Maksat sohbet
Tranvalarnz derin üzüntüleriniz yaralarıniz varmı :(?
Var 13.14yasindayim arkadasimla bi çocuğu aa cok yakışıklı diye konuşarak gidiyorduk bi baktım abim arkamdaymış bizi dinleye dinleye geliyormuş sonra bana bi osmanli tokadini yapıştırdı onu hic bi zaman unutmam
Ablam sen bizim kızımız değilsin seni çöpte bulduk yazık diye aldık derdi . Beni hep aglatirdi
Ablamla Çok kavga edişmezdik çok severdik birnirimizi ama garip işkencelerimiz vardi :D o benim üstüme çıkar ağzıma tükürürdü, bende onun suratına o.sururdum hahahabaha :D bide benim ayak baş parmağımla yanında ki parmağımın arasında baya boşluk var, sinir olunca o ayak parmaklarımla çimdirirdim
Bide bir gün saçını gel kat kat keseyim dedi oda kat kat kesimi yanlış biliyormuş hahahaha saçımı berbat etmişti sonra annemle kuaföre gidip kulak omuzda kestirmiştik :D
Ne aldıysa kendine bana da alırdı bi tane bende ne beğendiysem her ne olursa olsun aynısından ona da alırdım. Hala alırım. Bir çikolatanın yarısını yiyip yarisina ona bırakmışlığım vardır oda yapar.. o yüzden çok severiz birbirimizi bağlıyızdır.
Abim gözlerimin önünde yandi. Onun o hali gözümün önünden gitmiyor
Benim travmalarm çok
Normal ailem yok başım sıkışınca gidecek ailem yok bana kötü değiller ama yaptıkları kendilerine çok kötülük var buda beni derinden sarsıyor bazen gizli gizli ağlıyorum
1,488,462 soru
24,330,673 cevap
345,663 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın