0 oy
408 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ballaaar ballikolaaar napiyonuuuz♥️ bana kapıları koltukları bem beyaz pırıl pırıl yapicak deterjan önerileriniz neler siz ne ile siliyorsunuz? He bide şey sorucam baka uzun süreli güzel kokan yüzey temizleyici öneriniz var mı ha bide Arap sabunu koltuk ve kapıları güzel temizliyormu ay başınızı sisirdim dimi ehhehdheh ♥️♥️ son olarak ta birazdan a101 e gidicek eşim yakın orası var orda bulunan ürünlerden olursa çok sevinirim ♥️

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Kapıları cifle siliyorum çok güzel leke çıkarıyor. Koltukları da beyaz sabunla siliyorum. Tavsiye ederim. 
-Reklam-
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Hali bilmemde gecen kolruklarimi sildim on numara oldu bir bulasik ravletini 5 sicak suda erittim icine parlatici koydum tertemiz oldu 
tarafından
5 sıcak su derken bitanem anlamadım bulaşık tabletini suda eritip o suya parlatıcı koyucam dimi koltuklarim koyu renk bir türlü temiz durmuyor :(
(5,268 puan) tarafından
Kiz bir kaba 5 bardak sicak su koy icine bulasik tableti ve makina parlatici koy sil bnmde koyu koltuklarim tertemiz oldu valla
0 oy
tarafından
Benyaz sabun rendele sıcak suda erit içine biraz Domestos koy sil koltuklarını halılarıni sonrada tekiz suya sirke köy onunla durula tertemiz olur ins.kapilarida a101devgenel temizlik var vikingin o güzel kokuyor temizliyor onla yapabilirsin .yerler içinde güzel yuvammi öyle bişey olacaktı yüzey temizleyici var o güzel kokuyor
tarafından
Sıvı beyaz sabin var o olur mu ? Bir de koltuklarim koyu renk çamaşır suyu zarar vermez mi kuzum çok teşekkür ederim
tarafından
İster kalıp sabundan kendin rendele hazır sivibolani bilmiyorum .yüzey temizlemede var beyaz sabun kokulu guzelbkokuyor .yarın çay bardağından az koy cnim biseybolmaz ben hep sildim anvmca öyle çıkıyor lekeler kirler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 227 göst.
0 oy
4 cevap 142 göst.
0 oy
1 cevap 96 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 295 göst.
3 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nursena324 (552 puan) tarafından soruldu

Kategoriler