0 oy
548 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bunun

image kac numarasını almam gerek esmerim ama hic kullanmadim indirimdeymis hemde markası çok iyi. Ama hangi tonda alicam bimiyorum esmerim ama tam esmer degil bugdayda değilim ortasiyim..

12 Cevaplar

0 oy
(14,983 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
O5 nude orta koyu bunda 20 diye de gecebilir
tarafından
Eh iste dmeek istedigim hu hangi numarasini alicam bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(704 puan) tarafından
Ben kulandim ama memnun kalmadim sahsim adına tavsiye etmem
tarafından
Anladim sagol canim goz altlarim icin istiyorum yaa sadece diger türlü fazla biseyim yok sukur oda genetik babadan
(704 puan) tarafından
Benimde maalesef göz altlarım bildim bileli hafif morumsu
tarafından
Benim hafif degiil yaa bazeen cok cogaliyor. Genetik biraz uyku duzensuzligi falandu bekarken simdi biraz azaldi ama hala var. Sadece goz alti kullanıyorum yuzum daha ortali oluyo
0 oy
tarafından
Netten almak biraz sıkıntılı ya bence gidip gorerek al yada en açık rengini al tutmazsa gidip mağazada değişim yaparsın 
tarafından
Oyle düşünüyorum bende canim olmazsa oradan degsitirirm dedim ama bakalım yorumlar iyi gelemedi
0 oy
tarafından
Bende aldm pişman oldum yazık alma 
tarafından
Neden
tarafından
Ben Trendyoldan aldım 30 TL diye hatırlıyorum buğday tenliyim yüzüme süremedim ya kireç gibi yüzüm internet üzerinden olduğu için belki de renk çok açık geldi
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Bazı ürünler bozuluyor o yüzden yarı fiyatına hatta daha ucuza verebiliyorlar dikkat et canim
tarafından
Hadi yaaaa ?? Deme kiz oyleee .s
tarafından
Doğrudur cnm bende 30 TL diye hatırlıyorum normalde fiyatı bu değil aldım baktım resmen kireç gibi
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Medium al bende esmerim o dana gider ivory açık ten için

tarafından
Anladim 2 3 diye geçiyor sanirim
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Efsane bir kapaticı ben bayilarak kullaniyorum :)
tarafından
Isteee bende oyle düşündüm çoğu kisi kullanıyor.  Ama hangi tonunu alicam bilmiyorum
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Valla herkes kullanıyor ne kadarmıs bu arada bende esmerım fondaten 102 kullanıyorum bunların numarası, nasıl bide kendin gidip orda denesen daha iyi
tarafından
36.tl kargo bedeva ama intenet uzerinde böyledir indirimi vardir diye se etmedim. Olmadı alip olmaSa oradan degistirirm  diye dusudum
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Cok guzel bi kapatici
tarafından
Bende öyle düşünüyorum
0 oy
(80 puan) tarafından
Ben kullaniyorum canım çok da.memnunjm buğday tenli yım en açık rengini kullanıyorum sen de bı tık koyusunh alsan yeterli bence
tarafından
Biliyorum da hangi numarsini alsam cok degisik numaraları
0 oy
tarafından
Yaklaşık 3 yıldır bu kapaticiyi kullanıyorum memnunum ben 02 yi kullanıyorum açık t3nliyim
tarafından
Ben esmerim ama cok cok abarti bir esmerliyim yok kumral bir tonuyim
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Watsons gayet güvenilir ve bu kapatıcıyı herkes çok beğeniyor, indirimdeyse al derim, çok koyu alma zaten kapatıcı 1 ton açık kullanılır
tarafından
Ya oylede hangi numarasını alicam çünkü cok farklı farkli numaraları var. S

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,120 soru

24,054,041 cevap

329,823 kullanıcı

...