0 oy
575 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Az once esimi aradim sanayideyim arkadaslarlar cay iciyorum dedi inanmadim goruntulu ariyotum deyince soyledi cay icmeye kafeye gittiklerini yalan soyledi yani bana siz olsaniz ne dusunurdunuz  nasil davranirdiniz evde degilim suan anemlerdeyim cok canim sıkıldı  eve gidimmi hemen 

9 Cevaplar

0 oy
(4,234 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Niye yalan soyledin desen suclu seni cikartir bide senin yuzunden yalan soyledim der evine git ama yuz verme bidaha yapmasin
tarafından
Eve geldim ben sucluymusum gibi kufurler etti bagirip cagirdi ben kalakaldim sasirdim bu kadar bagirip cagirmasina bisey diyemedim mal gib ayni dedigin gibi oldu yemin ederim
(4,234 puan) tarafından
Bi ara esimle sevgiliyken yasamistim boyle bi olay kahvedeyim demsti kafede cikmsti sonrDa beni suclamsti ordan biliyorm erkeklerin uste cikma taktigi bu hic konusma hatasini anlasim
-Reklam-
0 oy
(2,975 puan) tarafından
Evine git esinide bos birakma kuçuk yalanlarla basliyolar zaten 
tarafından
Eve geldim ben sucluymusum gibi kufurler etti bagirip cagirdi ben kalakaldim sasirdim bu kadar bagirip cagirmasina bisey diyemedim mal gibi
(2,975 puan) tarafından
Ne halt ettin de uste cikmaya calisiyosun deseydin
0 oy
tarafından
Neden yalan söylediğini sor ve hep söyler mi 
tarafından
En gıcık olduğum şey o kadar yoruldum ki anlatamam sana keyifleri isterse heryere gidebiliyorlar en son 8 sene önce bi cafeye gittim istanbulda yaşayıp 7 yıl deniz görmemek nasil bisey anlatamam onlar yaşıyorlar hayatlarını
tarafından
Seni kide kotuymus ya o kk uda bana bisey demez tamam gezerim ederim ama habersiz aekadan is cevirop yalan soyleyerek yapmam
tarafından
3 çocukla bu pandemide nereye gezeriz der kendi gezer tövbe yarabbim sanki ondan bize gelmez iyi geceler canim kendimle meşgul etmeyim seni
tarafından
Yok canim o nedemek oyle dertlesiyiruz surda insan konusunca biraz ici rahtliyir dogrubdiyisun sanki kendisi risk tasimiyor ne bicim bir duusnce bahane o
tarafından
Sabir diyorum susuyorum çocuklar büyüsün belki onlar gezdirir he ahahaha
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Acaba sen onu yalana teşvik etmis olabilir misin? mesela  cafe ye gidicem arkadaşlarla dediğinde sen ona hayır vs diye sert çıkıştıysan veya genelde izin vermezsen böyle yapmış olabilir . Ben bana yalan söylediği için kızardım. Yalanın affı bende zor olur 
tarafından
Evet kizacagimi bildigi icin soyledi muhtemeleen ama yalan soylemeyip gidicegini haber verseydi sorun olmazdi
(2,540 puan) tarafından
Bence ne olursa olsun yalan söylememesi gerektiğini doğruyu söylediğinde kizmayacagini o idrak edene kadar anlat . Bir daha yapmaz . Umarim
tarafından
Eve geldim ben sucluymusum gibi kufurler etti bagirip cagirdi ben kalakaldim sasirdim bu kadar bagirip cagirmasina bisey diyemedim mal gib
0 oy
(136 puan) tarafından
Eve git tabi
tarafından
Eve geldim ben sucluymusum gibi kufurler etti bagirip cagirdi ben kalakaldim sasirdim bu kadar bagirip cagirmasina bisey diyemedim mal gib
0 oy
tarafından
Annenlerde olduğun için peşime düşüp ne yaptığımı sorgulamaz rahatlığına girmiş olabilir evine git doğruyu anlatana kdr rahat verme
tarafından
0 oy
tarafından

Mallarınnn başını boş bırakmaya gelmiyo ara sıra iplerini kısaltmak lazım sen biraz uzun bırakmışsın yayılıyo orda burda bu benim eşim içinde geçerli hani yanlış anlama:angry:

tarafından
tarafından
Çünkü rahatını bozdun adamın o yüzden
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Allah yukarda eşim hic yalan söylemez bana öyle bisey yapsa sinirden gozüm donerdi cunku birbrmizi kısitlayan insanlar degiliz belki senin sert cikacaginı düsundügu iin ylan soylemistr sürekli oraya buraya gitme diyorsan :/
tarafından
Evet kizacagimi bildigi icin soylemis ama yalan hicbir sekilde kabul edilemez yani artik insanin aklimda suohe kaliyir herzaman acaba yalan mi soyluyir diye Eve geldim ben sucluymusum gibi kufurler etti bagirip cagirdi ben kalakaldim sasirdim bu kadar bagirip cagirmasina bisey diyemedim mal gib
0 oy
(122 puan) tarafından
Bence ona haber vermeden git sürpriz yap 
tarafından
(122 puan) tarafından
Hem suçlu hem güçlü ne diye bağırdı ki
tarafından
Bende sasirdim sucunu bastirmak icin bagirdi iste zeytinyagi gibi uste cikacak
(122 puan) tarafından
Bence sen tepkini sert bir şekilde ortaya koymalısın eşininki suçluluk psikolojisi
tarafından
Ya ben ona yetisemem ki hic konustirmuyir sesi cokyuksek cikiyir bagira bagira ama bu gece sustum yarina yanasinca konusacam tepkimi ozaman koyucam
(122 puan) tarafından
Kesinlikle tepkini göster

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 201 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,713 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 783 göst.
13 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde A2020&2021. (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,394 göst.

Kategoriler

1,474,479 soru

24,139,980 cevap

334,457 kullanıcı

...