0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 14 gün oldu dogum yapalı dikişlerim de agrı yanma var dr hiç. Bi krem falan vermedi pansuman yap da demedi dikişlerim çok kaşiniyo du bide duramıyorum kaşintı dan agrı dan  acaba açıldı mı yoksa nasıl anlarım açıldığını bilen var mı 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaşınıyorsa iyilesiyor demekki. Zaten daha erken ağri hissetmen cok normal
(2,765 puan) tarafından
Kız sen benim posta yazmıştın demi isimleri tutamıyorum diye ben bi kaç kişiyi 3zberledim onlara yorum yok geri kalanlarda bildiklerime yorum var bilmediklerine yok
tarafından
Evet genelde postlarini görünce yazarım
tarafından
Öyle cevap veremiyorum ha deyince teli elime zor alıyorum bilirsenn yazarsın cavap verirsen de saol vermesende sen gibi avara degilim ya telefon elimde burda bekliiim
(2,765 puan) tarafından
Sen bize avara diyemezsin tamm biz fikrimizi söyledik alınacaksan post açma canım
tarafından
Alınacak bişey yok canım neyine alınıyım sen cavap verilmio demişşin bende öyle dedim zorla cevap verdiemem  sana verirsende saol vermesende %)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kantaron yağı sürüyordum bana da sadece ağrı kesici. Bide vitamin hapı vermişti onu sürdüm 20 günde düştü iyileşti şükür açılınca kanaman artar canım anlarsın bide insllah açılmaz tekrar dikmek daha zor diyor arkadaşım aynanın karşısına gec bak görürsün ben de öyle zannedip bakmıştım tekrar doktora gitmeye korkuyordum
tarafından
Canım hap banada verdi kullanıyorum ama krem falan vermedi oraya sürmem için kanamam bitti çok az var  bide bugun çamaşirimda ip gördüm düşüyor galiba  açilma olsa kanamam fazla mı olur du
tarafından
Evet ip ler öyle oluyor düşüyor kanaman olurdu her zamanki nden fazla yoksa bişey yoktur merak etme
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Benim doktorum gazlı bez ile tampon yap dedi bide hap verdi iltihap sökücü onu kullandım 13 günde iyilesti
tarafından
Bana sadece hap verdi işte tampon yapmam için bişey vermedi
0 oy
(6 puan) tarafından
Bence muaneye  gidin benimde dikişlerim düzelmeyi die 2 hafta bekledim kaşıntı yanma falan oluyodu meğer içimde gazlı bez unutmuşlar normal doğum cikarkende bakılmadı ilk gebelik bilmiyodum bende oturup kalkamadım 2 hafta boyunca 
0 oy
(783 puan) tarafından
Bende normal doğum yaptim bana hergun batikon dokceksin dedi sonra temiz bez kullancan oyle de yaptim gecti canim  bide kontrole git bence yumurtaliklarada bakiyorlar 40 gun sonra dogru yerdemi diye ultrasonla.bana öyle yapmisti doktor..dikisler kendiliginden atiyordu bana yapilan seninkide oyleyse sakin fazla kurcalama

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 604 göst.
0 oy
11 cevap 542 göst.
0 oy
6 cevap 677 göst.
28 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 521 göst.
6 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,556 soru

24,387,613 cevap

349,096 kullanıcı

...