0 oy
637 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Benim gibi sizde inanamayacaksiniz biliyorum ama pandemi yuzunden cay kahve 15 tl yapmış bi dinlenme tesisi dedim kisiye ozel caydanlikta demliyorsunuz herhalde şaka gibi yaa caysizliktan oluucceeemmm :angry:

13 Cevaplar

0 oy
(3,909 puan) tarafından

Sadece bi bardak mi 15.tl :ermm:

tarafından
Ufak bi pet bardakta sadece 1 tanecik olanii
(3,909 puan) tarafından
Gercekten abartmislar ya yuhhh
tarafından
Hemde fazlasiyla abartmislar kimden ne koparirsak kafasina girmisler resmen yazik
-Reklam-
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Ayy iyiki çay içmiyom
tarafından
Off keşke bende oyle olabilsem
0 oy
tarafından
Kız insan yola çıkarken bu termos çay demler .

Termossuz para mı yeter oralara
tarafından
Ay bi termos demledim kiz bitti o malum 24 saatlik yol dayanmadi yetmezmis valla bu kadarini beklemiyodum coşmuş her yer
0 oy
(30,264 puan) tarafından

Kucuk bir ekmek.olmus 1.50.

Cay napsin 
Suyu kaynamasi cayi ocagi demliği  bardağı herseyinden para alıyorlar  .

Ahillarini kaldiri millet.
tarafından
Hersey ates pahasi olmus ya sanki her gun farkli caydanlikta demliyolar belkide ayni caya kac defa su katip demliyolar bu kadar da olmaz ama yazik gunah
0 oy
tarafından
Yok ya 1 buçuk liradır 15 lira ne ya 15 lira bir bardak çay için 15 lira neyse ben gidim demliğimi öpim bana bedava çay verdiği için :)) 
tarafından
Bende başta oyle sandim dedim uyku sersemiyim yanlis anladim herhalde tekrar sorunca bi şok etkisi yasadim git saril op kokla el ustunde tut demligini ah kıymetini bugun anladim ben onun :)
0 oy
(163,574 puan) tarafından
Yuuhhh              
tarafından
Ayni tepkiyi bende verdim
0 oy
tarafından
Her yerde öyle bacım sadece bi yerde değil mübarek bu pandemi herşeyi alt üst etti 
tarafından
Ama bu kadar da olmazki bacim 15 tl ne ya ozel demlik mi sanki allah yardimcimiz olsun
0 oy
tarafından
 kocayla hastane kantininde biseyler yiyelim.dedik 2 simit arasina iste beyaz peynir koymus yaninda iki tane salatalik domates 50 lira verdik 2 simite havaalaninda 2 pogacaya 25 lira verdik
tarafından
Havaalanini bi nebze kabul edebilirim pahali olmasini da hastaneyi asla o ne ya 50 tl organik mi acaba o salatalikla domates ne olmus bu insanlara anlayamiyorum
tarafından
Yok kiz ne organigi ahahah organik.bile olsa öyle olmaz
tarafından
Kendimiz eksek domates salatalik organigi bile daha ucuza geliyo :) allah vicdan versin ne diyim boylelerine
0 oy
(549 puan) tarafından
Ictın mı cnm :)) 
tarafından
Hahah tabiki hayir canim hizla uzaklastim ordan 10 tlye baska yerde hem corba ictim hemde cayimi :))
(549 puan) tarafından
Iyı yapmssn acava dedım ıctıkten sonra mı ogrendm fiyatı :)))
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Çok normal dinlenme tesisleri insanı sömürüyor 6 yıl önce tosta 20 TL verdim hani öyle yarım ekmeğe yapılan falan değil kare tost ekmekleri varya avuç ici kadar içinde de peyniri ara ki bulasın ben sok ben öyle yediğine ictigime verdiğim paraya ya acıyan bı insan değilim ama niyeyse o bana çok koydu :-)
tarafından
Somurur de bu kadar olmaz canim ya 15 tl nee :) okurken bana bile koydu ya yedigim sey beni doyuracaksa inan bende acımam verilen paraya da bi caya da 15 tl vermem yok yanii :)
0 oy
tarafından
Yollar da çay içmeyin ya Allah korusun yoldan virüs  kaparsiniz haftaya bizde koye gidicez kara kara düşünüyorum virüs tuvaletten bile gece biliyormuş bunu öğrendiğim den beri soktaym
tarafından
Maalesef bende yemek icmek istemiyorum ama 24 saatlik yoldayim yanima aldigim stoklar tukendi mecburen yememiz gerekiyor canim elimden geldigince dikkat ediyorum insallah yakalanmayiz su lanet viruse
0 oy
tarafından
Bize gel bacm ben sana bı demlik demlerim
tarafından
Yolumun uzerindeysen gelir bi demlik cayini icer giderim canim :)) allah razi olsun dusunmen yeter
0 oy
(6,411 puan) tarafından
Ayy ohaaa ciddimisinn kız nye ne olmuş bunlarda iyice abartıllar yaa
tarafından
Valla ciddiyim keske olmasaydim canim ne bileyim cosmuslar resmen bu kadar da olmaz yaa

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 51 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 777 göst.
11 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,975 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 215 göst.
1 Eylül 2025 Diğer kategorisinde eLYemCe (1,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 351 göst.
11 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Duyguu27 (7,515 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,529 soru

24,184,910 cevap

336,554 kullanıcı

...