0 oy
690 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (75 puan) tarafından
Kizlar 4 bucuk aylk bebegm var gecen annenaneme gittim ben sadece doyacak kadar yeyip kalktm ve aneannem iştahli birisi 3-5  tabak yer bana sen hic bisey yemiyosun sütün yok diyor bende yapim bu heralde sütum oldugu kadar diyorum hayr 2 kisinin yedigini yiyceksin ekmek tatli yiyceksin sütün gelsin dedi

Ben 2 sene once 96 kiloydum ve diyet sporla 75 e indim ve hamile kaldim tekrar 80 oldum simdide cok cok yersem veremem kiloyu diye korkuyorum ama kendimi acta birakmiyorum

Cunku kolestrolum cikmisti ve şeker tetikleniyodu

Kizlar napmam lazim zaten cok yesemde artmyo sütım az yesemde hep ayni miktarda

16 Cevaplar

0 oy
tarafından

Azamelia sandım :D

(4,285 puan) tarafından
Yalniz değilsin:D
(1,714 puan) tarafından
Vallah profil resmi görünce bende o zanettim
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Saçmalıyor canım yaşlılar bayılır saçmalamaya boşver yiyebildipin kadar ye sen :) 
(75 puan) tarafından
Zaten su icsem kilo alan biriym ama bebegm icin kilo işini 6. Ayina kadar askiya aldm 6 aylk olunca dikkat etcem artik gydgm ettgm yakişmiyo
(25,181 puan) tarafından
Olsun canım kilo elbet verilir önemli olan bebiş :)
(75 puan) tarafından
Ben veremiyorum malesef metaboĺzmam yavas
0 oy
tarafından
Su iç bide sade soda iç hem sütün olur hem kilon olmaz hem bebeğin gazı olmaz o kadar yiyerek bişey olmuyor bunları yap yeterli herkes için 
(75 puan) tarafından
Sade soda sütmu yapyo

Evet ben 3 gun denedim kendimi tatli hamur işi ne bulsam yedim yinede doymadi bebegm sutumle
tarafından
Su süt yapıyor sade soda bebeğin gazı ni alır
0 oy
tarafından

Ona kalırsa bende mide küçültme ameliyatlıyım beni görse kesin çocuğu aç koyuyosun minik minik yiyorsun sütün hiç yokdur senin derdi kesin bakma sen yaşlılar öyle hep eskiden öyleymiş onların adetleri sen azar azar sık sık yemene bak bulgur pilavı yap ye bol soğanlı ben bi ara galactago almışdım acayip işe yaradı istersen bide ondan aldır eşine dene bende iyi iş görmüştü sütün azsa sıvı tüket çay olur su olur ayran olur farketmez 

