0 oy
1,043 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben bilmiyordum esimin ikinciyi istedigini kahvakti yaparken adetim gecti dedim insallah hamilesindir dedi insallah degilimdir dedi sen istemiyordun ne oldu dedim bizim kizimiz malesef ki yurume engelli ilerde sana yardimci olur dogacak bebek sende zorlanmazsin ikincisi ona arkadas olur dedim bende sinir oldum ikinci cocugu kendime hizmetci olsun diye yardim etsin doye dogurmuyorum dedim hem kizimin tedavileri var ben hamilelik o bu derken oraya buraya nasil yetiseyim dedim sustu bende sinir oldum kahvaktidan kalktim sizce kizlar ben haksiz miyim tamam beni dusunuuor ilerde cok zorlanirsin diyor ama ikinci cocugu bana yardim etsin diye dusunmekte sacmalik cevredekiler surekli bize ikinciyi yapin bebegin buyurse bakamazsaniz yardim eder diyolar esimin beynine giriyorlar boyle drvma ederse gidip sprali takacam

13 Cevaplar

+14 oy
(1,652 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Sana yardım eder dıye ıkıncıyı yapacak kadar koca yureklı gerı kafalı kocana de ki sen ne güne duruyorsun ey sıgır
(1,652 puan) tarafından
Ne guzel yıne herkes sayemde guluyo ıyıkı varım :D
tarafından
Aynen öyle:))))
tarafından
Alkış. ..aklıma şey geldi. Annem de bize sürekli diyordu sizi bana bakın evi temizleyin diye doğurdum yoksa ne işe yarasınız :D
(2,575 puan) tarafından
Kahkha attım yoruma ayrıca alkisladim:D
tarafından
ahah butun anneler ayni desene benim annemde oyle derdi hatta bize sizi copten aldim bana temizlik yapin diye derdi
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Yemin ederim ikinci eş falan istiyo sandim:woot:

(643 puan) tarafından
He vallah merve bende öyle sandim
tarafından
Kız bende linçleyecekler girmesin yazısını görünce ikinci kadını istiyor sandım :D
tarafından
Vallahi öyle sandım kocasına saydirmaya girmiştim
tarafından
Ahah onin boynunu koparirim ikincisine yok Allahtan benim koca o yonde acilmamis gonca bakmaz kimseye yolda bile basi asagida hep bazen kayinbabam esime kaldir kafani yolda para ariyon sanacaklar diyo:))
tarafından
Aynen valla bende sayacaktım :D
+1 oy
tarafından

Eski lincciyi istiyorum diye okumama ne demeli :D

tarafından
Hahah kiz artik sinir oldum esime direk yazdim harbi baslik super olmus
tarafından
Ahaha aynen  :D
0 oy
tarafından
Yok canim cok haklisin once kizin buyusun Allah buyuktur kimse yürüyemez diye emin konuşmasın insallah yuruyicek Allahtan umudunu kesme dedim gibi Allah buyuktur
tarafından
Insallah canim zaten dusunmuuorum cunku zprlanirim kizimin tedavisiyle beraber heyet bile rapor verirken rapora yurume sansi var yazmis ama bizim bu geri kafalilar anlamiyor heleki kocam onu bogasim geliyor
tarafından
Boş ver canim simdi yapma ne olirsa olsun bebeğin daha kucuk zorlanirsin iki cocukla 5.6yasinda yaparsin insallah yuruycek umudunu kayib etme
tarafından
Insallah canim yurur en buyuk temmenim o bunca cabam zaten hep o yurusun diye simdi dusunmuyorum bi 4 5 yasina gelsin sonra zaten bir bucuk yasinda kalca cikigi ameliyati var
0 oy
(830 puan) tarafından
Kız geçen burda biri yazdı spiral taktirdigi halde hamile kalmış hiç bir şey güvenilir değil maalesef 
tarafından
Oda dogru ben ilki taktim kaydi ama ben agir kaldirdim e dogum kontrol hapinjnda garantisi yok uc aylik igneden korkuyom adet olmazsam diye
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Eşin iyi niyetten söylemiştir bence üzerine gitme

