Valla cildircam ya esim bambaska bisey oldu ya eve geliyo allahim hep telefon elinde bana karsi hc bi ilgi alaka hic bsey yok resmen arkadaşı gibi zaman gecmiyo ya resmen aksamlari ne geceleri yakinlasmak istiyo ne bisey eskiden 2 gunde bir olan smdi 2 hafta tik yok ben bazen adim atiyorum sakayla karisik reddediyo bazen yorgunum diyo bi bahane buluyo napsam ne etsem bilemedim ben ya
Benim eşim de hiç düşkün değildir ama yapısı öyle bikeresinde 2-3 ay yaklaşmadı ya düşünebiliyor musun bu arada ufak ufak yanaşıyordu ama ben artık sinirimden isteniyordum bigün yine yanaşmaya çalışırken artık dolmuştum bi ağladım bi ağladım beni aylarca istemedin çok kırdın dedim nerdeyse o da ağlıycaktı işyerindeki sıkıntıları çok dert ettğini sölemişti belki seninkinin de öyle bi derdi vardır.
Hamileliginden dolayi korkuyor olabilir benim eşimin ödü kopuyor bebeğine bisey olacak diye :)
Benim eşimde öyle 2 aydır yaklaşmiyo insanin neden diye aklına geliyo çekici bulmuyo güzel bulmuyo diye dusunuyo ama bebeğe bisi olacak korkusu vardır die telkin ediyorum kendimi
Bu telefon herkesin korkulu ruyasi, onun dışında benim esimde hamile iken ayni yatakta yatmaz yatagini ayırır. Farketmeden sana değerim bebege birsey olur diye korkar. Ben zorla yanaşırım öyle yoksa cok korkuyor.
Benmkide yanasirdi ben istemezdim bebekten dolayi bazen telinde izlyodu benden bise cikmadigi icin. Bence giyin süslen makyaj yap saclarini fönle bakimini yap ve gecelij giy eminim gelecktir hic bir erkek buna hayir diyemez artik hamile olunca kendimizi biraktik bunu inkar etmeyelim kaşımı almaya bile useniyorum ben. Ama dedgm gbi yap hemen akli basindan gider
ilk çocuğunuzmu olacak canim
Sebebini sor canım. Belki hsmilesin diye
Benim eşimde öyle malesef aylarca yanaşmayabilir bebekten olduğunu söylüyor ama önceden de çok farklı değildi ben giyinir süslenirdim öyle artık bende umursamıyorum bıktım çünkü ilgi alaka sıfır odunluk tavan yapmış iyidir bana karşı bir kötülüğü yok ama heyecanda yok nereye kadar böyle gider hiç bilmiyorum
1,490,037 soru
24,352,527 cevap
346,548 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın