0 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde (2,964 puan) tarafından

Sorum baslikta kizlar 

18 aylik oglum meyve abur cubur falan yiyo cok sukur ama yemegi 4 5 kasik alip kaciyo yada yemekle oynuyo 

Kafaya takiyorum vitamin alamazsa diye inek sutu iciyo gunde 3 4 biberon:angel:

10 Cevaplar

+1 oy
(5,053 puan) tarafından

Her çocuk farklıdır kuzum onlar ne kadar isterse yer:angel: Benim oğlum 17 aylık bir tabak dolusu yer abur cubur meyve suları da bunlara dâhil ben de çok obur olduğundan yakınıyorum:D Yediriyorum onu kimin elin de tabak görse onunla bir daha yer çok fazla yemek yemeside iyi değil diye düşünüyorum

(2,964 puan) tarafından
Tabiki ole cnm benimkide meyve suyu abur cubur meyve falan yer ama yemegi pek fazla yediremiyorum biraz yiyo sonra yemeyle oynuyo .3 4 biberon sut iciyo inek sutu azatmasini istiyorum sutun
tarafından
Beyza baban nasıl oldu iyidir insallah
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Çocuğu zorlama canım yemek istediği zaman o yer zaten kendisi tabağa yemeği koy yedi mesela biraz yemediğini de kenara koy ağzını kapat acıkınca tekrar yer yine 

(2,964 puan) tarafından
Rahime valla ole yapiyorum ama takiyorum bazen vitamin alsin istiyorum sut iciyo fazla inek sutu alerji yapiyo azaltmaya calisiyorum
tarafından
Tatlım kafanı takma sen o, yiyeceği kadar yer ama inek sütünü azaltman lazım
0 oy
(10,885 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim oğlum da 17 aylık 18'inden alıyor bırak bir tabak yemeği yarın tabak bile yiyemiyor emiyor bir de beni meyve yiyor inek sütü biberon maması yapıp geliyorum bebe bisküvisiyle ama yemek olarak yarım tabağına diye bitirmiyor açıkçası yani burda normal olan buçbu seninki de 3  4 biberon süt içiyorsa meyvesini de abur cuburu da güzel yiyorsa doyuyordur demek kafana takma bence
(7,449 puan) tarafından
Yumurtayı bi sevemedi gitti bizimki de:(
(10,885 puan) tarafından
Benim oğlumun da yemeklerle kahvaltı ile hiç arası iyi değil beni emiyor emziriyorum hala bir de bebe bisküvisi ile sütünü biberon maması yapıyorum ama bir görseniz maşallah pehlivan gibi keşke yemek yeseydi de zayıf olsaydı diyorum ben de böyle de çok göze geliyor
(2,964 puan) tarafından
Aslinda cok dogru diyosun oglum cok topbuldu diye diye erittiler cocugumu simdide zayif diyolar
(10,885 puan) tarafından
hep kıyas kıyas bıktım artık bir de kucağına alıyor ay sırtım ağrıdı ay bel fıtığını azdı Ayşe öyle oldu ay böyle oldu kolum koptu bıkkınlık veriyorlar artık insanı
(2,964 puan) tarafından
Sorma kuzum ya eskiden esimin aileside ole derdk kaldiramiyoruz agir falan nazar ettiler cocugu eridi yavrum
0 oy
(453 puan) tarafından
Maşallah 3 4 biberon ha benimki 1 biberonu zor içiyo hergün değil oda yarısı kalıyor. Çok aç olursa yiyiyor bi tabak degilde bi ondan bi ondan pilavı çok seviyor çorbaları falan
(2,964 puan) tarafından
Eger az yemek verirsem 3 4 biberon iciyo yemey yerse 2 biberon dun sadece 1 biberon icirdim tum gun ugrastim ama bi tencere yemek yaptim cope gitti valla
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Daha kucuk fazla birsey yemesini beklemek yanlis olur sadece ac kalmasin önemli olan o zamanla alışacaktır 

(2,964 puan) tarafından
Yok aç kalmaz asla da ne bilim ben çok takiyom bole seyleri ya etrafta cok sut iciyo yemek yemiyo diyince dahada takiyorum
(30,110 puan) tarafından
Aman etrafa ne bakiyon bee
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Benim kız da ole azar azar sık sık yer beni delirtir
(2,964 puan) tarafından
Evet cnm yaa yemegi azcik yer sonra yine acikir biberonu getiriyo sut istiyo su veriyorum icmiyo çokbilmis
(4,285 puan) tarafından
Aynen bizim ki de öle süt içmiyor hep çerez yese meyve yese ayakta yese dolasarak yese
0 oy
tarafından
Inek sütunun çok fazla bi faydası yok bir çok doktorun makalesinde mevcut bence çok fazla süt içtiği için yemek yemiyor olabilir çünkü zaten süt mideyi sisirir. Biraz azalt bence canim. Benim oglum da 2 yaşında sadece uyumadan önce bir bardak ıciriyorum oda gece fazla açıkmasın diye 
(2,964 puan) tarafından
Ilk baslarda bende ole yaptim gece icsin acikmasin diye ama hamileydim dogurdum cocukla ugras derken sadece sut verdim alisti baya ama dun tum gun ugrastim sadece 1 biberon icti
tarafından
Aynen canim belki ayran sevebilir arada bir ayran verirsin oda tok tutar
0 oy
(18,492 puan) tarafından
Hayır canım yiyemez i kadar. Sabah kızım bi haşlanmış yumurta yedi bir kaç tane yeşil zeytin babası 2 3 kasik yoğurt yedirdi onlar bile fazla geldi midesine kustu bütün yediğini. Fazla verince de bu sefer kusuyorlar 
(2,964 puan) tarafından
Belkide ben asiri taktim bu yemek meselesine dogru diyosun
(18,492 puan) tarafından
Aç olsa ağlar canım. Benim kızım ağlıyor yemeğe amme diyor. Aciktigi zaman ya amme der ya da biberonunu getirip mama ister.
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Ee daha nolsun bacım yeterli geliyo demek ki çocuğa 18 aylık bebek iri insan gibi bi tabak yemek yiyemez onun midesi kendi yumruğu kadar meyve yemesi güzel ama abur cuburu kesmelisin onlar yedirtmez bide ne vitamin var ne kalsiyum nede mineral boşu boşuna midesini dolduruyo kiloda alamaz abur cuburla 
(2,964 puan) tarafından
Çok yedirmiyoruz abur cubur cnm elimizde girurse veriyoruz meyve meyve suyu sut patates tavuk falan yiyo
Havuc falan vercem salata yapm
(1,134 puan) tarafından
Gayet iyi besleniyo o zaman canım kafaya takma kilosu ne kadar ki
0 oy
(8,249 puan) tarafından
İnek sütü çok fazla değil mi ? Aslına bakarsan bir bardaktan fazlası yararlı değil diyorlar ve de kimi bebekte mide de yer kapladığı için iştahsızlık yapıyormuş
(2,964 puan) tarafından
Dun ugrastim 1 biberon icti bugunde sabahtem beri icirmedim yemey meyve falan verdim azaltmaya calisiyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 456 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,964 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 310 göst.
3 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifgaye (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 218 göst.
9 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Seymeryem (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 243 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,454 soru

24,085,903 cevap

331,467 kullanıcı

...