum. Tasarruflu hatunsun. Para döngüsünü biliyosun. Yooosam işletme mi okudun :p
(2,631 puan) tarafından
Hahahah yok kız :D ergendim o zamanlar, biro sekreterliği okuyordum sonra o liseden düz liseye geçiş yaptım. İşletme okusaydım iyidi :D
+1 oy
(465 puan) tarafından

Bir şeye ihtiyacım olup aldığımda o paraya canım yanmaz.Helal hoş olsun baaaa:P

(2,631 puan) tarafından
O rahatlık bende de oluyor
+1 oy
tarafından

benim param olmadıqı için acıyorum :'(

(2,631 puan) tarafından
farklı bir kocan varmış kuzu. Çok mu sıkıntı çekti acaba eskiden para konusunda...
tarafından
yoo tam tersi parayla oynuyordu yüzüyordu resmen hala öyle
(2,631 puan) tarafından
bazıları cimrilikten zengin olur derler. O da öyle galiba. Benimde eşim bakar eder ama öyle para vermemezlik vs yapmaz. İhtiyacım olunca koyar cüzdanıma yada kartını vs verir
tarafından
zenqin olsa bari içim acımaz ama nerde kendisi pinti
(2,631 puan) tarafından
Allah sabir versin
+1 oy
(163,356 puan) tarafından
Baby boyuma ☺️☺️☺️
(2,631 puan) tarafından
senin baby boyunu sevsinler :D
0 oy
tarafından

Dönere para verince canim yanmaz çok seviyorum çünkü gece gece ağzım sullandi :woot:

(8,237 puan) tarafından
Ayyy bak bende lahmacuuuun bol acılı
(2,631 puan) tarafından
Aaaay doner dedin de sayılı mekanım vardır ordan yerim hep :D ay cok guzel olur oda aaaaayyyyyyyy döneeeerrr
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Hiçbi şeye para bu harcamak için var:d
(2,631 puan) tarafından
hahahah demi boşuna basmıyorlar :D
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Ben evime eşya aldığında hiç acımam bide çocuklara harxadigim paraya hiç acımam
(2,631 puan) tarafından
Hmmmm :)
0 oy
(30,108 puan) tarafından

Hic birseye canim ne isterse alirim acımam

Ikiside dunya mali
Yiyende ölecek yemiyende:D
(2,631 puan) tarafından
demi oda doğruu
0 oy
(50 puan) tarafından
tavuklu olan hiç bir yemeğe acımam bugün yemesem ertesi gün özlüyorum.. :-) annem derdi seni tavukçuya verecem... ama vermedi.. :-) 
(2,631 puan) tarafından
hahhaaahahah deliiii  :D
(50 puan) tarafından
:-) evet tavuk delisi :-) ama evlat tavuğuda geçti.. artık öncülüğüm o.. ki hiç bişi geçemezdi tavuk sevdamın önüne.. millet takdir alır bisiklet bebek para ister hediye.. ben kızarmış tavuk isterdim.. :-) :-)
tarafından
Hahaha kiz güldüm valla ben yemeyi pek sevmem benim oğlum sever aksine normal kırmızı et yemez tavuğa bayılır
(50 puan) tarafından
nerden nasıl alıştım bilmiyorum ama çok seviyorum.. tavuk çiftliği kurmadan ölmek istemiyorum.. :-)
(2,631 puan) tarafından
hahahahaha :D ay çok güldüm ya :D sen en iyisi bi tane tavuk çiftliği aç :D
(50 puan) tarafından
aynen tavuk çiftliği kurmadan ölmek istemiyorum.. :-)
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Aileme......
(2,631 puan) tarafından
ya aileye her zaman para harcıyoruz hatta onu ne ihtiyaçtan nede para harcamaktan sayıyoruz. Dediğim şey farklı
(3,701 puan) tarafından
Benim elime pek para geçmez  lazim olmuyor diye eşimden de istemem  o verir  onun verdiyde  aylarca  cuzdanda kalır harcarsam sadece  onlara harcarım o yizdrn
(2,631 puan) tarafından
anladım canım
0 oy
(945 puan) tarafından

