0 oy
372 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Napıyorsunuz kızlar ben kaç gündür uyuyamıyorum hep sabah 5 te kalkıyorum kalkınca da herkes uyuyor Bare TV tozu falan alıyorum, buz dolabını temizliyorum falan, halıları siliyorum kendime iş buluyorum. Gerçekten psikolojim bozulmuş olabilir mi? Çaresizlik benim psikolojimi bozdu, babam bugün aradı arkanda dağ gibi baban var çık gel dedi öyle ağladım ki ama 1 hafta sonra kızım doğcak dünyaya 1-0 yenik başlasın istemedim annem var bakalım yanımda doğumdan sonrada düzelmezse 2.çocuğumuz olcak davayı ben açıcam ya sabrımın sonu selamet yada iplerin koptuğu an bilemem. Daha çok küçüğüm ama bir 30 yaşındaki kadından daha olgunum. Başkası olsa çoktan koparmisti ipleri

7 Cevaplar

+2 oy
(5,379 puan) tarafından
Bundan 10 sene sonra da aynı şeyleri yaşayacağını düşünüyorsan 1 dakika bile kalma o evde. Şiddet ortamında büyüyen bir çocuk babasından ayrı olan çocuktan daha kötü psikolojiye sahip olur. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen yaşıyla değil yaşadıklarıyla büyümüş bir kadınsın 
0 oy
(627 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun eşin neden size böyle yapıyor yazık günah degilmi hamile kadını uzmeye
tarafından
Öfke ve şeytan sürekli onla uğraşıyor
(627 puan) tarafından
Benim eşimde asker kendisiyle konuştum senin durumunu  bende zabıtayım  mesleğinden atılır sana böyle yapıyor bide severek evlenmissiniz neyin kafasını yaşıyor eşin anlamış değilim
tarafından
Ailesi buna hep haklısın demiş zamanında hiç haksızlığını kabul etmez böyle insanlar. Şimdide ailesinin yetiştiremediği adamı düzeltmeye çalışıyoruz
(627 puan) tarafından
Evlenmeden önce böyle miydi sana karşı   sevdiğin adam için uğraşıyorsun peki o uğrasiyormu birde sana şiddet uygularken küçük sebeplerden dolayı mı böyle yapıyor birden üzerine mi geliyo
tarafından
Tabiki böyle değildi bekarken sonradan değişti , hatta 4.aya kadarda herşey çok güzeldi sonra ne olduysa bende anlamadım değişti
(627 puan) tarafından
Biri kocana büyü falan  yapmasn evde Kur'an yada mevlüt okut bence Allah korusun bide eşinin aileside de adamı dolduruşa getirebilir benim babamda böyleydi
0 oy
(8,065 puan) tarafından
Annesini babasından şiddet görürken ve bunlara şahit olunca 10 0 yenik baslamicak mi hayata canım? Neden kendine bu haksızlığı yapıyorsun ailen arkanda ne güzel burada birçok arkadaşımızın tamda istediği gibi neden gitmiyorsun hala. Birgün seni öldürürse o zaman çok düşündüğün çocukların sensiz napicak
tarafından
Annem gibi konuştun aynı canım, annemde böyle dedi bana, çocukları çok düşünme herkes hayatını yaşar çocuklarında sen önce kendini düşün falan dedi ne bilim genede bu bencillik gibi değil mi
(8,065 puan) tarafından
Önce kendini düşün ki sonra çocukları düşünmek için iyi bir psikolojiye sahip ol canım
0 oy
tarafından
Gelecek olan herşey herkes nasibiyle gelir inşallah üzülme sen sabret 
0 oy
(7,932 puan) tarafından
Ayy yoksa kayının halen duruyor mu canım yaaa

İnsanın kafası doluyken uyuyamıyor.Allah yardımcın olsun inşallah herşey yoluna girer
0 oy
(4,895 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun sıkıntılarını gidersin 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,453,897 soru

23,863,410 cevap

320,505 kullanıcı

...