0 oy
467 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
kızlar bebeğim arabalarla oynamayı seviyor sürüyor dönen tekerleklere bakıyor kayınvalidem normal değil neden bakıyor ki dönen tekerleklere var bişey diyo ne olabilir ki anlamadım 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim oglumda 9 aylik oyinck bebek oldumu bakio incelio ne alaka aklimi erio da
(398 puan) tarafından
kaynana işte canım ne diyim atıyor bi laf ortaya gidito
tarafından
Takma allah askina bos konusuolar ya zeka onlarlami olculuo
tarafından
Otismden bahsetmiştir, otizmli çocukların dönen hareket eden şeylere aşırı ilgisi oluyor
tarafından
Bence kendisi spastik
(398 puan) tarafından
otizm in diğer belirtileri seslenildiğinde bakmaması falan değil mi öyle bişey yok Allaha şükürler olsun kendimi korkutamam şuan bunun için
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ilgisini cekiyo baska ne olacak ya kaynanalar insanin icine kurt dusurmekten baska ne ise yariyo acaba . Bnm kaynanada ayni hemen herseyi sorgular niye boyle yapiyo niye boyle ediyo diye
(398 puan) tarafından
sorma düşünüyorum bende ne olabilir acaba diye
tarafından
Inceliyo cnm bu ne diye ne olscak baska
(398 puan) tarafından
işte bilsem canım :/
0 oy
tarafından
Senin kaynanan kendine baksın o normal değil ya bebekler hareket eden şeyleri severler bunun neresinde anormallik arıyor
(398 puan) tarafından
ne biliyim dönen bişey ya acaba ne demek istedi ki otizm mi tövbe yarabbi tövbee ya :(
tarafından
Ne alaka otizm yani çocuklar herşeyi merak ederler keşfediyolar etraflarını bu çok normal korkma canım
(398 puan) tarafından
sağol canım korkuttu beni ya
0 oy
(30,406 puan) tarafından

Yahu kayananan ne cok bilmis beee

Allaha askina bu bebek ilgisini çeker normal yani

(398 puan) tarafından
11 buçuk aylık ya ondan ne bilim hasta demek istedi sanırım
0 oy
(5,908 puan) tarafından

Kaynanan tip okumus heral :ermm:bos bos konusmus

(398 puan) tarafından
bilmem beni korkuttu kaç saattir araştırıyorum
0 oy
tarafından
Benim kızım küçükken bi tane cingiragi vardı ortasında top gibi bisey vardı onu eliyle donderir saatlerce izlerdi . Şimdi 5 yaşında akıl küpü valla . O kaynananda var sorun . Bebeklere bisey bulacaklar illaki . Bizimki de  bugün elleri niye hep yumruk diye soruyordu.  
(398 puan) tarafından
işte Allah akıl fikir versin inşallah çok zor içime kurt düşürdü otizm falan demeue çalıştı heralde
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Kaynanan d sorun falan yok.Camasir makinesi,donen seyler ya dikkatini cekiyodur ya da otizm spektrum hastaligi vardir bunun oldugu teshisini de sadece doktor koyar
(398 puan) tarafından
çamaşır makinesi hiç görmüyor canım benimki diğer belirtileri seslenildiğinde bakmaması falan diye biliyorum öyle bişey yaşamadık çok şükürr bişey olsa kendini belli eder diye düşünüyorum
(6,189 puan) tarafından
Evet diger belirtiler yoksa zaten sadece donen seylere bakmakla teshis konulmuyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 138 göst.
0 oy
8 cevap 343 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 440 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 375 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,161 puan) tarafından soruldu