0 oy
1,073 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (758 puan) tarafından
Dertliyim teselli verin soru yukarıda kızlar

28 Cevaplar

0 oy
(119 puan) tarafından
Tam 10 dakka once yenildimm
(758 puan) tarafından
Yenilme dik dur  sen
-Reklam-
0 oy
(223 puan) tarafından
Doğduğum dan beri. Hicbir zamn 4.4 luk hayat yaşamadım ama az huzur istedim. Yine de herhalimize şükür ne insanlar var 
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Yenilmedim ama yenemedim de sadece yaşıyor gibiyim
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Doğduğum zaman deyim o zaman 
0 oy
(2,890 puan) tarafından

Gittiğin yolu sen seçsende vardığın nokta kaderindir.

Daha ruhun bedenine üflenirken kaderin de alnına yazılır yani sen ne seçersen seç şu hayatta iki nokta arasında sadece yol alırsın bu hayatta vardığın her kilometre taşını rabbim senin için doğduğun gün inşa etmiştir. 
Yani bizler aciz kullarız 
bırak hayatı yenmeyi ya da yenilmeyi hayata kafa tutacak kudrete sahip değiliz
 Şu koca imtihan dünyasında minicik Bi noktayız
 Rabbim neyi yazarsa onu yaşar neyle imtihan ederse o sınavın içinde kalırız aklımızın boyu kadar imanımızdan hesaba çekiliriz
 İnsanın en büyük hatası kendini olduğundan güçlü sanması dır.

0 oy
tarafından
Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermez ben ne sıkıntılardan geçtim sabrettim dua ettim rabbime bana mükafatını verdi  rabbim içine ferahlık  versin 
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Yenilmedim ama çok yiprandim çok.  Yenilmemek için yikilmamak için içime ata ata öyle sistim ki anlatamam . Düştüm yıkıldım ama zorla kalktim ayağa sessizce icime ağlaya ağlaya.  Güçlü durmak güçlü görünmek için kendi kendimi teselli ettim. Çünkü Allah tan başka kimsem yoktu biliyorum . Varim diyenler senin zor zamaninda değil kendi zor zamaninda arayip desrek bekler. Sen birine bi derdini anlatsan herkes kaçmaya delik arar.  Çok üzüldüm çok ağladım gene de isyan etmedim . Bu da gecer buns da şükür diye diye ah ah . 
0 oy
tarafından
Bekarlık hayatım babamın bitmek bilmeyen kredi borçları ve yoksullukla geçti sonra kurtuluş için evlendim daha beter oldum. Şiddet iftira kaynana gorumce elti her bir şiddeti gördüm açlık susuzluk esir hayatı yaşadım. Sonra boşandım. Peşine babam vefat ettim vurularak. Aynı hafta ablamın kansere yakın bir hastalığı olduğu çıktı ortaya. Babamın üzüntüyle 10 yıl bebeği olmayan ablamın tüp bebek tedavisiyle yapılan bebeği düştü. Babamın vefatından bize miras milyarca borç kaldı. Çalıştım adım dul diye hep pislik niyetle yaklaşıldı karşılık vermeyince iftira atıldı. Velhasıl berbat bir hayat yaşadım ama birgün olsun yenilmedim. Rabbim Sabrımın mükafatı bir eş çıkardı karşıma. Şimdi dünyada cenneti yaşıyorum gibi eşimle elhamdülillah. Hamd olsun Rabbime. Sen yeter ki Allah var de umudunu yitirme yenilme. 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,355 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (11,320 puan) tarafından soruldu
+4 oy
20 cevap 781 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Prensesim benim (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 189 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.

Kategoriler

1,474,031 soru

24,133,400 cevap

334,180 kullanıcı

...