0 oy
324 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (178 puan) tarafından
Kızlar az önce bir yorumda okudum. Corona dan bebeğini kaybetmiş anne falan diyordu. Merakımdan soruyorum çünkü ne çevremde ne de TV kanallarında haber sitelerinde şuana kadar bebek ölümle ilgili hiç birşey görmedim. Hatta ben aşırı panik olduğum için ailelerle bile görüşmüyordum bu yüzden bebeğimin doktoruna sordum doktor bize bebeklerde ölüm görülmediği onların bize göre çok hafif atlattığını çok etkilenmediğini söyledi. Hatta eşim ve ben çocuk doktoruyuz oda devlette ne onun nede benim hastalarımdan ağır geçiren olmadı dedi. Şuan çok şaşırdım acaba bebeğin kronik bir hastalığımı vardı ki (nurlar içinde uyusun, Allah sabır versin)

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.. 

5 Cevaplar

+2 oy
(178 puan) tarafından
Hee birde şey var tabi görüşmek istemiyorum kimseyle ama sen ne zamana kadar böyle olacaksın ki aşı falan yok böyle yaşamaya alışcaz. Bebeğim var korkuyorum diyorum eeee bebeklere birşey olmuyor ki. Allah Allah belki ben hasta olmak istemiyorum çocuğumla ilgilenememekten korkuyorum!! Belki bana birşey olcak. Vallahi yıldımmm. 
(2,266 puan) tarafından
Evet böyle yaşamaya alışacağız ama tedbir alarak .. şuanda tedbir almadan çok normal davraniliyor. aşı da illaki çıkacak bence
(178 puan) tarafından
Bende umutluyum aşıdan derdi veren dermanı da verir rabbim. Bak ben bunu yakın çevreme bile söylediğimde tepki alıyorum aşı çıkmıcak hadi çıktı diyelim 1 sene boyunca evde mı kalacaksın diyorlar evet diyorum gerekirse kalcam kendim için çocuğum için bu seferde bende sorun var ben takıntılıyım gibi bakıyorlar suratıma.
(2,266 puan) tarafından
Canım biz elimizden geleni yapalım da kim ne derse desin. Olan bir kere olur sonra ah vah etmek çözüm olmuyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her hastalık bur sebeptir ecel gelince büyük küçük dinlemez.  Kime ne kadar ömür biçildiğini insan ölünce anlaşılıyor zaten. Önemli olan başkalarının ölümüne sebep olmamak.  Bulaşan hastalık vebaldir . Kimsenin kimseye sebep olma hakkı yoktur herkes kendine dikkat etmeli kendine dikkat edecek yaşta çocuğunuz yoksa onların mesuliyeti de anne babadadır.   Çocuklar hastaliktan ölmüyor da ne demek şaştım kaldım.  
(178 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum sana bence doktorun söylediği corona dan suan ölen bebek yok demek istedi bence kayıtlara gecen
0 oy
tarafından
Benek değil 5 yaşında bir çocuktu burda paylaşılan
(178 puan) tarafından
Hadi ya doğrudur canım çevremde ve duyduğum olmadığını için şaşırdım. Çok üzüldüm şuan Rabbim ailesine sabır versin :(
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Bebeklerde var canım atıyım sana buraya 
0 oy
(2,765 puan) tarafından

Bu ayrı bi bebek assagidakide başka ayrı bi bebek

image

Ve daha bir sürü bebek çocuk var haberlere yansimayanimage

(178 puan) tarafından
Ahhh :(( Rabbim korusun hepimizi. Ne büyük acı bu Allahım.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,351 soru

24,110,047 cevap

332,926 kullanıcı

...