(75 puan) tarafından
Gunde 2 bucuk lt su iciyorum cayi cok icerim ama artmyo sutum en az 4 saat emmemesi lazim birikmesi icin
tarafından
Canım dediğim gibi birde galactago süt artırıcı damlayı dene sen bende sonucu çok etkili olmuşdu yine doğum yapınca sütüm yetmesse alacam
(75 puan) tarafından
Kac tk eczanaede canm
tarafından
Canım galiba 80 küsür dü eşim almışdı bana
(75 puan) tarafından
Suya damlatip icsem olurmu
tarafından
Suyun içine içeceklerin içine damlatıp içiyorsun 15 damla sanırım bide 50ml var 100 ml var fiyatı ona göre değişir
(75 puan) tarafından
1 tane alip deneym insallah ise yarar
tarafından
İnşallah canım 50 ml olandan bi al dene
0 oy
(3,287 puan) tarafından
Senin göğsün çoktan terbiye olmuştur canim o yuzden istersen 5 kişilik ye sütün gelcegi kadar gelir
(75 puan) tarafından
Şükürler olsun emiyo yetmeyince doymaynca mama veriyorum ac birakinca vicdanm rahat etmiyo 1 yasina kadar emer insallah
(3,287 puan) tarafından
Insallah canim
(75 puan) tarafından
Kuzum hem anne sutu hem mama alyo sence yinede anne sutunden olan vitaminleri alirmi bagskligi guclu olurmu?
(3,287 puan) tarafından
Olur niye olmasin tabiki anne sütü çok mucizevi birşey ama süt yoksa napicaz. Benim ki sadece mama aliyor masallah bir sorun yok. Benim eşimde annesini hic emmemis o da masallah üşüttugunu bile hatirlamam o kadar dirayetli güçlü
(75 puan) tarafından
Anne sutuyle bagsklign alakasi yok bnce eltimin kizi sadece emmis bagskligi biraz dusuk gbi
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Yok daha neler ayy bu çok yiyenlerin ne derdi var herkes çok yesin şişsin istiyorlar
(75 puan) tarafından
Zaten 80 kiloyum yedikce 100e gelirim yine benm sagligmda onemli yine gebe kalirsam halim neolur
(1,860 puan) tarafından
Aynen hiç dinleme onu, Bol su iç süt yapıyor zaten
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Yok cnm ya bol sıvı tüket kendini patlatmaya gerek yok o kiloları sonra vermesi de var 
(75 puan) tarafından
Evet bol su iciyorum yogurt meyve yiyorum incir vs yiyorum yani 6 aylk olsun dikkat etcem birZ vermek istyorum gydgm yaksmiyo
0 oy
(163,463 puan) tarafından
Kiz prifilin azosunkinden ☺️☺️☺️
0 oy
(738 puan) tarafından
Kuzum yalan inanma dengeli beslen hele şekerden uzak dur buraya post açmıştım göbeğim var diye göbeğimin hepsi gitti bebeğim beş aylık eski kiloma indim sayılır inmesem dahi kilolu gozukmuyorum. 1.65 boyunda 59 kiloyum. 75 le doğuma girmiştim beş ayda gitti hicbisey yapmadan sadece emzirerek günde iki öğün yemek bol su ile. Hatta ben komposto içiyorum ona rağmen kilo almıyorum. Sadece dengeli beslen yeterli
(75 puan) tarafından
Gunden2 ogunmu yiyosun sadece ben sabah yeyip aksama ladar atstriryorum hatta yatana kadar
0 oy
tarafından
Öyle dedikleri gibi çok yemene gerek yok canım sağlıklı besinler al yeter ekmek şekere gerek yok yani
0 oy
(799 puan) tarafından
Çok yemekle sütün alakasi yok tatlım kulak asma eskiden gelen yanlış bilgiler sadece süt yapan sudur bol su içeceksin bide birkaç şey var helva bulgur vs gibi ama daha çok yapiyla alakalı benim sütum mesela en başından beri öyle çok değil kizim dokuz aylık oldu hala aynı yani neler denedim neler yedirdiler boşuna mideni yormana değmez 
(75 puan) tarafından
Bende denedim cok sey olmadi artmadi
0 oy
(30,190 puan) tarafından

Deseydin yediğim direk sute gitmiyor migdeme ve kiloma gdiyor saglikli besleniyorum de cekil kenara

(75 puan) tarafından
Karşilik vermek istemedim
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Hamileyken ve ilk doğum yaptığımda 2 kişinin yiyeceği yemeği yiyordum.

Ama artık bebeğin biraz büyümüş göğsün terbiye olmuştur, bebeğin emdikçe sütün gelir.

Anneannenin dediği gibi olsaydı  açlık çeken somalideki kadınların hiç sütü olmazdı.
(75 puan) tarafından
Haklisin doktorda bol su ic dedi ama dkktor bilmiyor diyolar
(7,931 puan) tarafından
Boşver yaşlılık başına vurmuştur onun he he de geç
0 oy
tarafından

Kuzum yiyorsan sıkıntı yok sut yapan seyler ye yeşillik tarzı falan hic yemesen neyse 8aylık kızım var bir ara 1 hafta hicbir sey yiyemedim sadece su içtim sutumde ne azalma oldu ne bir sey hatta doldu bile uyku guzel sut yapiyor uyu :D

(75 puan) tarafından
Aynen uyku yapyo banada ama uyuyorum sabaha kadar gun icinde ev işi yemek bebek derken akşam.oluyo
0 oy
tarafından
2 kişinin yediğini yiyince süt değil et oluyo kesin bilgi yayalım :)))

Annene böyle söyle sen sağlıklı beslenince olması gereken sütün olur çok yiyince değil canım..
(75 puan) tarafından
Evt cnm oruc tutup sütu azalmayanlar var
tarafından
Aynen öyle
0 oy
(923 puan) tarafından
Benim de öyleydi canım ne yaparsan yap artmıyor ben galactago kullanıyordum sütüm baya oluyordu ama 70 lira 15 günde bitiyor aşırı masraf alıyordu bende 4 aya kadar süt yapıcı şeyler aldım içtim sonrasında mamaya başladım iki ay mama içti ek gıdaya geçtik mama istemedi yemek istedi çocuk galactagoyu öneriyorum maddi imkanın varsa bide laktamil anne içeceği buda baya süt yapıyor 
(75 puan) tarafından
Galaktgo almayi dusunuyorum bi denycem

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,197 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde Nesha (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
4 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde G.ll0 (1,574 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,655 soru

24,142,522 cevap

334,540 kullanıcı

...