0 oy
720 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3 puan) tarafından

Ayagimda boyle yaralar oluyor cok kotu kaşınıyor kasimak istemesemde dayanamiyorum ilac kullaniyorum fayda etmiyor cok canimi acitiyor ne yapmam lazim nasil gecer bu kasinti illeti

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Resim yok cnm 
(3 puan) tarafından
Simdi tekrr yukledim
tarafından
Cnm çok kötü olmuş ve ayağının altı da cok kuru bir doktora görün derim
(3 puan) tarafından
Doktora gidiyorum ilac yazip gonderiyor oda fayda etmiyor dogal yontemlerle ne yapabilirim nasil gecirebilirim bilmiyorum
tarafından
Cnm ben buz uyguluyordum 30 haftalık Ken başladı benim kaşıntım ve 38 haftada doğurdum kaşıntım halen vardı doktora gidiyordum birşey yok diyordu ilaç yazıp gönderiyordu doğum da karaciğerin orda 2.5 litre su toplanmış doktorun ödü kopuyordu bu neden ile bebeğim kilo alamadı. Dikkate alınacak bir konu neler çektim o kaşıntı dan ben ölüyordum
(3 puan) tarafından
Gercekten mi gecmis olsun cnm iyi bir doktor bulmakda zir iste benmde ilk cocugum zayif dogdu ikinciside zayif bnde dayanamiyorum artik
-Reklam-
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Resim yokki canim
(3 puan) tarafından
Tekrr yukledim
0 oy
tarafından
Resimn yok nkizz
(3 puan) tarafından
Tekrr yukledim cnm
0 oy
tarafından
Kotu olmus kiz bi saglik ocagina doktora falan mi gitsen
(3 puan) tarafından
Gittim cnm gecmiyir ilac kullaniyorum yine fayda etmiyor dogal yontemlerle ne yapabilirim nasil gecirebilirim bilmiiyirum
tarafından
Gece yatarken krem suruyomusun
(3 puan) tarafından
Evet kullaniyorum  bir zaman geciyor tekrr basliiyor
0 oy
(45,024 puan) tarafından

Bende o siyah leke degilde topuklarim bole coook kuru :ermm:

(3 puan) tarafından
Canim kan toplandi orda kasiya kasiya delircem artik gecmiyor bir turlu bnmde ayaklarimn alti bi sekilde kuru
(45,024 puan) tarafından
Cildiyeye gitiinmi hic
(3 puan) tarafından
Evet hep gidiyorum zaten
0 oy
(30,186 puan) tarafından

Doktora gitmelisin

Kimse burada birsey diyemez sana gecmis olsun

(3 puan) tarafından
Doktora gidiyorum zaten cnm ilac kullaniyorum fayda etmiyor sagol cnm
0 oy
(799 puan) tarafından
Kuzum hindistan cevizi yağı kullan ayaklarına çok kuru catlamis . Geceleri sür yatarken bu kremler için çoraplar oluyo veya pamuklu ince bı babet çorapta giyebilirsin sabaha kadar nemlenir yumuşar ayakların 
(3 puan) tarafından
Cok sagol allah razi olsun cnm denicem
(799 puan) tarafından
İnşallah faydasını görürsün canım
(3 puan) tarafından
İnsaallah vallahi cok duacin olurum kasintisi da gecer mi aceba
(799 puan) tarafından
Kuzum muhtemelen catlaktan kasiniyodur catlarlar geçerse kaşıntı da geçer . Babamın ayakları da hep böyle olurdu ayak üstünde kalmaktan oluyo bide cildin kuruysa ondan olabilir
(3 puan) tarafından
Olabilir cnm sagol
0 oy
tarafından
Benim teyzemin kocasının parmağını keseceklerdi parmağı çürüyordu, tabi bu aynı mı bilmem ama ona devlette bir doktor tavsiye vermis bi kova suya biraz hipo dök ayağını icinde bekletsin demiş, gerçekten yaptı teyzem ve parmagi kesilmedi iglesti
tarafından
Domestos canım temizlikte kullandığımız çamaşır suyu
(3 puan) tarafından
Cnm bnm ayagimda kasinti var bir turlu gecmedi ne yaptiysam camasir suyunu ilk defa duydum denerim ama sagol
tarafından
Çürüyen parmağa onu önermiş doktor canım ama sana yarar mı bilmiyorum geçmiş olsun ama çok kötü olmus ayağın hemen çare bulman lazım Allah korusun daha kötüsü olabilir ilerleyen zamanlarda önünü kes
(3 puan) tarafından
Allah razi olsun cnm onerin icin cok sagol
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(924 puan) tarafından
Sen bi şekerini ölçtür. Şekerle alakalı da ola bilir. Bi de tuzlu çok tükettiğin için de
(3 puan) tarafından
Cok sagol cnm önerilerin icin allah razi olsun
tarafından
Rica ederim canim ALLAH acil sifalar versin
(924 puan) tarafından
Evet, arkadaş doğru belirtmiş. Tuzu az tüket bi dene sen. O çatlaklara da gece yatarkene doğal zeytin yağı sür pamuklu çorap giy öyle uyu.
(3 puan) tarafından
Amin canim cok sagol
(3 puan) tarafından
Evet olabilir cnm yapicam denicem sagolun
0 oy
(3 puan) tarafından
Egzama benzettim suya  koymayın deterjanlara  şampuan durmayın dikkat edin 1 ay iadat inşallah gecer
(3 puan) tarafından
Cok sagolun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 454 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gulsen96 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 380 göst.
25 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 121 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Safbiri66 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 220 göst.
27 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cekirdek ailem (3,853 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,471 soru

24,139,862 cevap

334,446 kullanıcı

...