+1 oy
600 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Dedikodumu yapmış  yetmemiş aileme dahi duyurmuştu  .

Neyse sohbetim bile yoktu arada gülüm nasılsın derdi.

Kadında türk.  

Neyse  pandemi yasaklar vs.derken pek görmedim kadını. 

Ama yaptığı  dedikodumu  duydum yazik kızları  yasidnayim  oysa 

3 gün  önce evden markette çıktım baktım çocukları endişeyle bana bakıyor gayri ihtiyari  ne oldu dedim annemz  merdivenden düştü ayağı kırıldı dediler.

Sora baktım.kadini kocasi çıkarıyor ahlaya uflaya  . Amca  keske  sert çubuk g8bi bişeyle bağlasaydınız kriik  ise . Bilemedik ki dedi. Neyse kadını kolundan tutup asansöre koymaya yardim ettim ben merdiveni kullandım. Baktim onlarda indler  yine yardim edip arabaya koydum geçmiş olsun dedim saol  dedi kocasi Allah razı olsun  dedi....

Icim  ciz  Ediuor halbuki  asla zararım olmadi ona  sadece eşinle yaşadığımız  tartismaalri  duyup sagi  solu aryomus  ev sahibini dahi aramis ev sahibi de annemin yeğeni sayılır halbuki  .....

9 Cevaplar

+1 oy
(847 puan) tarafından
Sizin ırkınız nedir. 
(1,652 puan) tarafından
Kadında türk dıyor yanı ben turkum kadında ben gıbı turkmüş dıyor :)))) yalnız ırkınız ne demene koptum yaa hakkını helal et hala gulıyorum ırkınız ne :D
(847 puan) tarafından
Hahah :))) kadının fransada yaşadığını yeni öğrendim.
(163,328 puan) tarafından
Kiz bi kere bende okulda turkler var dedim biri linc ettiydi beni ahahah snr dedimki ben belcikada yasiyom etrafimda hic turk yok ondan dedim snr kusura bakma yazmisti hatun
(847 puan) tarafından
Kiz söyleyin ben surda yaşıyorum diye herkesi tanımıyoruz ki :( ya da unutuyoruz ne bileyim öyle işte:)
(1,652 puan) tarafından
:D bu kadar turkun ıcınde ırkcılık yapacak kdar ***** degılım deseydın
-Reklam-
+1 oy
(1,241 puan) tarafından

Başlıkla içeriği hiç bagdastiramadim desem canim:ermm:. İlk okumya başlayınca komşun senin ayaklarinla dalga geçmiş dedikodunun yapmış anladım. Yani başka bı konda dedikodunu yaptı sizde eskisi kadar konuşmuyor sunuz 3 gün öncede  kadın merdivenden düşüyor sende yardım ediyosun. Yani lafımı etti Allah indan mi buldu diyosun. Doğru anladım demi:D

tarafından
Yok  ya .. sohbetim hiç yoktu sadece selam verirdi..
Oh olsun demem sadece elimi uzattım aslında ama içim hala buruk ben ona  hiçbişey yapmadım ki neden hakkımda konuştu ve ben dayanamadım yardim ettim
(1,241 puan) tarafından
Olsun insanlık sende kalsın herkes kendine yakışanı yapar iyi yapmışsın canım
0 oy
tarafından
Ilahi adalet die bisey var..

Allah kimsenin yanına birakmio
tarafından
Öyleymiş... hatta o gün ayağı  kırilacağı  gün sesi geldi kapı deliğinden  baktım benden 1 yıl  sora düğünü olan kızla sohbet ediyordu.. üzüldüm  ben bu  kadina ne yaptım ki dedim icim den....;(
tarafından
Boşver allah kimin içinde ne var bilio
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Hiç bı şey anlamadım desem ayıp olmaz değilmi
tarafından
Yok kanka nedn olsun yaa ayıpsın
(10,885 puan) tarafından
Kadının ayağı kırılmış sen bunu neye bağladın ve caneyyyy
tarafından
Hayır ben dayanamadım.yardim ettim... Aslında kadın  bu dedikodudan sora benle selamlassa  selam vermem demiştim icimden
0 oy
tarafından
Canm gecmiş olsun da kadin da turk bunu anlamadim. Yaptigi tabiiki dogru degil yani rahatsiz oluyosa sana soylemesi lazim
tarafından
Fransa da türk az cevremde
tarafından
Garibanim oy kuzum ya ☹ onda hicccc yapmasi dogru degil ya. Neyse sen hakkini helal et de, gerisi ona Allaha kalir
0 oy
(758 puan) tarafından

:)

Allaha Havale et bos ver

0 oy
tarafından
Irk la ne alakası var anlamadım 
0 oy
(1,652 puan) tarafından
Ona neyse yanı rahatsz olacagı sekılde gece yarıları vs bagrıs cagırıs ıse ayrı ama sadece atışmadan ıbaret tartısma duyup bunu yapıyosa buyuk ayıp 
tarafından
Hayır bana gelip  beni rahatsz ettin dese eyvallah da ....
(1,652 puan) tarafından
Yanı haklısın
0 oy
(8,060 puan) tarafından

:D

Diyorum ne ayak allah iyiliğini versin 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 603 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,579 göst.