0 oy
610 göst.
Diğer kategorisinde (427 puan) tarafından
Kızlar hamile kalmadan önce 52 kiloydum doğumda 72 olmuşum ve geri 54 düştüm ve kilo almam lazım boyum 165 o yüzden zayıf gösteriyorum iştahım hiç yok bazen kahvaltı bile yapmıyorum 1 öğün yiyorum kan verdim gayet iyi herseyim ama saçlarım çok dökülmeye başladı eşime eczaneden vitamin alalım dedim birsey felan olur dedi aslında kilo mu hiç takmaz o sen böyle daha iyisin diyor ama 10 kilo almam lazım napmaliuim iştahım yok açılması için sizce ne yemeliyim icmeliyim 

14 Cevaplar

+1 oy
(12,521 puan) tarafından

Boyum 160 kg 48 yardımcı olamıcam sorry:D

(427 puan) tarafından
Metobolizman hızlı o zaman :))))
(12,521 puan) tarafından
Evet jet hızında :D
(427 puan) tarafından
Hey maşallah o zaman :)))
tarafından
Off ben de istiyom :D
(12,521 puan) tarafından
Ne havası Aylin estağfurullah :D
-Reklam-
+1 oy
(383 puan) tarafından
Canım ne güzel işte boyun kilon , kilo alıp başına dert açma. Ama illa alicam diyosan hurma ceviz geceleri salçalı makarna şerbetli tatlı ne bulduysan ye. Akşam yemeklerinde ekmek içlerini ye bak nasıl kilo alıyosun:)
(427 puan) tarafından
Zorlucam ve denicem canım :)
+1 oy
(489 puan) tarafından

Pekmez sabah öğle akşam bir iki kaşık içebilirsin

. Birde e bebek te malt içecekler var onlar hem süt yapıyor hem de kg aldırıyor.  Birde malt kurabiyeler var ondan da al . 
(427 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim canım hemen bakicam
(489 puan) tarafından
ben bi ara dadandim knlara kg yapti ama ben onların yaptigini sonradan saglik ocağındaki hemsire den öğrendim.  Malt içerikli ürünler kg yapiiyor mus . Duymussundur mesela bira da icerik var ya bundan kg yaoiyor ondan işte.
+1 oy
(1,164 puan) tarafından
Bence aşırı zayıf değilsiniz 162 boyum var ve bekarken hep 52 kiloydum gayet normaldi. 10 kilo fazla bence
(427 puan) tarafından
5 olsun o zaman ya :)
(1,164 puan) tarafından
Valla ben şu an 63 kiloyum eski halime dönmeyi çok isterim
+1 oy
tarafından

Bence alma bende hamilelik öncesi 54 kiloydum ve boyum 165 gayet iyi hatta doğum yapayım dahada zayıf olcam 50 falan :D

(427 puan) tarafından
Çok taktım bu aralar kafama inşallah bir an önce gider aklımdan :))
tarafından
Hiç takma gayet iyisin :)
0 oy
tarafından
Keşke mümkün olsa valla sana temizinden 10 kılo yağ verırdım
(427 puan) tarafından
Çok iyi olurdu
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Bence boyuna göre kilon gayet iyi 10 kilo boyun için çok fazla tabi sen öyle istiyorsan bilemem pekmez ve kuruyemişler ve makarna falan kilo yapar 
0 oy
tarafından
Canım sadece kilo almak istiyorsan vitamin değeri pek yok çünkü gece yatmadan önce 3 4 tane orta boy  patates haşlıyosun içine tereyağ yada margarin koyuyosun. ( Sağlık açısın tabiki tereyağı kullan bence) onu çeyrek ekmekle ye yiyebiliyorsan. Ağır gelirse de zeytin ye 2 r tane. Sora hemen yat uyu çok süper kilo yapıyor :))) bebişi emziriyosan sütte yapar .
(427 puan) tarafından
Hemen deniyorum canım inşallah yiyebilirim
tarafından
Dene canım ben süper kilo yaptığına şahit oldum inşallah sana da yapar :))
0 oy
(30,101 puan) tarafından

1.70

48 kilo ile  dertteyim çözüm bulursan haber et

(427 puan) tarafından
İnşallah bulurum bacım sanada söylerim
0 oy
(3,757 puan) tarafından
Yeminle anlattıkların benim durumumla aynı:/)
(427 puan) tarafından
Çoğu kişide Vrmis bende kendime tek sanıyordum rahatladım sende Rahatla Bacim :))
(3,757 puan) tarafından
Benim sağlığım açısından sıkıntı olmasa rht edecmde bacı edemiorm
0 oy
tarafından

Dk da bir sincap gibi ağzına bir şeyler sok bak o zaman noluyor :D tercihen çikolata 

(427 puan) tarafından
Ahahahahhaha denicem
0 oy
(352 puan) tarafından
Zayıf olanları esefle kınıyorum nasıl alamıyonuz bacım ya mutfağın önünden geçsem kilo alıyorum
(30,101 puan) tarafından
Haahhhaytt  
7/24 kuzu kavurma yesem alamam ben almiyorummm
(352 puan) tarafından
Ne güzel ya :( keşke bende öyle olsam gerçekten öyle cabuk kilo alıyorum ki dikkat etsem veremiyorum anca olan kilomu koruyorum :)
0 oy
(13,671 puan) tarafından
1.67 45 kiloyum bı çözüm bulursan banada söyle yavrum :) bu aralar iştahım iyice gitti 
0 oy
tarafından
167 boy 44 kiloyum yardımcı olmayicam ama bekleyin bişey diyecn olur belki almak için ama o kadar zayıf değilsin yani bana bakark

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 119 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 885 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 372 göst.
15 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Miss.namaless (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,030 göst.
20 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmastl (675 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,383 soru

24,057,430 cevap

329,967 kullanıcı

...