0 oy
345 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (97 puan) tarafından

hangi kanalı açsam sabah programlarinda aksam programlarinda dizilerde ne mesafe var ne maske var benim anlamadığım zenginlere bulasmiyormu yada aşısını buldularda bizemi demiyorlar :D bizim maske takmaktan kulağımız aşinip yara olsun bunlar relax  

8 Cevaplar

+1 oy
(163,325 puan) tarafından

Agaya beleş diyolar ya parasi olan torpilli zaar ;)

-Reklam-
0 oy
tarafından
Bulasmaz olurmi Cukur dizisindeki Celesun korona olmus mesela
(97 puan) tarafından
Haberim var ama bunlar neden takmıyor canlı yayinda
0 oy
(8,212 puan) tarafından
Maske çokta mucizevi bir şey değil canım öyle olsaydı korona ilk çıktığında doktorlar uzaylı gibi giyinmezlerdi . Şimdi saldı herkes 
(97 puan) tarafından
ya evet biliyorum ama sonuçta saglik bakanlığı takın takin diyip duruyor takmayanada 900 TL cezası var
(3,270 puan) tarafından
doğru cnm doktorun biri bn maske takmış olmama rağmen gelen hastaların bazilarinin takmamasi nedeniyle virüs kaptım dedi
(8,212 puan) tarafından
Canım virüs gözden de girebilir hatta bir çoğu gözden kapiyormuş o yüzden yapacak bir şey yok bir çok kimse olacak bundan bir sene sonra grip gibi anacağız. İnsanlar bunu şişirip onlarca ilaç verip iyice bağışıklık sistemini düşürüyorlar ben çok okudum evdeyken iyi olup sırf pozitif diye hastaneye yatıp ölüsu çıkanı . O yüzden ne hastaneye giderim acil bir şey olmadıkça ne de testi yaptırırım. Dünya sağlık örgütünun bize dayamasidir bu maske . Vereceğimiz kirli nefesi tekrar içimize çeke çeke herkesi kronik hasta yapacaklar
(3,270 puan) tarafından
aynen öyle sürekli maske takmanın daha çok zararı var ben genelde evdeyim hiç çıkmam ama esim annem babam için üzülüyorum çalışıyolar hep maske takmak zorundalar annem mutfak işi sürekli sıcak zaten mahvoluyor kadın:((
(97 puan) tarafından
Cok dogru diyorsunuz nasil bir oyun bu bilmiyorum
0 oy
(5,370 puan) tarafından

Evet ya bnde dicektm hiç tınlamıyolar maskeyi geçtim ne mesafe ne bşy :ermm:

(97 puan) tarafından
bende şaşırdım
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Ahahaa çocuk cumhurreis bile takmıyor kim taksın maskeyi 
(97 puan) tarafından
takmayana para yazmayı bıliyor
(7,436 puan) tarafından
Sen ben kimiz ki tabi uazar :-)
0 oy
tarafından
Maskenin koruyuculuğuna inanmayanlardanim bende tv programlarını falan bilmem ama kapalı alan dışında bende takmıyorum   gerçi şuan zorunluluk getirildi mecbur takicam ama çok zor gerçekten
(97 puan) tarafından
Zor olmazmi nefes alınmıyor ya heleki sicak olunca
0 oy
tarafından
Herkes o kadar rahat ki aklım almıyor ben de dışarda mecburiyetten takıyorum ama kimseyle tokalaşma öpüşme yapmıyorum
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Bu yüzden bitmiyor zaten 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 97 göst.
+2 oy
4 cevap 179 göst.
+1 oy
3 cevap 90 göst.

Kategoriler

1,468,324 soru