0 oy
630 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşleriniz hiç salonda sigara içer mi. Az önce içti zaten ayrılık arifesindeyiz öyle bir gıcık aldım ki. Koltuklara siniyor perdelere hiç sevmediğim hareketler 

32 Cevaplar

0 oy
(94 puan) tarafından
İçiyor ama balkonda asla içmez bn desende içmez çok şükür canm eşim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç içmez canim hbuzamana kadar hiç içmedi balkonda içer kızım olduktan sonrada içtikten sonra dişlerini fırçalıyor hemen çocuğu severim ona kokmasn diye
0 oy
tarafından
Ne içki ne sigara ne kahve ne arkadaşlarla dışarda takılma hiç birini yapmaz çok şükür ya evde bizle vakit geçirir ya ise gider ta da dışarda hep birlikte takılırız evde olmayı çok sever evcil bir kocam var çok şükür 
0 oy
tarafından
Hayır içmez balkona çıkar hemen 
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Camda içiyor balkonumuz yok diye canım dışarı üflüyor dumanı 
0 oy
tarafından

Dışarı çıkıpta içiyor saygılı adam bea aşk böceğim <3

0 oy
tarafından
Balkonda icer kocisim
0 oy
(53,796 puan) tarafından
dışarda arkadas ortamında ve iş yerinde tek tük icerm benim yanimda bile icmezki evde içsin gelen misafirleri bile yaz kış demeden balkona cikariyoruz bizim evde hic sigara icilmedi 
0 oy
(6,920 puan) tarafından

Kesinlikle içmez evlendiğim günden beri hiç kimse de evimde sigara içmedi içirtmem:)

0 oy
tarafından
Eşyadan önce evde küçük çocuk var bebeğim doğmadan önce çocuklar okuldayken içerdi ama şimdi içmiyor balkonda içiyor 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Benimki sigaranın tadına bile bakmamış ki içse :) ama iciyo olsa da izin vermezdim evin içinde içmesine en fazla mutfak o da belki...
0 oy
tarafından
Önce mutfakta içerdi kızımız doğunca mecbur balkonda iciyor

İlgili sorular

+3 oy
35 cevap 591 göst.
22 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde geberikgelin01 (1,930 puan) tarafından soruldu
+4 oy
32 cevap 954 göst.
+2 oy
30 cevap 487 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Bencee (490 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 319 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde zeynos1234 (5,132 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,742 cevap

328,960 kullanıcı