Evladıma herşeyim ona feda olsun <3

(2,631 puan) tarafından
orası öyle tabi canım :)
(945 puan) tarafından
Klasik ana cevabı olmus benimkisi :D
0 oy
(1,456 puan) tarafından

Ayakkabı ve kızıma aldığım herşey:)

(2,631 puan) tarafından
Ayakkabı delisimisin yoksa benim gibi sıkıntın mı var :D
(1,456 puan) tarafından
Ayakkabı delisiyim kız sorma ben aldığımda iyi alırım birazda pahalı olur ama giyerim 1.5 2 sene geçen sene 3 tane ayakkabı aldım hamileyim diye bahane ettim ayağım rahat etmedi diye ama napıyım hepsi hoşuma gitti Suan da onları da kullanıyorum bi tane gözüme kesti bakalım babamı kandırabilirsem alacam:D
(2,631 puan) tarafından
uuuu :D yok ben eskiyinceye kadar giyerim sonra yenisini alırım. Zaten spor takıldığım için cok ayakkabım da yoktur :)
(1,456 puan) tarafından
Kız bende spor giyinmeyi severim hatta hemen hemen bütün ayakkabılarım spor topuklu ya 3 tane var kızım olunca da zaten hiç giyesim gelmiyor
0 oy
tarafından
Ayy bende ayakkabıdan yana çok dertliyim rahat ayakkabı bulayım hiç acımam veririm yani 
(2,631 puan) tarafından
demi kuzu ayaklarından sıkıntısı olan anlar beni :)
tarafından
Ben topuklu ayakkabı hiç giyemem geçen sene düğün var abiye aldım dükkan dükkan geziyorum adamın biri dedimki abla şu ayakkabıyı dene bana dua edersin denedin yemin ediyorum öyle rahatlık yok hayatımda ilk defa rahat bir topuklu giydim 200 lira para verdim ayakkabıya helali hoş olsun
(2,631 puan) tarafından
asla giyemem topuklu. Düğünümde bile convers giydim. Ne yakışıyor  nede yuruyebiliyorum yaa rahatını da bulamadım
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Her yere harcarim hiç canım yanmaz ay sonu elimde param kalırsa üzülürüm.su an ücretsiz izindeyim eşim dalga geçiyor gözün dönmüş gibi alışveriş yaptıgin gunler ah o günler diyor :-)
tarafından
Para kalınca mi kalmayınca mi :))
(2,631 puan) tarafından
hehehehe o kadar harcama yapamam ben :D ama maaşım olsa bende acımam :)
(7,436 puan) tarafından
Kalınca uzuluyorum kız niye kaldı diye kafada deli sorular bunu da nereye harcamaliydim diye düşünüyorum.goturup gidecek değiliz ya yemek için çalışıyoruz kuzu :-)
0 oy
(53,896 puan) tarafından
kizimin ayaklari tarakli ayakkbi hep büyük almak zorunda kaliyoruz ☺️
(2,631 puan) tarafından
ya bende yanlarda kemik çıkıntısı da var çok sıkıntılı bir ayak yapım var yaa ablam dalga gecer hep erkek ayağı gibi ayagın var diye
(53,896 puan) tarafından
bizimde üstü tombik tam pogaca ayakli bide babssi gibi tarakli. bayramda elbisesinin altina giydirmek icin bütün ayakkabcilari pazari gezdim ayagina bulamadik ☺️☺️☺️ kapali oluyofa sandaletlerde büyük kötü duruyo
0 oy
tarafından
Yavruma harcadigim hic biseye canim yanmiyor.
(2,631 puan) tarafından
The ana ♡
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Kesinlikle yemeğe ve gezmeyeee :)) haftada 1 kere falan kesin akşam yeriz dışardan birşeyler yada gideriz yemeğe falan :)
(2,631 puan) tarafından
Ay bizde aynıyız :D gezmeyi unuttuk artık bi bebe ve hamiş ben artı korona olunca...

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 183 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Esmaagl (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 1,391 göst.
0 oy
18 cevap 925 göst.
0 oy
41 cevap 960 göst.
25 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eda06 (3,739 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,576 soru

24,074,102 cevap

330,830 kullanıcı

...