0 oy
578 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Ailem ben lohusayken benle ve eşimle kavga etti ailemle 3 senedir kavgslıyım ne doğumum ne lohusalığım nede hamilelikte yanımda olmadılar baban eşimi tehdit etti eşimde ailemle konuşmamı istemiyor annemin ruh sağlığı bozuk ben şiddetle büyüdüm ailem yok benim kısacası lohusalık zamanımda eşimden dayak yedim öldürecek ti beni hiç iyi değilim sonra yaptığın dan pişman oldu ama ona karşı çok soğudum oda bna karşı soğuk davranıyor konuşcak hiçkimsem yok arkadaşım yok 

13 Cevaplar

0 oy
(724 puan) tarafından
Yaa canım Rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm :((
(2 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Bazen kendime kızıyorum nasıl bu kadar Kolay yorum yaparsın akıl verirsin yaşamadığın birşeyle ilgili diye o yüzden yapmicam tek dileğim rabbim yardımcın olsun..
0 oy
(924 puan) tarafından
Burdan birisin galiba açtığın gibi bu postu açmışsın. Üzüldüm Allah yardımcın olsun. Konuşmak paylaşmak istersen özelden yaza bilirsin.
0 oy
tarafından
Allah sorsun ya Valla sorsun o elleri tas olsun 
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım 
0 oy
(329 puan) tarafından
bende yalnızım canım buzamana kadar annemle babamı getirirdik senede bir saolsunlar dogumumdada yanımdalar di ama eşimle olan son tartışmadan sonra bidaha gelmiyceklerini söyledi babam anliycan bende yalnizim artık uzak sehirlerdeyiz 8saatlik yol zaten doğru dürüst komsulukta yok burda bende burda vakit geçiriyorum işte fırsat buldukça arada tartışmalar oluyo bizde hele haftada 1 illa son tartışmada tabak fırlattı bana öncekinde de boğazımı sıkmisti bende soğudum resmen oda her tattismada cocugu alabilse bosancam senden deyip duruyo cocuk için anliycan hicbiyere çıkmam haber veririm gitceksemde onuda 40yilda bi olur der çoğunlukla beraber gideriz der kapar uzun oldu Allah yardımcımız olsun sabir versin
(2 puan) tarafından
Sende ben gibisin yani Allah yardımcımız olsun çok zor olmaya başladı hayat
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Allah belasini versin öyle varlığın..

Rabbim yar ve yardimcin olsun  :/

0 oy
(3,529 puan) tarafından
Allhim yardmcin olsun canim ... ALLH  var dua et
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun yastık değişse de kader değişmiyor 
0 oy
tarafından
Konuşacak kimse. Var ALLAH VAR , sen hep Allah a anlat o seni dinler ...
(2 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım
0 oy
(160 puan) tarafından
Bnmle arkadaş olabilirsin bnm de kimsem yok sayılır dertlesiriz 
0 oy
(4,664 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canim 
0 oy
(465 puan) tarafından
Erkeklerin gücü eşlerine yetiyor zaten,ailesine geldi mi pısırığın önde gideniler, canım allah yardımcın olsun böyle bir dönemde ailen de sana sırt çevirmiş. Allah eşini hidayete erdirsin. Ailenede akıl fikir versin kuzum. 
(2 puan) tarafından
Aynen dediğin gibi oluyorlar çok sağol

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 555 göst.
+2 oy
20 cevap 704 göst.
+1 oy
23 cevap 1,381 göst.
17 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nare88 (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 558 göst.