0 oy
539 göst.
Diğer kategorisinde (3,135 puan) tarafından

Selam kızlar. Lahmacunu nasıl yaparsınız. Etini yağda kızartır mısınız yoksa çiğ çiğ mi koyarsınız ?

Ben önce yağda kızartırım sonra karıştırıp fırına gönderirim. Diğer şekilde sanki et tam pişmiyormuş gibi geliyor bana

Alalım yorumları :)

7 Cevaplar

+1 oy
(8,061 puan) tarafından

Yapmam

:D8-)........

(3,135 puan) tarafından
Lahmacun hiç yapmaz mısın
(8,061 puan) tarafından
Hayır canım evde yapmadım hiç hazır alırız
(3,135 puan) tarafından
En son öğrenciyken hazır yemiştim. Ben içini hazırlarım fırına yollarım pişirilmesi için. Hamurunu falan bende açamam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçen yaptım çığ bı şekilde çok hoş oldu valla
(3,135 puan) tarafından
Bazen üşendiğimde bende çiğ yapıyorum ama pişince tadı daha bi güzel geliyor bana
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Benin her zaman yaptığın tarif var hazırlara taş çıkarıyor herkes çok beğenir. Domatesi ve soğanı bol tutarım 8-10 tane domates 4 tane soğan 500 gr kıyma 3 4 diş sarımsak bolca isot 1 çay bardağı sıvıyağ 2 yemek kaşığı salça 3 4 tane biber karabiber tuz böyle hazırlarım çiğden koyarım üzerine hamurun
(3,135 puan) tarafından
Bende domatesi falan bol koyarım eşim soğanı çok koyma diyor etin tadı gelsin ağzıma. Yarım kilo kıymaya orta boy en fazla üç soğan koyarım. 4-5 domates. Devamı da aynı şekilde yapıyorum bir tek eti kızartıyorum farklılık olarak. Bazen üşendiğimde çiğ koyarım
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Ay ben böyle şeylere çok üşeniyorum hep normal yemek, ne güzel lahmacun falan yapıyorsunuz maşallah :D
(3,135 puan) tarafından
Lahmacunu çok severim hatta bazen biraz fazla yapar buzluğa atarım eşim gece acıkıyor çoğu zaman hazırda bulunuyor kolay oluyor. Ama hamuru falan evde yapmam fırına gönderirim :))
(1,860 puan) tarafından
Ben de çok severim hep hazır yiyoruz yaa çevremde de görmedim evde yapanı pek alışmamışız o yüzden
(3,135 puan) tarafından
Yöreden yöreye farkediyormuş demek ki canım. Bende çok severim. En son öğrenciyken hazır yemiştim
0 oy
(3,272 puan) tarafından

Benim babam lokantacı harika lahmacun yapar. Etin kizartilarak konulduğunu ilk defa senden duydum:pouty:

(3,135 puan) tarafından
Çevremde birçok kişi kızartır öyle deneyince tadı daha bi hoşuma gitti. Ama genel olarak kızartmazlar çok nadir kızartılır. Annem de bana söylenir boş yere kızartıyorsun diye
(3,272 puan) tarafından
Herkesin yapış şekli farklıdır saygi duyarim afiyet olsun canim :)
(3,135 puan) tarafından
Sağolasın canım :)
Tabi herkes farklı yapıyor
0 oy
(434 puan) tarafından
Biz çiğden koyuyoruz ve isot koyarız lahmacuna çok daha lezzetli oluyor 
(3,135 puan) tarafından
Aynen bizde isot koyuyoruz. Urfalı mısun  canım
(434 puan) tarafından
Eşim urfalı canım
(3,135 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Isin puf noktasi bol soganli olmasi. Sogan ve eti kavurman lazim oyle yolla firina baharatta ekle
(3,135 puan) tarafından
Sende mi kavuruyorsun  canım . Eşim çok soğanlı sevmiyor yediğimde et ağzıma gelsin der
(1,357 puan) tarafından
Evez kavurunca daha lezzetli olur yagli bi sekilde
(3,135 puan) tarafından
Aynen bende daha lezzetli buluyorum o şekilde yağlı olunca

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 270 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 225 göst.
14 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 280 göst.
22 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Biriiste (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 265 göst.
19 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Heidi nin koylusu (3,553 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,152 soru

24,082,627 cevap

331,287 kullanıcı

...