0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bizim evimize 15 dk falan uzaklıkta kaynanamlar  var onlar gelir giderler. 

Eşimin akrabaları ile görüşmüyoruz.

Benim burda hiç akrabam ailem yok.

Sadece 5 tane arkadaşım var bu 5 arkadaşımla da hep birlikte hareket ederiz zaten. Her neyse onların 3 ü çok aktif. Bi biz 2 mız pek çıkmayız dışarı.

Her neyse 

Az önce aktif olan bi arkadaşım aradı beni açtım istanbula gitmiş görümcesi ile onları anlattı. Annemi de gördüm iyi oldu vs dedi buraya geldik işte kayinvalidemlerde kahvaltı ettik vs anlatti anlatti sonra bana diyor ki ee sen napiyosun gitmiyo musunuz bi yerlere.. 

Benim esimin sadece pazarları izin kullandığını biliyor bi yere fazla gitmedigimizi de biliyor sizce bu nispet mı şimdi?

Bana biraz nispet gibi geldi.

Bide esimin akrabaları ile görüşmüyorum ya bana diyor ki ben gorumcemlerle konuşuyorum vs iyi oluyor sen yalnız sıkılmıyor musun diyor.

11 Cevaplar

+1 oy
(30,147 puan) tarafından

O senin düşüncene kalmis

Ister iyi niyetten dedi diye düşünürsün 

Ister nispet yapti diye düşünürsün 

Kadinin icini bilmezssin gunahini alma derim..

Güzel düşün. 

tarafından
Nispet yaptı demedim zaten günahını alacak bir durum yok karşıdan degerlendirmeye bakmak istedim.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nispet değil bence . Bende yaşadıklarımı anlatmayı severim mesela. O da sana anlatmak istemistir
tarafından
Olabilir
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Yoo niye  nispet olsun sohbet arasi ben olsam bende sorarim sen  gitmiyor  musun  vs diye sanki sen kiskanmis gibisin 
tarafından
Yo ben neden kıskanayım benim üst kattaki arkadaşım geçen hafta yazliktaydi bu hafta da şehir dışına gidecek mesela ondan hiç öyle bisey sezmedim ama bunda biraz sezdim gibi kararsız kaldım karşıdan değerlendirmeye bakmak istedim belki de yapmamıştır. Belki de yapmıştır bilemedim
(12,763 puan) tarafından
Iste bakis açısı o nispet gibi sende kiskanmis gibi oypr dolu duygu ile adlandırıla bilir tabi konuema ses tonu tavrı bilemem
tarafından
Yani kıskanacak olsam diğer arkadaşımı kıskanırım yazlık istanbuldan daha cazip bence :)
Ben sevmem öyle gösterişci insanları eğer öyle bisey yapıyosa çekerim kendimi hemen
(12,763 puan) tarafından
Mesafe koy o zaman ama tavir alınacak bi durum  değil  bence  anltmak istemistir
tarafından
Belki de öyledir bana öyle gelmiştir
0 oy
tarafından
Sen ne hissettiysen odur insan hisseder ses tonundan.
tarafından
Bilemedim inan
0 oy
tarafından
Sen arkadaşını daha iyi tanıyorsun bizden sen ne düşünüyorsun 
tarafından
Bilmiyorum ki kararsız kaldım
0 oy
(3,757 puan) tarafından

İnsan tabiki görüşmek iki çift sohbet etmek yiyip içip eğlenmek bı dışarı çıkıp nefes almak vs ister insan tabiki her iki tarafla da takilablxgi güveneblcgi birileri olsun ister ama herşey istediğimiz gibi olmuyor ne yazikki

Varsın o görüşün görümceleri ile filan boşver 

Sen kendime bak ne yani sana eğer kötülüğü yada bı iyiliği dokunmaya ak olan insanları sırf görüşmek olsun diye de görüşemezsin yani

Bende görüşüyorum gorumclrmle fln üzülüyorum keşke diyorum yanlız değilde onlarda olsaydı ama salla gitsin yapacak birseu yok 5sene de anca kabullendim bende bunu en iyisi bosvermek:)

tarafından
Hepsi kız mı 6 sinin
(3,757 puan) tarafından
7 kardeşler 4kiz 3erkek
tarafından
Kız ne çoklarmış :) benim esimin 1 tane kız kardeşi var
(3,757 puan) tarafından
Çok yada az önemli olan kardeş olablmyi başarablmk cnm oyzdn karşıyım ya sırf kardeşi olsun yanlız kalmasin diye çocuk yapanlara
tarafından
Aynen canım ya haklısın inan
0 oy
tarafından
Benim arkadaşım da anlatır öyle nispet olduğunu sanmıyorum herkesin anlatım şekli farklıdır 
tarafından
Belkide canım
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Ses tonu önemli bence nir de samimiyetine ne kadar ünandığın şimdi ne desek yalan olur belkide. Görümceden görümceye fark var kümi var konusmadan bile anlaşırsınız kimine de desten yaz gene de anlatamazsın ilki gibiyse görümcesi tabiki anlaşılır al benimkni bi de öyle görüşün de
tarafından
Valla bilemedim canım herkes kalbinin ekmeğini yer nispet yapıyorsa da Allah onun da başına verir görür yapmıyorsa ne güzel
(1,331 puan) tarafından
amin inşallah valla güzel dedin
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Ya en yakın arkadaşının sana yaptıklarını anlatmasını nisbet olarak goruyosan arkadas olamamissiniz
tarafından
Nispet demedim ben
0 oy
tarafından
Sende çık hava al gibisinden demiş olabilir nispelik bi durum yok gibi
tarafından
Çoğu kişi öyle demiş zaten demek ki yanlış anlaşılacak pek bir durum yok teşekkürler evde kala kala belki de kurgucu oldum:)))
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Nispet değil bence. Aynı şekilde sende gitsen bi yere mutluluğunu paylaşmak için anlatırsın 
tarafından
Anladım canım teşekkürler

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 1,223 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 935 göst.
19 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 957 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde SL (1,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 299 göst.
5 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,423 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,611 soru

24,127,312 cevap

333,809 kullanıcı

...