0 oy
549 göst.
Diğer kategorisinde (2,033 puan) tarafından
kizlar çok agriyo yuruyemiyorum ya size nedendir

3 Cevaplar

0 oy
(6,368 puan) tarafından
Ewr bnm oykeydı o gece doğum yaptm 36 +2 dım bnde kasığım patlayacak gibi olıuırdu 
(2,033 puan) tarafından
ciddi misin valla  benimde öyle patlayacak gibi
(6,368 puan) tarafından
Doğrulamıyırsun dımı vala yemın edrm bnm oyleydı kasığım ağryordu akşam suni verdıler kız valla yürüyemiyordum kaç gun oyle sürdü sonunda ağladım saat 2 de gtım doktor 3 santım açılman var dedı hata doktora sancım yok kasığım tek ağryor bazen doğum lar kasık ağrısı da başlıyor dedı
(2,033 puan) tarafından
böyle adım atarken sismiste patlicak gibi bir kamyon tas yuklenmis gibi ve bikini bölgesinin tam üstü de öyle agriyor
(6,368 puan) tarafından
Ayy evet evet ben kasığımı tutum oyle yürüyordum hafıf mıde bulantısı oluyırdu bide sankı büyük tuvaletim var gbı bakyordum bışey yok baya baskı hisedryordum yaa cnm buyuk ihtimale doğumun yakın senın doktor bşey dedımı aşağıda flan dye
(2,033 puan) tarafından
on gun once gittim bebk makat gelisiydi ama bikini bölgesinde çok baskı var
(6,368 puan) tarafından
Vala ben gtım 30 hftada baş gelşşi dedı 34 de gttım aa bebek erken doğacak dedı bnde kasığım patlayacak gibi olıuırdu snra ciğer gelştrci iğne vuruldu 36+2 de o akşam kasık ağrım tutu bebek çıkacak gbı gtım açılma vardu doğum ettım acba senjn bebeğin başı aşağıya mı döndü belki baskı ondandır bıde çok wc çıkosun dımı
(2,033 puan) tarafından
evet acayip çok çıkıyorum afedersin hep te büyük tuvaletim geliyo bir lokma birşey yi yiyeyim hemen lavaboya gidiyorum
(6,368 puan) tarafından
Cane sen yıne gdersın eyr çok zorlanıyırsan ben ogun aşırı zorlandm ama yürüyemiyrodum doğurdum
(2,033 puan) tarafından
iki haftadır var ama dünden berl daha çok var normal mi dogirdun canım
(6,368 puan) tarafından
Evet normal doğum yaptm
(2,033 puan) tarafından
benim iki haftadır vardı doktor tuvalet disinda kalkma yat dedi dünden beri daha çok var ve randevum bugün ikide şehir hastanesi de ve hala çıkmadım uzakta geçti randevu
(6,368 puan) tarafından
Büyük ihtimalle bebegın aşağı inmiş belki açılman da vardır
(2,033 puan) tarafından
açılma varsa suni verirler mi
(6,368 puan) tarafından
Vala sancın varsa artarsa vermezler mesela bnm şöyle oldı doktor bebek çok aşağıda erken doğacak dedı  ciğer gelştrci iğne vuruldu snra sabah kalktım kasığım patlayacak gibi oldu dedım kesın bebek çıkacak gbı doktoru aradım kasık ağrısı ile doğumu başlayan var dedı sancım yoktu 2 ye kadr dayanamadm kasığım patlayacak tı resmen gtım nst falan bağladıllar eyer sancın artarsa vermeyız dedıler saat 10 da sancım oldu çnkü onlar bebeğin suyu patlatılar bebek çabuk gelsn dye ama çok yoğun bi ssancı değil sunı verdıler 11 de 2 de bebeğimi kucagma aldm yanı 3 buck saat falan sunı sancıyla çektm açılmam 3 santım dı habıre altan muane ettıler sıcak suya tutundum snra 10 santım oldu doğuma aldılar
(2,033 puan) tarafından
san cim yok kuzum sadece kasikta ağrı var ve genital bölgede baskı ve agri
(6,368 puan) tarafından
Bnm de oyleydı aynı senın gbı ben kasıgımı tutarak yuryordum habıre tuvalete gdyordum vajınama aşırı baskı vardı çıkacak gbıydı senın doğumun yakın:)
