0 oy
652 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hj7kjgffcghj

7 Cevaplar

0 oy
(2,540 puan) tarafından
Kardeşine imada bulunduğunu düşünmüyorum.  Senin cüzdanında olması gereken para olmasa düşünmez misin ne yaptım diye ? Sen almışsın diye düşünmüş olabilir . Ama bence cebimden birşeyler alırken tere düşürmüştür benimki oyle tomarla para kaybetmiştir sen sor buldun mu parayı vs diye açıklar zaten 
(1 puan) tarafından
Sormaya  çekindim kendimi tutamam kardeşime mi imada bulundun  derim  ondan nurdan sorup fikir alayım dedim
tarafından
Bazenleri yorumlarını okurken ben bunu ne ara yazdım diyorum sonra adına bakıp ben değilim diyorum çok beğeniyorum yorumlarını ve gerçekçi oluşunu
(2,540 puan) tarafından
Seircim senden bunları duymak beni onurlandırdı.  Çünkü inanmazsın bende aynı şeyleri sen yorum yapınca düşünüyorum
tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(30,207 puan) tarafından

Guzel.dusun hemen kotuye yorma.

(1 puan) tarafından
Şimdi yerimde olsan sorar mısın
(30,207 puan) tarafından
Hayır asla sormam şüphe dahi duymam.
(1 puan) tarafından
Gidip buldun mu der msn
(30,207 puan) tarafından
Arayip sorarim buldunmu diye bulmadi is koyacağı yerlere bakarim yani
0 oy
(55 puan) tarafından
Senden baska kime sorcak  acil bisey oldu aldin soylemedin belki benimde oyle huyum yoktur kaybolunca bana sorar verdigi yeri unutur sonuçta  onlarin eli ayagi oldugumjz icin alinma bence kotu niyetle sormamsitir
(55 puan) tarafından
Ya harcadı  unuttu ya düşürdü yani bilemiyorum
(1 puan) tarafından
Bilmiorm kardeşime imada bulunuyorsun diyim mi
(55 puan) tarafından
Kız deme deme Ne meraklısın tartışma çıkarmaya Bence işin öyle bir şey söyleyeceğini düşünmüyorum Sana güzellikle baştan söylemiş zaten acil bir durum mu oldu aldın mı diye unut kapat konuyu
(1 puan) tarafından
Ay zaten hep böyle ypiom bi bilsen nr kadar kavga edioz...
(55 puan) tarafından
Bos ver simdi bisey deme guzel dusun bu sefer bari kavga etmeyin o zaman
0 oy
(830 puan) tarafından
Geçen benim eşimde aynısını yaptı 30 lirasını koymuş biryere bulamadı bana gelmiş sen mi aldın diyor hayır dedikçe nereye gitti o zaman diye suçlar gibi imada bulundu hayır ben alacak olsam neden haber etmeyeyim ki gelde sinir olma 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Başka kime soracak tabiki de sorması gerekiyor illa bı imada bulunmasına gerek yok bazen bende bı yere para koymuş olurum aklıma gelmez eşime sorarım gördün mü diye veya aynı şekilde o bana sorar kafa her zaman yerinde olmuyor ki sen sor paranı buldun mu diye 
0 oy
(528 puan) tarafından
Bi yere harcamıştır unutmustur kesin. Kardeşin için imada bulunup bulunmadigini anlarsin bence. 
0 oy
tarafından
Canım şöyle anlaty kurbana gittik cüzdanını bana verdi bendeydi arabaya bırakmışım ertesi gün kıyma çektirmeye gidecekti cüzdanımı ver dedi bende baktım yok arabaya bak dedim tabi korkuyorum bişey diyvek diye sonra arabadaymis kıyma cektirmeye gitti kar yokmuş 150 lira civarı beni aramış hemen arabada bu sefer suclandim ki elimi sürmem cozdanina ondan isterim parayı felan sonra aklıma geldi aradım annene para lazım olduydu ona vermiş olmayasın dedim düşündü tamam ben verdim anneme para hele hiç para kalmamış bdedi ama aklıma gelene kadt benden şüphelendi felan diye çok udlandim hiç kuskulanmaz benden ama olur ya insan oğlu dedim kendi kendime

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 714 göst.
8 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 369 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
15 cevap 615 göst.
9 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde idilto (2,161 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,845 soru