0 oy
612 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13,312 puan) tarafından
Kızlar bu sabah paşamızı kucağımıza aldık çok şükür. Sezeryana oldu ama kendim öyle istedim zaten. Annem başka türlü doğumda yanımda olamayacaktı. 38.+4 te  oldu Epiduralden korkmuştum biraz heyecan yaptım sakinleştirici verdiler tansiyon hastasıyım zaten diye ama yine de toplam yarım saat falan anca sürdü. Anestezistler gayet destek oldu. Üstelik miyom da varmış süpriz. Sezeryandan dikişlerden yana asla sıkıntım yok ama miyomun olduğu taraf çok zorladı beni. Mecbur kalırsanız veya kendiniz isterseniz bana iyi geçti tavsiye ederim. Tek sıkıntı sütüm gelmedi henüz ama elbet gelecek neticede. Annem iyi bakıyor bebeğe. İçim sütüm gelmese de gayet rahat. 

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Hadi gözün aydın, Rabbim sana bağışlasın inşallah ❣️♥️

(13,312 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
+1 oy
(3,756 puan) tarafından

Çok sevindim canım gözün aydın Allah sağlıklu sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤️

Rabbim meleğini seni korusun:angel:

İnşallah her şey gönlünce geçer canısı ❤️

(13,312 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️❤️
(3,756 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
+1 oy
(8,061 puan) tarafından
Canım benim sezaryani niye eksiklik gibi empoze ettin kendine biraz yazının başında öyle hissettim doğrumu yanlış mi bilmiyorum yinede. Her kadın özeldir ber kadının vücudu farklıdır sen kendini iyi hissettiysen ve bebeğin sağlıklıysa daha büyük mutluluk ne olabilir. Rabbim bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin♥️
(13,312 puan) tarafından
Burda çok normal doğum yanlısı var epizyotomi korkum vardı benim biraz şahsi tercih gibi oldu. Linç yememek için öyle dedim inanki Allah razı olsun teşekkür ederim
+1 oy
(202 puan) tarafından
Hadi gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah bebis nasil iyimi
(13,312 puan) tarafından
Sağol canım ikimiz de çok iyiyiz çok şükür
+1 oy
(2,089 puan) tarafından
Gözün aydın canm Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun yavrunun
(13,312 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Gozun aydın canim benim de bugun kuzenim doğurdu cok sevindim :)
(13,312 puan) tarafından
Ne güzel çok sevindim sağol teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah <3

Süt 2 3 gelmemesi normal benimde 5 gün gelmedi sıcak ballı süt yaptım maşallah 5 günlük süt bir anda indi dene canım istersen bol bol kuru yemiş incir ye 

(13,312 puan) tarafından
Sağol canım eve gidince ilk deneyeceğim şey olsun teşekkür ederim
0 oy
(30,406 puan) tarafından

Sağlıkla  büyüt bebisini

(13,312 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
tarafından
Gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
(13,312 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Gozun aydın. Allah bağışlasın. Sütün gelmemesi sezeryandan kaynaklanmiyor ben normal dogum yaptim ama 4 gun sonra geldi sütüm.
(13,312 puan) tarafından
Sağol canım. Hayırlısı ile gelsin de
0 oy
tarafından

Aslis kendi postunu hortlamışsın kız :D:D

Bende nicke ve tarihe bakmadan yazmışim:D

Sağlıcakla büyüt ama kuzum <3

(13,312 puan) tarafından
Sağol kız onu dedim ben de yanlışlıkla postumu hortlatmış olabilirim silmeye çalışıyorum bir taraftan ❤️
0 oy
(748 puan) tarafından
Ben iki sezeryan yaptim mecburi kimseye oner me lutfen .normal dogum gibi kadin sagligininiyi yonde etkileyen dogal bir yontem varken neden sezeryan.gercekten insan yarim insan okuyor suan yurukwn bile iki buklum yuruyorum en ufak is sonrasi bel agrisi yani insan yarim kaliyor yapin normal dogum kizlar sagliginizi etkileyecek birsey yok ise eger hic heveslanmeyin
(13,312 puan) tarafından
Sağol canım gecesinde çok ağrı çektim zaten kendi postumu hortlattım valla 6 aylık olduk artık. Ben tercihen yaptım herkesin kendi fikri ağrım hala oluyor. Mecburen veya kendi terici herkesin. Ve herkes kendi acısını yaşar buna biz Kendimiz karar veremeyiz.
(748 puan) tarafından
Normal dogum dogum yapana kadar cok zor geciyor sancili yasamadim ama duyduklrimdan ötürü az cok biliyrum ama bebek ciktimi bitiyor hemde annenin rahmi temizlniyor .bizde sezerynda kesiliyoriz aci yok blki o an ama o hissiyat cok berbat bisey ve snrasi o titremeler kalbini midende hissetmen kusma hissii ve ayagi kalkmak tekrar yerine yatip tekrar klkmakk berbattt...ya anestezinin yan etkileri o cilgin bas agrisiii gaz sorunlari vs.. yni sezeryan cok uzun soluklu birsey
(13,312 puan) tarafından
Ben hiçbirini yaşamadım epidural oldum sadece bel ağrısı var. Gece miyom ameliyatından dolayı 6-7 tane iğne vuruldum tuvalete bile kalkamadım zordu ama epizyotomi kesisinden iyidir.
0 oy
(748 puan) tarafından
Hayirlinolsun bu arada rabbim size bagislasin
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Hortlamış kiiii:D

(13,312 puan) tarafından
Valla yaa yazanlar da oluyor hayırlı olsuna gizleyemedim :D

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,569 soru

24,402,462 cevap