Sezeryan oldum bel ağrısı çekmedim hiç sonrasında
Bende iştahsızlık oldu doğum yapınca bol sıvı tükettim o yüzden hemen 10 kilo verdim göbeğim zamanla indi 4 aylığız şimdi ayaktayken varla yok arası ama ben çok zayıftım 54 kiloydum boyum da uzun kiloyu kaldırdım yani 80 le gitmiştim şimdi 65 kiloyum
3 gün çok acılıydı 4. Gün ayağa kalkıp yatağı falan kaldırdım
4. Gün sütüm geldi ondan önce su gibi bir şey geliyordu ben hiç bir şey yapmadım bilmiyordum yani erken gelmesi için bir şeyler yapılacağını
Bşr haftaya kalmadı toparlanmam dediğim gibi sezeryan yeri çok acıyor gülemiyorsun ağlayamıyorsun karnın hareket ettikçe dikiş yerleri acıyor dediğim gibi 3 gün sürdü sonra gayet iyiydim yatarken sağa sola dönmek çok zor deneme bile :) boll boll su iç sütün artar ve bol bol yürümeye çalış sırt ağrın olur çünkü eğik yürüyorsun doğrulman biraz zaman alıcak daha sormak istediğin olursa yazabilirsin
İlk dogumumda 42 haftaya kadar bekledim sezeryan olmak istemedim olursam normal doğum yapamayacaktım çünkü
Evet aylarca bel ağrısı çektim ve ben o iğne vurulduğu halde uyuşmadm genel oldum yani ekstradan boşuna bel ağrısı çektim
Ben kilo veremedim göbeğimde kaldı ama bnce bu sezaryen la alakalı değil arkadaşımın hiç göbeği kalmadı gayette zayfladı
Kaynanam 40 gün durdu yanımda bebeğin altını bile alamıyodum eğilemiyodum yani bi 40 günde anca iyileştim diyebilirm 1 hafta 10 gün donumu dahi eşimle annem çekiyodu tuvaletten sonra
Evet sütüm hemen gelmedi humana stell tea çay biraz işe yarıyo ve pes etme sakın hep emzir eğer göğüs ucun yara olursa göğüs kalkanı al bide lansinoh krem
Çantada bulunması gereken biberon ve su ısıtıcı eğer süt gelmezse mama vercen mamayı hastane veriyo bide devlette olacaksan çatal kaşık bardak tuvalet kağıdı fln götür canm :)
İlk defa sezeryan oldun belden spinal anestezi yapıldı hiç ama hiç bel agrısı cekmedim
Normal sancı ve suni sancıyı çektikten sonra sezeryan olan biri olarak. Suni sancı açıklık olsa da olmasa da o ağrıyı çekiyorsun. Bende hiç açılma olmadı 2.5 santim de sabit kaldım. Sezeryan oldum 41+4 haftalıkken
1,489,433 soru
24,343,941 cevap
346,169 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın