0 oy
834 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından
Kızlar ben almanyada yaşıyorum 25 haftalık hamileyim sürekli postlarda söylüyorum ama yine tekrar söyleyeyim yeniler varsa:D ben almancayı hastane düzeyinde bilmiyorum yani virüsten dolayı da zaten yanına almıyorlar eşten başka eşim de korkak ahahaha,yani burda doğuranlara soruyorum size iyice anlatıyorlar mi benim ilk hamilelik yani doğumdan sonra derdinizi nasıl anlattınız,ve aynı zamanda genel olarak kaç gün bekletiyorlar hastanede be  2 3 gün diye biliyorum ayrıntı lütfen kızlar tecrübeli anneler 

7 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Kiz goggladan ceviri yaparak anlasirsiniz olmazmi
(42 puan) tarafından
Eltim de öyle yaptı da ben yazarım anca onlar okuyup tekrar cevap vermez ki ahahaha bakıp geçerler burdaki görevliler böyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç Almanca bilmem ki o da neey
(42 puan) tarafından
Ben de hastane düzeyinde anlamıyorum
tarafından
Ben Almanya'nın kendisini bilmem bacım:)) ins sorun cikmaz
(42 puan) tarafından
İnş doğuma kadar uyusam da o gün uyansam keşke
0 oy
(57 puan) tarafından
Almancan yeterli değilse bile korkma onlar Türk hemşire muhakkak buluyorlar. Birde zaten sana işaret ilede olsa bir çok şeyi anlatıyorlar. Hiç almancan yok değildir umarım. Sadece koronodan dolayı değil normalde de refekatçıya izin verilmiyor. Ama yanılmıyor ve yanlış bilmiyorsam doğum zamanı eşin yanında kalabiliyor. Taburcu olma durumun senin ve bebeğin sağlığına bağlı 
(42 puan) tarafından
Öyle inşallah eşim bayılıp kalmaz,normalde bir kişi alıyorlar eğer dil bilmiyorsa ama inş çok konuşacak kadar sorun olmaz diyelim biz en iyisi
(57 puan) tarafından
Eşiniz doğuma girmek zorunda değil. Sizde zaten muhtemel kelimelimeleri en azından ezberleyip gidin. Normalde doğuma 3 kişi girebiliyor. Gerekirse sizde eşiniz dışında doğuma girmesi için izin isteyin. Dil bilmeyenler için izin veriliyor çünkü. Bende 2 yıldır almanyada yaşıyorum. Bir çok işimi almanca hallediyorum ama doktora gidince yanıma birini alma gereği duyuyorum
 Anlamadığım kelime olursa diye. Ama şimdi daha çok tıp almancasına çalışmaya başladım böylelikle son zamanlarda hep kendim gittim doktora
(42 puan) tarafından
Öyle kelimelere çalışıyprum işte hep diyorum hayat bu o gün ne lazım olur ne olay yaşanır derdimi anlatabilir miyim işte hep bunun düşüncesi var düşünmemeye çalışıyorum inşallah normal bir doğum olur malum şansızlıkta rekorlar elimde olunca..
0 oy
(60 puan) tarafından
Bende Almanya'dayim post yukarıya çıksın  :)
0 oy
(10 puan) tarafından
Merhaba canim benimde almanyada neredeyse 4 cü senem geçen mayısta doğum yaptım ve almancam a1 seviyesinde olmasına rağmen gayet iyi anlaştık hemşirelerle, bi şekilde derdimi anlatmaya çalıştım anlatamadiklarimi da eşim anlattı ya da odaya geldiklerinde detaylı konuşmak için (tut mir leid, ein bisschen Deutsch, mein Mann kommt):)))kocam gelecek diyordum anlayışla gülümseyerek bekliyorlar yada gidip sonra geliyorlar . Refakatçi konusuna gelince korona olsun olmasın zaten yaninda kimseyi birakmiyorlar gece ama gün boyu eşin yanında olabilir.aksam belirli bir saaten sonra ziyaretçi kalmıyor. Şimdi koronadan dolayı nasıl oldu onu bende merak ediyorum çünkü ocakta doğum yapicam:))
(42 puan) tarafından
Ya inşallah o zamana kadar koronaya bir çare bulunur,ben aralıkta yapacam soğuğa denk geliyor birde şanssızlık mi şans mi bilmiyprum skxneonckecn
(10 puan) tarafından
Inşallah canim rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah
0 oy
tarafından
Sesli çevirici var sanırım eski iş yerinde görmüştüm
(42 puan) tarafından
Var ama burdaki doktorlar uğraşmazlar
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Almanyada yaşiyorum ablamda bekletiler bende deyil .. normal dogum istedigin zaman bebek veya sende bi sıkıntı yoksa sonuna kadar bekletiyolar.. normal dogum olsun diye..o aciyi cekerken istedigin kadar bagir cagir almancada olsa sezeryana almiyolar
(42 puan) tarafından
İnşallah kolayca atlatırım

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 945 göst.
20 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,678 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 368 göst.
5 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde She86 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 203 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aayfer (69 puan) tarafından soruldu