0 oy
606 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (37 puan) tarafından
Dün testim pozitif çıktı. Çok şükür ağır geçirmiyorum. Eve gelip ilaç verdiler. Kullanmasam olur mu dedim siz bilirsiniz kullanmayabilirsiniz dediler. Ama aklıma takıldı aranızda ilaçsız geçiren var mı bu konuda düşünceniz nedir arkadaşlar? 

13 Cevaplar

0 oy
(1,652 puan) tarafından
İlaçsız gectıgını bılmıyordum yorumumu duzenledım sasırdım cok ıyı bak o zaman kndıne ılaclarda agırmıs zaten dıkakt et gecnıs olsun 
(8,253 puan) tarafından
Kız ne ilgisi var ölmekle ilaclar sanki çok mu yararlı kadın kendini iyi hissediyor ise hiç gerek yok kaç kişi geçirdi haberi bile olmadi
(1,652 puan) tarafından
Yorumı duzenledım ılacsız gectgını bılmıyordum
(37 puan) tarafından
Çok şükür ölmeye niyetim yok. Ama gördüğüm kadarı ile ilaç sıkıntısı var temin etmek zor Bi hal almış. Çok şükür ki bizim durumumuz iyi grip gibi geçiriyoruz . O nedenle daha sıkıntılı geçirenler kullansın ilacı diye verdik. Normalde de ilacı herkese vermiyorlardı çok ağır olanlara veriyorlardı.
(1,652 puan) tarafından
Anladım canım bılmıyordum oyle oldugunu kusura bakma duzenledım zatn  tekrar gecmıs olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben ilaçsız geçirdim günlerimi cnm. Kullanmadım. Sadece tad ve koku bitmişti. Geldı oda. 
0 oy
tarafından
Benim arkadaşım.hemsire kullanma di ama.o kendine çok iyi baktı 
0 oy
tarafından
İlaç kullanmayıp daha kötü de ola bilirsin neden kendinizi riske atıyorsunuz? 
0 oy
(8,253 puan) tarafından
İyiysen sakın kullanma yüzlerce kişi ayakta geçiriyor farkında bile olmuyor boşuna vücuduna ağır ilaçlar alma . Onlar bir yeri yaparken diğer yeri bozuyor madem iyisin hiç gerek yok
0 oy
(973 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım
0 oy
tarafından
Kendini iyi hissediyorsan kullanma canim ama keske vermsydin ilaclari insallh hemen iylesirsin gecmis olsun
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Geçmiş olsun canm valla hiç bilmiyorum sana ne uygun görüldyse onu yp kendine iyi bak canım 
0 oy
tarafından
Benim ablam kalp hastası ona ilaç vermediler arkadaşı böyle bitkisel tedavilerle falan ilgileniyor udi hindi yağı göndermiş ev yapımı sirke göndermiş udi hindi yağından üç damla damıtıyor muş burnuna ve sirke ile gargara yapıyor muş iki günde kendine geldi 
0 oy
tarafından
Cnm bende test sonucu bekliyorum arkadaşım evinde ilaçsız geçirdi kendi kendine tedavi yaptı

Senin belirtilerin ne 

Rabbim şifa versin 
0 oy
tarafından
Senin durumunu bilmiyorum ama ablamda yakallandi eve gelip muayene ettiler ilac vermediler. Ilac vermeyecegiz bu ilacla pek iyi değil demişler. Cok şükür ablam atlatti.
0 oy
(894 puan) tarafından
İlaçlar ağır ilaçlar kullananların %30 unda kalp rahatsızlıkları oluşabiliyormuş. C vitamini ağırlıklı beslenin kan sulandırıcı alın diyorlar ağrı kesiciler sulandırır. Vitamin hapları alabilirsiniz sağlık bakanlığı onaylı yine bağışıklık güçlendiren damlalar var sağlık bakanlığı onaylı onları kullanın. Yeşil sebzelerde c vitamini var yeşil biberde bol bol var
0 oy
tarafından
Parol veriyorlar zaten parolu ic bence hergun emzirio olsand hamileysende sorun teskil etmio zaten parol ama kendine ii bakman lazm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 142 göst.
25 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 312 göst.
0 oy
1 cevap 148 göst.
0 oy
6 cevap 248 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,376 puan) tarafından soruldu

Kategoriler