0 oy
447 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
kizlar yarin spray taktircam insallah adetim biteli 1 hafta oluyo korkuyorum ya tabiki dogumdan iyidir ama genede can tatli iste dua edinde taksinlar :(

5 Cevaplar

0 oy
(1,456 puan) tarafından
Sprila adetin 2 günü takılmıyor mu ben öyle biliyorum 
tarafından
bisey olmaz insallah ya
tarafından
suni sancidan iyidir yani deme
(1,456 puan) tarafından
Tabiki de iyi kız O anlık ben 12 saat aldım suni :D korkma o yüzden ama yinede dikkatli ol hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz değil
tarafından
aynen zaten dikkat edecem ben 24 saat aldim ve forsep denilen demirle dogum yaptırdılar oglumda
(1,456 puan) tarafından
O ne oluyor ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy ben hiç cesaret edemiyorum öyle şeylere kolay gelsin şimdiden
tarafından
aynen ama mecbur valla çünkü 1 yasinda oglum 2 aylikta kizim var esimde kendini koruyamiyo
tarafından
Ben ilaç kullanmak istedim ama eşim bırakmadı şuan o kurunuyor keşke eşinde kendini korusaydi hem daha sağlıklı
tarafından
kendisi korunuyodu sozde kizima gebe kaldim poset takiyodu kendine :D artik yeter valla taktircam napim
tarafından
Poşet mi ayy töbe ya ilk defa duydum kusura bakma güldüm ya :)))
tarafından
gul diye yazdim kiz :D poset diyom ben ona se yaramaz zaten :D
0 oy
(163,375 puan) tarafından
Spray ne kiz ☺️spiralmi takcaklar sana ay takilinca yazsana bana aciyomu merak ediyom
tarafından
kibar yazim dedim:D insallah yarin takilirsa post acarim gene takipte kal :D
0 oy
tarafından
Hiç bişey olmiyo cnm alttan kontrol eder gibi aleti takiyolar canın acicak bı durum yok yani kasma kendini bı dklik iş yani
tarafından
ay allah razi olsun senden icimi ferahlattin sende mi taktirdin adetli degilken
tarafından
Cikartali oldu 6ay falan 5senelik hormonlu taktirmistim ben adet okinca gel demişti başında gittim takıldı hemen senesi bitincede cikarttirdim.aci yok yani az bı kasık ağrısı olabilir oda dayanilmicak bişey degil
tarafından
suni sancidan her dakka parmaktan iyidir gene
tarafından
Yani alet takiyolar sadece rahim ağzına elle değil yani
tarafından
yok kiz dogum aninda ki parmaktan bahsediyrm :D
tarafından
Anladım cnm bende diyorum onunla alakası yok ellemiyolar bile demek istedim
0 oy
tarafından
Korkutmak istemem  belki ama yanlış bilmiyorsam adetken daha rahat takiliyormus adet dışında daha zormuş 
tarafından
evet canim oyleymis ama adetliyken gidemedim 2 kucuk bebegim var anca zaman buldum
tarafından
Allah bağışlasın insallah sinek ısırması kadar acı hissedersin
tarafından
allah razi olsun saol canim isallah

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,005 göst.
10 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Minigim.mmm (234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,079 soru

24,081,624 cevap

331,230 kullanıcı

...