0 oy
420 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kizlar dun aksam post acmistim bilrn bilir ben sucluymusum gibi tavir yapip konusmuyor beyefendi annemde konus senfalan doyor bende noye konuscam yani hatasini anlayip ozur dilesin once ama dimi
notu ile kapatıldı: Konu başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Len konuyu bilen yok mu :angel:

(8,237 puan) tarafından
Bakıp geldik :)
tarafından
Hem suçlu hem güçlü ben olsam konuşmam yalan söyleyen o
tarafından
Haha hosgeldiniz balim ;)) tatli anne aynen oylr ya ne oldugunu sasirdim sok oldum ben sucluymusum gibi davraniyir hala
tarafından
Konusma bosver yalan soyleyen o kafedeyim demek çok mu zor
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Boşver kuzum , bence anneni dinle ve konus, esinede anlat egerki gideceksen bana şöyle saklma de .

Hiç birşey insanın huzuru olmuo
(1,264 puan) tarafından
Aynen +++
tarafından
Teşekkürler canimcim♥️☺️
0 oy
tarafından
Konuyu okudum geldim acaba neden yalan söyleme gereği duymuş kii çok mu hesap soruyorsun yani o anda başta yalan konuşmasaydı ilk başta kafedeyim deseydi sen tartışma çıkarır mıydın? 
tarafından
Evet canim habersiz bir yere gitmeyiz birbirimizden ama haber verse yalan soyleme boyle olmazdi
0 oy
(8,237 puan) tarafından
Senin söylediğin bir lafa mi trip atıyor yoksa kendi foyasinin ortaya çıkmış olmasına mi ? Normalde eşinin ahlaki güzelse yalana dalavereye meyli yoksa bence çok uzatma araya soğukluk girmesin ama yalan konuşması da hiç hoş bir durum değil inşallah bir daha yapmaz. 
tarafından
Ins canim ilk kez yalanını  yakaladim ama insanin guveni sarsiliyor artik ben nasil givemiyim ya i ben ona hic halan soyelmedim bu zaman kadar
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Bilemedim ki canım. Sen fazla üstüne gitme. Acaba sen arkadaslariyla beraber gezmesine kizdigin için yalan söylemiş olmasin .
tarafından
Evet kuzum ama ozaman gideceksen yalan soyleme haber ver got dimi yalan cok lotu birsey guven kalmiyor ortada borde suan ben sucluymusum gibi neler dedi bana ben sok oldum

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 468 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 926 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 365 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Buket masal (2,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 195 göst.
4 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine314 (227 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,470 soru

24,072,710 cevap

330,769 kullanıcı

...