0 oy
420 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hafta sonu 7 ilde sokağa çıkma yasağı gelecek diyolar ay eşim de izne çıkıyor cumartesi yola çıkacaktık ay yolda kalmayalım bide çıkar mi sizce

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Her hafta sonu öyle diyor millet ama ortada olan bişey yok cnm
tarafından
Ay inşAllah ben şansız biriyim geldi beni bulur bazı yerler de çok artmış yoğun bakimlar dolmuş gelir beni bulur valla
-Reklam-
0 oy
(97 puan) tarafından
diğer günler bulamıyor cunku bu devlet ne yapmaya calisiyor anlamiyorum herseyi ters yapiyor milletle dalga geciyolar
tarafından
Asıl millet devletle dalga geçiyor..elinden geleni yapıyor ama kimse takmıyor uymuyor kurala..yasak gelse ne fayda
(97 puan) tarafından
Valla ben görüyorum millet gayette dikkatli maske eldivenli adamlar isinde gücünde tabiri hayatlarına devam edecekler devlet beyimiz yurtdisindan tatil için yabancıları ala ala virus çoğaldı aylarca evde kaldık değdimi  değmedi sen uçakları ac turistleri getir parayi kazan sezon bitsin hadi virus çoğaldı hadi ya ordan bu millet ***** degil
tarafından
Sokak düğünü yapan maskesiz halay çeken yabancılar dimi gözünüz mü kör anlamıyorum ki
(97 puan) tarafından
Halk kadar devlette suclu diğer devletler ülkelerine uçuşları falan acmadilar bizde hersey tam tersi tatile yasakları kaldırdılar kis geldi yeniden yasak vermeye çalışıyorlar fakir fukara ne olcak işsizlik ne olcak turistler eğlendi ekonomiye para kazandırdı tamam oyun bitti simdi yasak gelecek hersey tekrardan zamlanacak millet kirasını veremicek rezil bir ülkeyiz
0 oy
(3,675 puan) tarafından

Kim yasak var diyo halk millete yalan:D yasak varsada otomatıkmen yola cıkamaz

tarafından
Cuma günün den çıkarız diyo eşim istanbul da oturuyoruz erkenden çıkarsak eğer vurmamis oluyo yasak
0 oy
tarafından
Koca oyle birsey gundemde yok dedi

Millet uydurmasi o 
tarafından
Ay inşAllah son dakika surprizi yapmazlar
tarafından
Yok bidaha oyle son dkka yapmazlar birkere yaptilar gorduk :D
0 oy
tarafından
Haberlerde mi duydun canım ben görmedim 
tarafından
Internette gördüm hürriyet gazetesi yayınlamış bugün gazete de van da dahil olacak mis yasağa

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 459 göst.
0 oy
9 cevap 647 göst.
11 Mayıs 2020 Tatil-Seyehat kategorisinde Aşk eşittir ben (903 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 780 göst.
26 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Cocalll (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 519 göst.
28 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,017 soru

24,133,269 cevap

334,173 kullanıcı

...