0 oy
1,618 göst.
Diğer kategorisinde (349 puan) tarafından
Tavrınız ne olur kızlar? Ona daha önce girmemesini söyledim ama bni dinlemeyip giriyor gerekçe olarakta o bnm oğlum tabiki girecem diyor. Ve çekmeceleri karıştırıyor, haliyle özel şeyler var yani. Bn annemde firmiyor diyince o yabi girmiycek kaynana sonuçta diyor. Çok sinirleniyoeum anlatamam. Sözümü dinletemiyorum

35 Cevaplar

0 oy
(627 puan) tarafından
Benim kaynanam kapıyı tıklar eşimde öyle çünkü panik atak var bende hamileyim korkuyorlar birşey olur die
-Reklam-
0 oy
(618 puan) tarafından
Allah Allah  ne insanlar var yarabbim oğlunsa oğlun  edep diye birşey var 15 yaşında oğlum var banyosunu kendi yapıyor utanıyorum anne diyor  bu ne böyle 
0 oy
(93 puan) tarafından
Bizimkide Cat kapı girerdi bebeği görmek için eşim e söyledim snra ben evde yokken ebeveyn duş unu kullanıyordu gelince saç ini felan unutuyordu arkasında istemeyrekte olsa delil birakiyordu kaç defa eşime soylemedm snra baktım olmuyor eşime söyledim ikaz etti onu özelim orası herseyim var belki yerlerde bırakıyoruz gibisinden uyarınca girmedi. Evde koca banyo var neymiş o küçük banyo seviyormuş :) Eşim artık ise gidince bizim odanın kapısını arkadan kitleyip gidiyor olurda odaya Cat kapı giremesin diye :)
0 oy
(3,703 puan) tarafından
Anne. Asla öyle bir şey yapmaz  sadece oda boşken çocuk yatırmaya girer  mecbur kalmadıkça asala odama girmez
0 oy
(120 puan) tarafından
Benim kaynanam da öyle malesef baktım olmuyor her eve geldiğinde yatak odasını kilitliyorum yoksa girip her yeri karistiriyor artık kafam rahat nereye gidersem yatak odamı kilitleyip öyle çıkıyorum 
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Böyle git gel yoruluyorsun en iyisi ortamiza yat de belki utanır
0 oy
(26 puan) tarafından
4 ay oturdm kayınvalidemle odama hiç girmedi hatta derdi ki kızım kapın kapalı olsun havalandır odanı kapat derdi o konu da hakkını yiyemem işte 
(349 puan) tarafından
Yok cnm kaynanamla ayrıyız 2 gün bizde yattı
0 oy
tarafından
Bokmu var gel bide ortamizda yat istersen de
0 oy
tarafından
Kilitle cnm kapini .  Kizarsa beni ciplakmi gormek istiyosun de
0 oy
(85 puan) tarafından
Kitle kapini canim annen kaynana da kendi ne valal gerekirse geril kocanin da agizi yok mu utanmasin gelsin basinizi tutsun deli mi ne
0 oy
(577 puan) tarafından
sende kspi kilitle girmesin ben kabul etmem 
0 oy
tarafından
Eşim odada ise kapıyı vurur yada dışardan seslenir. O   oda da yoksa girer direk torununa bakmaya 
0 oy
(511 puan) tarafından
yeni evledigimde kaynanamlarda kalmıştım. bir ay kadar düğünüm orda oldugu için odaya kapıyı tıklamadan açmayı bırak lank diye daldı ve ben usudugum için yorganın altına girip eşime sarilmistim yorganı kaldırıp baktı yoksa annemlerdemi kalmışım bak gene sinir oldum o zaman daha yeni bir haftalık gelindim şimdi olsa çüş derdim en azından ama anlamazdi o ayrı 
0 oy
(255 puan) tarafından
Allah sabir versin valla boyle cahil laf anlamayan insanlara sen otur destan anlat gene anlamaz
0 oy
(1,406 puan) tarafından
Valla benim ki de dandun girigrdu kafasina göre nevresimleri bile degistiriyordu  :D (biz birlik oturuyoz bu arada) bnde kapiyı kitliyodum ertrsi gün kapı niye kitli diye 5 karış suratla dolaşıyrdu sonra hiç tınlamadım kitledim valla (oglu bunun bi kere saglam agzina s.ctı bir degil iki degil cunku ) niye kitliyon diyo arada mesela cünku orası bana ve kocama ait içerde olup biten herhangi bir şey seni hic ilgilendirmiyor dedim 

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 937 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (424 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 2,055 göst.
12 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 973 göst.
1 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 877 göst.