Hakkında hayırlısı olsun 
tarafından
Sagol canim biliyorum iyi niyetinden soyluyor ama bende cok zorlaniyorum goruyor ikinci diye diretmesi xoruma gidiyor halimi gordugu halde
0 oy
(48 puan) tarafından
Doğru söylüyor en iyisi kardeş tır benim akrabam var iki oğlu yürüme engeli vardı iksiinide diğer cocuklari yardımıyla büyüttü hala devam ediyor kardeş çok etliki yardımcı oluyor büyünce kendim şahit oldum 
tarafından
Ya oyle dogru kardesimden biliyorum ama surekli hastanede fisik tedavideyim ev yemek temizlik derken gece kendime zar zor vakit ayiriyorum bende simdi degil yapamam diyorum ona ama o olsun sana yardim etsin diyor ben bu sefer kizimi ihnal edecem hamileligimde dusuk tehlikem oluyor surekli yatmak zorundayim
(48 puan) tarafından
Şimdi ilk çocukta olunca problem işler değişiyor tabi zorlasiyor herşey kızının sadece yürümesinde mi var peki preblem nedir rahatsızlığı
tarafından
Yok rahatsizligi var malesef spina bifidayla dogdu
0 oy
tarafından
Esin seni düşündüğü icin demiş adamlar işte oluyorbyardim etseler ne kadar ederler ki sana çocuğu hizmetci diye doğurmaya caksin zaten kardeslerde birbirine hep destek olur hizmetçi olmazlar 
tarafından
Ya hayir canim uslubunu begenmedim sadece tamam beni dusunuyor ama ben zaten surekli kizimin tedavileriyle ugrasiyorum ikincisiyle ben kizimla nasil ilgileneyim o dusuncesizligine sinir oluyorum
tarafından
E yani doğru canım
0 oy
tarafından

Annem de derdi kapı silineceği zaman .. sizi bugünler için  doğurdum diye :angry:

tarafından
Ahahh kiz analarimiz ayni benimde anam sizi temizlik yapin diye dogurdum oturun diye degil derdi
0 oy
tarafından
Linc deyince baska kadin konuları sandim

Sen yardim edecen deseydin hayırlısı ile evlat sahibi olmak güzel tabiki ama yardim icin degil eskiler gibi bol çocuk yaparlardı ki kim çobanlık yapacak kim tarlaya bakacak diye 5 yaşından başlarlardi o hesap
tarafından
Bende iste bunu dedim cocuk yapacaksam bana yardim etsin diye kardesi olsun beraber buyusunler diye dedim calisiyor ilk basta cok izin aldi kizimin rahatsizligundan dolayi kredi oduyoruz artik alirsam isten cikarirlar gozlerine cok batiyorum diyor oda kendince hakli ama ben ilk onceligim evladimin tedavisi olsun istiyorum Allah buyuk insallah herseyine yetisirim diyorum
0 oy
tarafından
O ikinci Soğucak büyüyecek hangi bı zaman yanında durabilir onun hayatında olacak sırf yardım etsin diye çocuk istemek onun hayatını çalmak değil mi?
tarafından
Valla artiladim kuzu tam anlatmao istedigim yorumu yapmissin ben obur evladimin hayatini calamam sirf bana yardim etsin diye bide surekli kizimin tedavileri var iki sejeye kadar surecek ben o cocugumla nasil ilgileneyim sevgisiz hep buyuyecek
0 oy
tarafından
Ben yanlış bise düşünmedim esin iyi niyetinden demiş bence yalan da değil benim de 9 senenin üzerine kiz kardeşim oldu şuan anneme çok yardımcı oluyor Allah bin kere razı olsun evimizin herseyi o 
tarafından
Dogru canim dusunmus bu konuda ama obur dusuncesizligi benim kizimin tedavisi iki seneye kadar surecek ben hastanelerdeyim sureklu ben o cocuga nasil bakacam yoruldugum zaman sevgimi gosteremeyecem hamilelik bulanti derken kizimin tedaviside aksayacak ben onun bu dusuncesizligine sinir oldum
tarafından
Erkekler o kadar ince düşünemezler canim düz mantık onlar. Senin yerinde olsam bende ikinciyi istemem uzun bi süre ama bunu eşine detaylıca açıklarsan oda anlar diye düşünüyorum
tarafından
Insallah anlar ya canim baksam olmazsa direk uc aylik igne yada spral takacam eve gelincr onla guzel bi dille konusacam ama once yorumun icin cok sagol canim
tarafından
Rica ederim Allah şifa versin yavruna
tarafından
Amin insalpah cok sagol canim
0 oy
tarafından
Allah aşkına ya o çocuk yardım edecek kıvama gelene kadar en azından 10 yıl geçecek o zamana kadar bütün yük senin omzunda 
tarafından
Valla kuzu tam aradigim yorum hep diyorum Rabbim kimseye kaldiramayacagi yuku vermez benimde engelli kardesim var annem bakiyor tamam  zorlaniyor ama biz onu her haliyle kabul ettik hamileyken esim kizimi cok seviyor asiri bagli ona iyi niyetiyle soyledigini anladim ama simdi ben getirirsem kizimin tedavisi ne olacak obur cocuguma vakit ayiramayacam zaten iki sene sonra tedavileri bitecek o zaman getiririm dedim
tarafından
En mantıklıdı öyle olur canım

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,202 göst.
0 oy
17 cevap 1,306 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 376 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy