0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından
Bı bilginiz var mı acaba yazarmisiniz 

3 Cevaplar

0 oy
(1,690 puan) tarafından
Ben kullandım doğumda bence içe yarıyo açıldıkça açılmam oldu 5 saatte 9 cm olmuştum
(53 puan) tarafından
Nasıl kullandınız fiyatı neydi
(1,690 puan) tarafından
Hatırlamıyorum da ucuz bi şeydi baya aktardan aldım. Bi kase suya koydum içine meryem suresi okunup üflendi. Doğumda odada kenarda durdu ve açıldı sürekli. Sonra sudan çıkardım doğurunca ve o kapandıkça benim de rahmim topladı
(1,690 puan) tarafından
Bi de niyet edip sudan biraz içmiştim sancı çekerkwn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doğumda 5 kiloluk bidon varya ona koydum canım kendim attım 1 saat sonra suyundan içtim 4 cm acıklıkla gittim 2 saat sonra 9 cm olmuştu ve doğukun basladı doğum bitince sudan cıkarttim kurudu geri kaldırdim ikinci doğumumda da kullancam 
(53 puan) tarafından
Canım benim ilk doğumda su dahi vermediler şuan acikligim 3 içsem nolur
tarafından
Bilmem kaynanam verdi hemen ebeler görmeden yan taraftada biri vardı onada verdik kac haftaliksın ben dogum başlaman bir gun önce suyu kaynatip tarcin attim fark etmez cubuk yada toz içtim oda dogum baslatir diyolar ama 1 defa baska yok
(53 puan) tarafından
39+5canim
0 oy
tarafından
Ümreden n getirmişlerdi  bana ama kullanamadım sezeryan oldu

Ama mrsela sancın geldi doğuma gitcrksin onu bi yakınon suyun içine koyuyo meryem suresi okuyo  senin niyetine işde açılma oluyo srnde doğumdan sonrada onu kuru bi yere çıkarıp koyuyorsun kapandıkça çabuk iyileşiyorsun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 95 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 120 göst.
0 oy
1 cevap 100 göst.
0 oy
7 cevap 226 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde °°~MERYEMİRAY~°° (2,762 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,257 soru

24,180,882 cevap

336,321 kullanıcı

...