Kızlar merhaba :) Eşimle aramız çok şükür çok iyi bi sorunumuz yok ama ben böyle biraz onun dikkatini çekmek istiyorum neler yapabilirim :)
Kendinize bir hobi edinin... Yeni bir ortama girin ve bırakın o sizi merak etsin;)
Ayy aynı ben, bnmde eşimle aram çok iyi şükür ama bnde mi bi anormallik var bilmem. sürekli eşim benimle konuşsun, beni izlesin, gözlerini benden alamasın, bana hayran hayran baksın istiyorum. Sanırım çok şey istiyorum galiba :D
hahahaha bende oyleyim durduk yere ya karnıma bir ağrı girdi diye başlıyorum oda bir ilgi falan gösterince nedensizde ağlamaya başlıyorum amaç sadece nazlanmak ama sonra kendimi ağlarken buluyorum adamin ömrünü yedim :)))
Benim esim guzelm yemeklerden hoslanir sevdiyi yemekleri yaparim o da bir over bir over beni hic sorma bir yere giderken kapidan yolcu eder opucuk alir yollarim mutlaka onun sevdiyi seyleri yaparim zaten gidip gelib bir birimize sarili buluruk kendimizi:)
sevıyorsa mac bıletı alıp sürpriz yapabılırsın ve onunla gıdebılırsin..Onun dısında da hobilerini beraber uygulybirsn
Eger kendi evinizdeyseniz ustun rahat bir sekilde dolas mesela Benim de esimle aram coo iyi ama cani sikkin oldugunda esimin yada esime kur yapmak isterken ustum rahat dolasiyorum yaninda hafif makyaj yapiyorum esimin gozleri bir anda bana yoneliyor partum sıkıyorum geliyor sariliyor dibimden ayrilmiyor
Valla saçlarını düzleştirir ya da bukle yap makyaj yap tv izlerken yanına kıvrılıp sarıl falan ne bileyim :)) ama bunları yapmayınca ilgi göstermiyorlar mı gösteriyorlar elbet :)) ama fazla ilgi için özen göstermek lazım :)) valla yazıları okuyup farklı fikirleri bende edineyim aklımda olsun :))
1,488,955 soru
24,337,488 cevap
345,914 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın