0 oy
609 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Minnakbebe.com dan indirimli aldım 16 tl ye. Sizce nasıl. 1 yaş aldım ki şurda ne kaldı hemen büyüyor tosunlar :) kargom şimdi geldi. Iki gün önce vermiştim. Hızlı geldi bence.

image

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

16 tl.ye super bence

tarafından
aynen bi göz gezdirin bence
-Reklam-
0 oy
(6,920 puan) tarafından

Fiyatı çok iymiş kargo ücreti var mıydı

Güle güle kullansın paşa. :)

tarafından
sağ ol şekerim. kargo bedaveeee :D
tarafından
kumaşı da fena değil teyzesi güzel geldi bana canlı renkler
(4,959 puan) tarafından
2oo üzeri kargo bedava diyor sitede
tarafından
yok canım bedava. bi ürün daha aldım aynı fiyattan. toplamda  35 tl civarı...kargo bedava canım ödemedim kargo parası ;)
(4,959 puan) tarafından
Çok iyi ozaman canım bende girdim siteye öyle yaziyor biseyi sepete ekledim kargo ücretsiz için şu kadar limit kaldı yaziyodu ilginç
(6,920 puan) tarafından
Bedava mı dgl mi anlamdm bacılar bnde alıcam yoksa oğluşuma çok beğendim:)
(4,959 puan) tarafından
Ya o değilde baska ürün aldınız mı mesela çıtçıtlı badi atlet baya uygun geldi bana ama kalitesi nasıldır acaba
tarafından
canım iki ürün sipariş vermiştim eşim ödemişti karttan. kargo ücreti vermedim dedi bana sordum. mng kargo üzerinde de göremedim yoktu ücret. normalde yazıyor muydu hiç kargo ücreti poşet üzerine?
tarafından
düzenlendi
şu anda ya site yalan söylüyor ya kocam ya da gerçekten kargo ücretsiz :D adam vermedim diyor ısrarla kocamdan taraf oy kullanıyorum
(6,920 puan) tarafından
Alla ala bnde baktım kargo ücretli:)
(4,959 puan) tarafından
Ücretli hatta kapıda ödeme istersen toplam 16 TL çıkıyor ama marka araştırdım kaliteli deniyor babytoo penyeleri çıtçıtlı badileri ama  şuan vazgeçtim beklemedeyim
tarafından
şu an canım sıkıldı bak :p belirsizlik de hiç sevmem..gelsin tekrar sorayım ben bi ona nasıl olduğunu. belki de yanlış hatırladı bilemiyorum.
(6,920 puan) tarafından
Evet bnde baktım kargo ücretli ya tüh
(4,959 puan) tarafından
Boşver bence sana demedi aman nolcak gelsin beğenmiş karım demiştir zaten kart ile ödeme yaptıysa sadece 1o TL bide bu taraftan bak  heheh
tarafından
Ayy öyle mi demiştir :O Kıyamam ya. Olsun 10 tl mon tl laf mı etcektim. Geçen burda  görmüştüm minnakbebe sitesinin adını. Bi bakayım demiştim. O da sipariş verdi sağ olsun.
0 oy
tarafından
Çok güzel canım güle güle giyinsin❤️
tarafından
teşekkürler teyzesi :*
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Guzel gunlerde giysin :)
tarafından
sağ olasın teyzoşu :)
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Canim bende ogluma kışa biseyler alcamda guvenilirmi mali felan nasil
tarafından
canım yeni aldım valla ben de deneme amaçlı. güvenli demek için çok erken olur yani. kargonun üzerinde bir trendyol ürünüdür diyor o zaman bence güvenilirdir riske atmaz trendyol büyük bir uygulama sonuçta.
0 oy
tarafından
Sırtında eskisin derler bızde çok tatlı fiyatida uygunmuş 
tarafından
sağ ol canımmm
0 oy
(33 puan) tarafından
Cok guzel gule gule giysin :)kargo fiyati ne kadardi
tarafından
Bacım aba kurban ne örüyon eski post bu kız sahibi bile kaçmış burdan kimseler cvp vermez sna
(33 puan) tarafından
Sonradan farkettim  yeni sayfama dusmustu yeni sandim
0 oy
tarafından

Ayyyy çok dadlı ya güle güle giysin minnoş <3

0 oy
(45,021 puan) tarafından

Dikkattt!!!!!!post hortlamis:D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 181 göst.
0 oy
9 cevap 393 göst.
2 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 80 göst.
18 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde ecrinevrim01 (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,429 soru

24,072,233 cevap

330,728 kullanıcı

...