0 oy
617 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (48 puan) tarafından
Artık kendimi çok değişik hissediyorum beni zaten msjlasarak defarlaca aldatti kızım.ve oğlum için sustum bana yaşattı hayat iyi ama sürekli kabgalarimiz oluyor olmadihi zamanlarda da yaklasmiyor bana bence aldatıyor sürekli o yüzden gerek duymuyor gibi geliyor 1 ay 1 buçuk 2 ayda bir yanaşıyor her zaman böyle olduk 5 senedir defarlaca daha önce yüzüne de vurdum dalga da geçtim acaba isteksiz mi uoksa sürekli aldatıyor mu merak ediyorum kadınlığımdan hiç bişey anlamadım ben :(

8 Cevaplar

+1 oy
(8,060 puan) tarafından
Eğer aldattığını öğrendiysem ve çocuklarım için o evlilik sürüyorsa (ki benim için imkânsiz) tiksinirim asıl ben istemem birdaha yanında dahi yatmak. Sizinkisi çok farklı bir akıl kalp mide bence 
(48 puan) tarafından
Alakası yok evlilik komple ya bitecek ya bı taraf susacak benim ailem çocuklara hayat veremez ama eşim çok iyi bakıyor gelecek düşünüyor şiddet falan yok kavga çok msjla aldatma da oldu ama insan çocukları iyi katlanıyor
(6,189 puan) tarafından
Ayyy sacmalama yaa esin seni aldatacak sirf para icin susacaksin nasil bi mideye,dusunceye sahipsin Allah askinane yasiyorsun sen?En azindan cocuklarin duzgun bi terbiyeyle buyur babasi gibi igrenc bi insanla buyumez.
-Reklam-
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Aldattığını biliyormuşsun seni durduran ne?
(48 puan) tarafından
İki çocuğum ve cinsel aldatma değildi msjla yani ta başka ülkelerden
tarafından
O aldatma olmuyor mu yani ne biliyorsun dışarda yapmadığını bırak gitsin apta.li
(4,285 puan) tarafından
O aldatmak değil ise devam et ne diyim..
0 oy
tarafından

Keşke bi aile terapistine gidebilseniz :'( 

(48 puan) tarafından
Keşke osla söyledim de kavgalar için ama düzel diyor kendisine bakmaz hiç
0 oy
tarafından
Öylesi bir insanla olmasin aids olursun
0 oy
(163,305 puan) tarafından
İkdidarsizlik olabilirmi 
(48 puan) tarafından
Bilemiyorum ki
0 oy
(2,225 puan) tarafından
3 yıllık evliyim. Eşimle kanka gibiyiz. 4 Ayda 3 kere oldu. Aldatmıyor eminim,ama düşkün değil. Yapacak bişey kalmadı. Doktora da gitmiyor. Ben alışmaya çalışıyorum bu duruma. Zorla olacak değil. Kaderim böyle diyorum. 
(48 puan) tarafından
Bu konu için mi gitmesini jstediniz eşinizin
0 oy
tarafından
Sen yanaş sürekli eşin normalde içine kapanık biri.mi belki ondandır 
(6,189 puan) tarafından
İcine kapanik biri aldatir mi Allah icin :D İcine kapanik biri oturur kicinin ustune ailesiyle ilgilenir
0 oy
tarafından
Aldatiyordur muhtemelen cunku daha onceden de vukuati var

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 737 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 849 göst.
21 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde nilimsi (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 247 göst.