0 oy
1,093 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim eşim ben hasta olduğumda falan çok panik yapar veya bir şeye canım sıkkın olsa birde bakışlarından böyle şefkatinden falan sanırım bu adam beni seviyor diyorum siz nereden anlıyorsunuz eşim beni gerçekten seviyor diyebilir misiniz ?

26 Cevaplar

0 oy
(352 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Halinden tavrından bi dediğimi iki etmemesinden mesela ağlasam asla dayanamaz hemen gözleri dolar bişeyi bikez laf arası deyim mesela çocukken çok severdim bu şekerden yemeyi desem öbür gün bakmışım almıs getirmiş ondan unutmamıs mesela böyle böyle şeylerden anlaşılıyor. Kıymet verdiği sevmese umrunda olmaz. Elhamdülillah Rabbim bütün eşler arasına Rasulullah efendimiz ile Hatice annemiz arasındaki muhabbetten ülfetten ikram eylesin. 
(182 puan) tarafından
Maşallah cnm çok güzel bir sewginğz varmış
-Reklam-
+1 oy
(2,586 puan) tarafından
Eskiden olsa yaz yaz bitiremedim şuan uzun uzun düşünüyorum sadece 
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Anlıyorum herhangi bir eyleme veya somut birseye gerek yok hissediyorum ☺
tarafından
Aradım az önce nyr acmadn sjsjs
(8,061 puan) tarafından
Merveee:Ded şimdi gördüm aşkım:d
0 oy
tarafından
Seviyo aynen kötü bişey olduğunda bişey çok derinden üzüldüğümde o da üzülüyo
0 oy
(12,271 puan) tarafından
10 yıl önce aldatılmış biri olarak artık beni sevdiğini düşünüyorum 

Sana kirban olayım diyor sürekli 

Bende çok daha güzelsin diye bir sürü söz önceden hiç birşey demezdi ben öğrendikten sonra vicdan yaptı galiba

Kız ne sordun şimdi 15 senedir tam anlayamadım ;)) zaten
(12,271 puan) tarafından
2011 de aldatmış mesajları gördüm silmeyi unutmuş Facebook ta Messenger da
Ama inkar etti tâbi
Şimdi ise baya değişti küfür ederdi hakaret ederdi
Hala var ama tabi eskisi gibi değil
Ne desem yapar benim için çabalıyor exsta çabalıyor fark ediyorum
Öyle işte
Ne zaman öğrendim pandemi sürecinde tlfnu kırdım onun telefonun la gelen Messenger mesaj i gördüm geriye gittim mesajlarda orda gördüm
tarafından
Bence yine de güvenme tam anlamıyla affedildikten sonra eski haline döner
(12,271 puan) tarafından
Afetmedim keşke ogrenmeseydim ne yaparsam yapayım eskisi gibi olmuyor zaten
Bu saatten SONRA beni sevsede sevmesede birşey degismicek
tarafından
Ne yapmayı düşünüyorsun peki
(12,271 puan) tarafından
4 evladım var  en küçük kızım bugün 1 yaşına girdi henüz
Seni bırakmam diyor  ne yapabilirim ki oturuyorum yerimde
Kocam beni aldatmaz aldatsa gebertirim keserim bicerim diyordum ama hiç birşey yapamadım
0 oy
(198 puan) tarafından
Sevgi öyle bı iki hareketle anlaşılmazki zaten hisedilir anlatılmaya kalkilsa anlatilmakla bitmez böyle bişi yani 
0 oy
(17,211 puan) tarafından
Davranışiyla belli ediyor hemde günde kırk kere söylüyor çok seviyorum diye. 
0 oy
(251 puan) tarafından
Dünyamm.. sözleriyle ayrı hareketleriyle ayrı fazlasıyla ilgili çok şükür sevmekte sevilmekte güzel Rabbim halden anlayan saygılı insanlarla karşılaştırsın canım 
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Bakışlarından gözlerinden hasta olduğumda  kendine dikkat etmiyorsun diye kızısindan sarıldığın da o sımsıcak sefkatinden işten gelir gelmez çocuklarımı ve beni öpüşünden yokluğumda sürekli yalnızım diye yakınısindan daha neler neler 
0 oy
tarafından
Seviyoor hissediyorum hemde cok
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Tartıştığımızda çabuk barışır.Hastalandığımda ev işine daha çok yardım eder, hastaneye götürmek ister .
0 oy
(2,063 puan) tarafından

Doğum yaptigimda  sezaryan olmuştum kizim  1 buckta oldu  hemen aldı hemşire çıkardı  ama esim  sürekli beni sormuş surkeli  ben 2 buçuk ta çıktım  sikkntli oldu bemim için  sureklo eism niye hala cikmadi esim  falan diye hemşireye sorumus  çok korkmuş normlde esimin sevdiğini anliom zaten  o duurm bambaskaydi iyiki hayatımda <3

0 oy
(63 puan) tarafından

Bi insan sevildiğini hiseder ki <3biz severek evlendik zaten :)

0 oy
tarafından
Öper sarılır hergece bazen durduk yere seni çok seviyom der . Bı dediğimi iki etmez bana değer verir öle yani
0 oy
tarafından
Benimle gerçekten çok uğraşır bı konuyu anlatmak için olsun ben anlayana kadr anlatır bırakıp amaan deyip gitmez . Herseyimizi yapmaya çalışır bizi rahat yaşatmak için kendini zorluyor gerçekten ben üzülüyorum onu bu kadr düşünceli hırslı görünce ama içinden geliyor hem .sürekli pesimdedir evde dibinden ayrılmaz yani yezgah başında fln zor yaparım işimi sevmese neden yapsın bu kadr ben sıkılıyorum bu kadr olmasimdan bı rahat iş yapamıyorum ama olmasada tuhaf gelir o kadr alışmışım ben onunbkadr yapamam mesela  süreklidir söyler sevdiğini  şekilde anlasilir
0 oy
(613 puan) tarafından

Bilemedim ki;)Galiba Yok..

0 oy
tarafından
Asla sevdiğini kabul etmez seviyor musun derim mirin kırın eder ama anladım ki gerçekten bana bisey olsa ilk koşuyormuş ben hastahanede bayılmıştım eşimi aradılar hemen geldi benim moralimi falan yükseltmeye çalışıyor bacaklarım tutmuyordu kucaklayayım mi diyor hoş bunlara gerek yok bunlar bence sadece göstermelik diye düşünüyorum asıl sevdiklerini gözlerinin içine bakınca anlıyorum Rabb'im herkesin evine huzur mutluluk versin inşallah 
0 oy
(465 puan) tarafından
Eşimin beni nerden sevdiğini yazıp tekrar sidim. burda bir sürü arkadaşımız var eşinden eziyet hakeret gören onlar içinde boyle şeyler paylaşmayalım kızlar onlar bunları okuyunca üzülebilirler. 
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Her hangi biseye üzüldüğümü gördüğünde hemen dizine yatırır beni teselli eder saçımla oynar,ona kirildigimi anladığı zaman işte olsa bile çıkar gelir bide bana bakışından bile anlıyorum ,disariya çıktığımız zaman çıkar çıkmaz dediği şey hemen koluma gir der Rabbim başımdan eksik etmesin inşallah herkese huzur mutluluk versin ❤
0 oy
tarafından

Seviyordur aman ne bilim :D

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 509 göst.
6 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 974 göst.
0 oy
34 cevap 2,446 göst.

Kategoriler