0 oy
1,361 göst.
Diğer kategorisinde (5,056 puan) tarafından

Babam ilk aşkım yakıştı mı sana orada yatmak bak biz buradayız her hafta gelmemi beklerdin torunu görmek için çoğu zaman 2 kere 3 kere gelirdim bak iki gündür sizdeyim torunun dede del dede del deyip duruyor dün yavrumun içine doğmuş gibi öptü sarıldı sana halsizdin tepki veremedin hastaneye giderken bile arkamızdan ağladı seni orada bırakıp geldim bu evde herkes var annem ablam abim torunun damadın ben ama bir sen yoksun sen yokken biz tamamlanamıyoruz be babam ilk defa senden bu kadar uzak kaldım düşün bak evlendim size komşu oldum her gün geleyim diye başımın püsküllü belaları deyip severdin ablamla beni hadi yine kalk oradan başımın püsküllü belaları de bize küçük kızlarınmışız gibi torununa abur cubur alınca elinde ki paketlerden bize de çikolata çıkar dayanamıyorum be babam çok canım yanıyor nefesim kesiliyor ilk defa sevdiğim birini kaybetme korkusunu iliklerime kadar hissettim hadi kalk be babam evimize gidelim o mis kokunu çekeyim içime ben sana doymadım daha sen önce Allah ' ıma sonra doktorlara emanetsin 

Başının Püsküllü Belası Küçük Kızın Seni Çok Seviyor Çok Özledi♡

image

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbım acıl şifalar versin canm 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım benim yaaa allahım sabırlar versin insanın sevdiğine bişi olacak korkusu çok kötü gerçekten annem korona kapmıştı haberini ilk aldığımda kahvaltı yapıodum bi an boğazım gerçekten düğümlendi geçen haberlerde bi adam virüs insanın vücudunu yiyor demişti o geldi aklıma tabi annem bn üzülmiyim diye söylemedi ablamdan duydum o an sütüm kesildi halada düzgün gelmio inana o an annemin neler hissettiğini neresini ağrıdığını neyi olduğunu çok merak ediodum her saat başı babamı arıodum görüntülü annami görüodum sesi bi iyi bi kötü geliodu onunla konuşurken ağladığımı görmesin diye hemen kapatıodum yarım saat sonra bir daha arıodum çok korkuodum ona bişi olsa ne yaparım diye sürekli ağlıodum ama bol bol dua ettim sürekli okudum allahoma çok şükürki atlattı allah büyüktür canım senin imtihanında bu olsun bol bol oku bn okuyorum herkes okuo görüp bilen herkes inşallah en kısa zamanda hayırlı haberleriniz gelir inşallah sabır ya rab sabır 
0 oy
(804 puan) tarafından
Rabbim babana şifa versin size bağışlasın inşallah 
0 oy
(382 puan) tarafından
Tam okudum sonana geldim rabbimin işi o ki babam aradı bi anda hüngür hüngür agladım allah sifa versin canım bnm 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda safi ismiyle sifa versin ins
0 oy
tarafından

Rabbim korusun. Okurken içim isindi, babami hatirladim:'(

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,147 göst.
1 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,905 göst.