0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gideli 6 gün oldu askere bu ayın 28 inde değil 25 inde bırakabilirlermis o kadar mutlu oldum ki anlatamam tuşlu telefonu var android sokan çok olmuş ama yakalanirim bi de 15 gün ceza yerim olayına eşim sokmaya çalışmamış bile olsun sesi bile ayrı. Önceden eşim bana beni seviyor musun diye sorardi sanane derdim şimdi aklıma geldikçe onu sevdiğimi söylüyorum bu zamana kadar bir gece bile ayrı kalmadık Allah kimseyi sevdiklerinden uzak da bırakmasın kızlar 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aminnn cnm rabbim kavuştursun insallah insan sevince sesine Hasret kalıyor benim eşim de askeri personel çok şükür arıyorum sesini duymak yetiyor :)) 
tarafından
Aynen öyle canım yeter ki sesi olsun napayım buna şükür ilk 2 gün onu da duyamadım
tarafından
Sayılı gün çabuk geçer cnm insAllah bitince hep beraber olucaksnz onu düşün sabret. Eşim.izinden gitti 10 gün oldu o kadar zor ki 8 ay göremedim 22 gün izine geldi sanki ilk kez ayrılmışz gibi hissediyorum çok zor Rabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Amin amin amin inşallah rabbim kavuştursn
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Rabbim kavustursun insllh tez zmanda
0 oy
(107 puan) tarafından

Canım yaa benim de eşim askerde daha gideli 1 hafta oldu ama 3 ayı kaldı inşallah bizim de böyle az günümüz kalır. Allah herkesi kavuştursun:)

0 oy
(891 puan) tarafından
Allah kimseyi ayırmasın ins sizide kavustursun canım 
0 oy
(14,062 puan) tarafından
ALLAH kimseyi sevdiğinden ayırmasın herkese mutluluk versin ❤❤

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 326 göst.
16 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (844 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,670 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mertin annesi (652 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 487 göst.
19 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,240 soru

24,151,329 cevap

334,934 kullanıcı

...