Hakediyormyuz blmiorm ama özlemi ile yanıp tutuşuyorum hacca gitmek Mekke medineyi görmek öyle böyle değil çok çok çok anlatılmaz şekilde özlüyorum gitmek görmek orda namaz kılmak dua etmek çok istiyorum keşke tuvalet temizlikçisi bile olsaydım da orada olabilseydim hep :((((
Gitmek çok mu zor ? Çok mu pahalı:(?
Ne kadar a gidilip geliniyor:((
Sen bir kere git yanmayı o zaman gorursun
Inan parayla pulla asla alakalı değil. Rabbim 3 kere nasip etti. Ve ben lise mezunu bir ev hanimiyim üstelik o zaman evli bile değildim. Ama Rabbim ol dedi ve oldu Elhamdülillah Allah'ım tüm isteyenlere ve tabii ki banada tekrardan nasip etsin
Rabbim gönlüne o istegi verdiyse nasipte olur inşallah.ben bekarken gitmiştim dediğini çok iyi anlıyorum resmen deli divane oluyordum sürekli rüyalarımda görüyordum. biri umreye gideceğini söylese ağlıyordum hüngür hüngür. şimdide inşallah eşimle çocuklarımla gitmek istiyorum Rabbim nasip ederse. hatta eşime diyorum taşınalım felan diye ama orası zor biraz
Sen dua et eline geçen paraları da biriktir nasip bu niyetini al gerisi gelir inşallah canm.burda böyle bi post görmekte çok hoş ayrıca teşekkürler.
1,489,408 soru
24,343,577 cevap
346,163 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın