0 oy
923 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından

Benim bazen atom karınca der.  bazen tembel kaplumbağa ortası:D

29 Cevaplar

0 oy
(1,791 puan) tarafından
Neyim acaba diye düşündüm bir an çünkü hiç duymadım ağzından hiçbirsey ama başkalarına ben ondan razıyım Allah ta razı olsun der. Herhalde çalışkanım yav sanırsam inşaallah :))
-Reklam-
0 oy
(11,409 puan) tarafından
Çok çalışkan hamarat hızlı becerikliyimdir onun gzounde gerçi azcuk oyleydimdir :))
0 oy
(5,649 puan) tarafından

Kocamın gözünde süper kahramanım :D hepsine bir yetişiyorum:D

0 oy
(4,664 puan) tarafından
Çalıskansin der canim 
0 oy
tarafından
Haha aslan karı hiç durmuyor der :)) çünkü hep iş üstündeyim iş biriktirmem eşimde ye iç yat senden iş beklemim oğlana bak yedir içir yeter diyor iş yaparken de bırak der deliriyorm hiç yaptırmiyo iş falan
0 oy
(772 puan) tarafından
Walla ne yalan söyleyeyim gayette keyfime düşkünüm  ewi toplar ederim yemek yapmak hiç bana göre değil hergün bi şekilde geçiştiriyorum oda biliyo ew işi fln yapmayı yemek yapmayı sewmediğimi. Evin işin bitirimde dışarı öyle çıkim demem yaoarım bitiyosa biter bitmiyosa kitlerim kapımı çıkarım çok yormamda kendimi yormadan hırpalamdan yawaş yawaş yaparım hiç bişi canımdan kendimden keyfimden önemli değil sonuçta şu hayatta benden bi tane var sanırım biraz rahatım ama sinirlendiysemde bişeye neyi nezaman yaptım anlamam basarım gaza 
0 oy
(255 puan) tarafından
Ilk baslarda caliskanama hamile kaldiktan sonra tembellestim
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Kocamın gözünde temizlik hastasıyım :Dd
0 oy
tarafından

Asla övmez beni iş konusunda anası babası kılıklı şımarır kelimesini empoze etmişler kocama 7 ceddim över över bitiremezlerdi evlenmeden önce ve hala da dillerindeyim ama bir gün olsun ne kocamdan ne ailesinden çalışkandır kelimesini isitmisligim olmamıştır :D çokta tin ne edek yani ihtiyacım yok diyemem insan eşinden işitmek ister yemek konusunda eyvallah söyler hep ama çocuk bakarım evi çekip ceviririm uykusuz kalırım bedenen çöküntü yaşarım hasta olurum vahlanirim ona rağmen dimdik ayakta dururum yinede yoruluyorsun Allah razı olsun senden demisligi olmamıştır ev işi çocuk bakmak sandalyede oturup çalışmaktan daha zor  aynu işi yaptım onunla çünkü yinede yorgunum dedigimde benim kadar mi diye lâf sokar Ama Allah eşimden razı olsun çalışıp para getiriyor rizkimiza haramı karıştırmıyor yoruluyor Allah başımızdan eksik etmesin <3

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,128 göst.
17 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 611 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde gulvlyv2021 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 813 göst.
0 oy
12 cevap 532 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Azraselimm (29 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,951 soru

24,037,366 cevap

328,993 kullanıcı