(2,033 puan) tarafından
ay hadi inşallah ne olur ne olmaz üst başta goturucem ama bebeğim şu an çok hareketli coşuyor
(6,368 puan) tarafından
Evet o gın bebeğim de oyledı bız hazrlksz gttık ama eşim yıne almaya gtı hastane yakındı sen bugun gdyon hastaneye dımı
(2,033 puan) tarafından
canim benim randevu ikideydi eşim olacak mal saat ikiden beri araba ariyo herkes calisiyo vermedi sanayide bir araba var onu bekliyo hala gelecek sinirden catlicam
(6,368 puan) tarafından
Sarı taksıye bının kız eşimle gıtınğmzde bız yakın olmasına rağmen taksıye bnyıruz
(2,033 puan) tarafından
diyorum geliyom diyo başka bişey demiyo
(6,368 puan) tarafından
Belki kendı sancında gelır kız doğurursan bna yaz ha:)
(2,033 puan) tarafından
tamam canım söz hastaneye gideyim geleyim hemen sana yazcam dogursamda yazcam
(6,368 puan) tarafından
Allahım hayrılı doğumlar nasıp etsın eyer yatışin falan yapılsa suni verselr bıle korkma bol bol sıcak suya tutun dua et ben hep dua ettım gücünü bitirme ben o hatayı yapldm dopumda ıkınamadm bebğim çok zor çıktı sabırlı ol hep İnşllah hayrlısı olur cnm peki ciğer gelştrci iğne verdıler mı sana
(2,033 puan) tarafından
yok zaten 37 haftalık olduk vermezler belki iğne belki de enfeksiyon vardır iniyodur kanala
(6,368 puan) tarafından
Bna 34 hftayeken vermışlerdı aynen 37 zaten erken sayılmıyor ki
(2,033 puan) tarafından
yok yavrum yok bu koca gelene kadar benim başıma herşey de gelir
(2,033 puan) tarafından
rabia bak bu post un cevabın a bebeğin hareket videosunu  attim nasil da hareketli bugun
(6,368 puan) tarafından
Baktım da bnde açılmadı vala ne oldu yatışını falan mı ypldı gttnmı
(2,033 puan) tarafından
yok gelmedi goturmedi
(6,368 puan) tarafından
Aaa ama bekliyeblrmsn kı o şekil
(2,033 puan) tarafından
dune gore biraz daha iyiyim
(6,368 puan) tarafından
Çok kötü olursan gdersın cnm
(2,033 puan) tarafından
Gittim doktora canım çok iltihap var dedi ondan bu ağrılar
(6,368 puan) tarafından
Hadıya acaba normal doğum a engelmi dkkat et ilaç larnı kullan
(2,033 puan) tarafından
Engel demedi çok şükür ilaç verdi
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende aynıyım ayyyy dayanamıyorum artık daha 32+2 olcak yarın bide ağlamaklı oluyorum artık ben iyice yine gidecem doktora mecburen önümüzdeki çarşamba günü doğuma kadar naparım bilmiyorum 

(2,033 puan) tarafından
yarın haber veririm dönüşte
tarafından
Hadı hayırlısı kuzum
(2,033 puan) tarafından
Doktora gittim yazmayı unuttum iltihap varmış o ağrılar onanmış ilaç yazdı
tarafından
Çok geçmiş olsun canım
(2,033 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağıl
0 oy
(2,033 puan) tarafından

VID-20200909-WA0000.mp4 (5,9 MB)
bebeğim çok hareketli ve kasigim çok kötü

(6,368 puan) tarafından
Kız açılmıyor yaa tüh

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 117 göst.
0 oy
0 cevap 78 göst.
10 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 284 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 385 göst.
8 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berivanadnan (342 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,021 soru

24,119,184 cevap

333,378 kullanıcı

...