Diyelim ki o gun özel bir gün esiniz unuttu üstelik annesini de eve davet etti tepkiniz ne olurdu kizlar
Ona kirildigimi soylerdim son7cts ozel gun eminim oda gonlumu alirdi boulesi daha gyzrl oluyo
Hiç bsy herkesler gidince iliğini sömürünüm
Annesi gidince guzel bi dille sorardim unutmustur muhtemelen yoksaboyle bsy yapmaz asla cok trip atmam olur insanlik hali sonradan telafi ederiz
Kıyameti koparırım net
Ne olsun alisigim der geçerim
O gün her zamanki gibi geçerdi ertesi gün ben ona sürpriz yapardım kaynana varken yapamam ayıps
Başıma geldi sessizce gecenin bitmesini bekledim kaynanamlar gitti ve bennn
SEN BENİ SEVMİYOSUN BUGUN GÜNLERDEN NE DEDİM
Eşim ne oldu dedi hatırlamadi ve ben söyledim aşk olsun dedim. O zaman üzülmüştü çok ozur dilerim deyip sarılıp opmustu
Tabiki de bozulurdum bende surat yapardım mesela dün doğum günüydu kendi bile unutmuş neler yaptım ona 9da evde oluyor normalde bende karanlıkta mutfak penceresinde bekle babam bekle gelsinde mumlari yakayim neyse bizim beyefendi gelmis asagida berberde çene çalıyor bende görüyorum ulasilmiyor saat 10 oldu gelcek die bekliyorum neyse mumlar eridi artij okdar suslendim masa hazırladım mumu sondureyim derken karnima aktı elbisem mahvoldu Karnım yandı sinirlendim üstümü değiştirdim uzandim neyse saat 11 kapı çaldı bendr mumlar yaktim kapıyı açtım bakmadan oda yâ geçtim oturdum sinirlendim bişey demedim bugün özel bişey mi vardı dedi birde kendi bile unutmuş düşün kimsede hatirlamams zaten geldi sarıldı öptü acidim biran masum bakınca anasigil gekir die korkmadim değil tabiki kimse hatirlamamis
Bir şey belli etmem kaynanam gittikden sora burnunnam dokerim
Ben unuturum benim ki hic unutmaz unutunca bana kızar vallahi kuzum hic unuttuğunu görmedim
1,496,538 soru
24,446,851 cevap
353,708 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın