0 oy
567 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar anneme gidiyoz bebegimi hic sevmiyolar ne babam ne annem kucagina zor aliyor ama allah razi olsun besigini yorganini hep annem yapti

Dünde kaynanama gittik bebegimi görunce deli gibi bagryo aşiriya kaciyo sevgisi öyle bi bagryoki tüm apartmanda duyulur sesi bide bi işi olsun kaynanamin bebegimi bana vermez hemen kaynatama şunu bi dut işim var der yahu ben kazmamıyım niye bana vermiyon oglumu bebek aglaya aglaya catlyo yinede vermiyo hâla ziplatyo bide 100 tlde olsa harclik vermediler dogumdan sonra bide surekli bebegin yaninda ş.erf.siz ananı kucaklarım anana söverim diye bebegi konuşturmaya çalişiyolar

Yâni anlycagniz birisi hic sevmiyo digeri aşiri abartyo

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
düzenlendi

Sen bebeğini seviyorsun senin sevgin bebeğine yeter ,

Kimin sevip sevmediğinin  yadan ne verip vermediğinin hiç bir anlami yok bence
tarafından
Cnm düşünsene annen gile gidiyosun bebegini sevmiyo ne hssedersin
tarafından
Vallahi hiç o konuda takmam kafama, benim olanı ben seviyorum yeter bana ,
-Reklam-
+1 oy
(53,910 puan) tarafından
ortayı bulamamis iki tarafta

senin ailen sevmeden nasil duruyo acaba siz kucukken size karsi nasillardi sevgisizlermiydi

kaynanan seviyordur ama dikkat cekmeye calisiyordur ☺️
tarafından
Evt kucukken babam bizi hep döverdi annemde sürekli bagrirdi çok kısıtladlar herşeyi
(53,910 puan) tarafından
o zaman bebegini sevmiyorlar diye üzülme çok sık gidip kendini üzme canim zorla sevdiremezsin
tarafından
Zaten ayda 1 gidyorum
0 oy
tarafından
Mühim olan senin ve eşinin sevmen diğeri boş
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Bende kendi aileme giderim çocuklarımı alıp öpüp sevmezler benimde çok zoruma gider. Ama kayınpederim çok sever. Hiç bişey de öyle almaz ama sevgisi yeter
(2,591 puan) tarafından
O muhakkaak da işte güzel dille uyar. Kızarak sinirlenerek değil nacizane tavsiyem
tarafından
Direkt şöyle yapcam bebegim baktim söyluyo o kelimeyi eşimde hadi annemlere gidelm derse bebegmn terbiyesini bozdurmaya nyetm yok derim gitmem
tarafından
Şerefszın bebegı ve ananı kucaklarım lafını duydugum an agzına bıtanr cakarm buyuk falan dınlemem. Sapık zıhnıyetın sapık sozcuklerı. Izın verme net bır sekılde ne bıcım konusuyosunuz sız ya cocukla duzgun konusun dıye sert sekılde uyar. Bebegıne abuk sabuk konusmalarına ızın verme
tarafından
Şuan anlamiyo evladim anladigi zaman uyarcam baktm yine aynilar bidaha gtmycem eşime diyorum arada bebek anlamiyo diye kestirip atyo anladigi zaman tepkim sert olcak
tarafından
Bebek anlamıyor degıl sıze hakaret edılıyor ananı kucaklayacam nedır sapık mısın? Serefsizin bebegı nedir? Bebek ıcın degıl sızde ıgtenc kelımeler duymak zorunda degılsınız. Bebegınız anladıgı zamanda duzelmez sımdıden uyarmazsan. Ben dogdufu gunden berı kavga ede ede anca onunu aldım oglum 1 yasında. Kayınpederım ******** serefsız götlek vs dıyordu her sozcukte kızdm kavgalar ettm anca anca mıllet kendıne cekı duzen verıyo smdıden ugrassan anlayana kadar anca duzelırler
0 oy
(8,244 puan) tarafından
Nereliler merak ettim kaynanan tarafı çok tanıdık bir yöre geldi :) 
tarafından
Çorumlyyuz
(8,244 puan) tarafından
Hmm . Benim tanıdığım aile de böyle kelimeler kullanır hiç hoşlanmam ama büyüklere söyler bebeklere değil
tarafından
Bebegm ilerde bu laflari hafizasina kazırda surekli soyler diye korkuyorum
0 oy
tarafından
Anani kucaklqrim sevgi belirtisi değil bnce ikiside sevmiyot
tarafından
Öyle igrenc laflar diyolarki  bebegm henuz anlamiyo ama anlamaya baslayp onlarn laflarini alrsa agzina bidaha göstermem oglumu onlara
tarafından
Bencede canım çünkü bir kere bile duysa hemen söylüyor lar
0 oy
(891 puan) tarafından
Eşinle sizin sevginiz yeterli çocuğunuza canım 
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Sende onlar öyle derken bisey yapmıyorsun he al çocuğunu kucağına bunlar iyi laf değil ilerde öğrenir de annenlere gelince de belki seviyorlar ama belli etmiyorlardir
tarafından
Yahu gidiyoz onlar o laflari soyluyo 4 aylk bebege eşimde guluyo ben bisey desem olay oluyo
0 oy
(258 puan) tarafından
Eşinden dolayı olabilir mi ki. Hanı çocuğa bizdeyken bisey olsa damat ne der falan gibi bi düşünce olabilir. Bizde durum farklı mesela. Benimkiler eşimin pinpiriklenmesini umursamaz. Kaynanamın kendi oğlundan ödü kopar. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 245 göst.
14 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde ayse.gul (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,172 göst.
12 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatmastl (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,285 göst.
+1 oy
23 cevap 1,292 göst.
22 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esra333 (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,160 soru

24,082,720 cevap

331,292 kullanıcı

...