Kızlar eşiniz size evlilik teklifi etdimi ??Nasıl etdi? Biz de söz kesildi Eşim bana etmedi evlilik telıifi ama çok isterdim etmesini .Orya okulda sevgililer bir birine gül veriyolardıya O bile olmadı o duyguyu yasayamadım .Bazen öyle düsündükde sanki bana yapmış gibi hayal ediyorum Hayel etmesi bile güzell
15 şubat cumartesi günü iş çıkışı beni almaya geldi cafeye gidip biraz oturalim dedi bende tamam dedim iki katlıydı kafe alt kata iniyoruz merdivenlerden bi baktim ışıklar kapandi her yerde mum vardi masa güllerle donatılmıştı bide pasta vardi bende diyom halla halla 14 Şubatı mi kutluyor anlamadım başta sonra birden diz çöktü yüzüğü cikardi benimle evlenir misin diyemedi ama sadece öylece baktı benim eşim biraz utangaçtir bende oturup sarildim ona oyleydi şimdi evliyiz iyice odun oldu nerde o eski kocam herşey köprüyü geçene kadarmis
Aradı anangil evdemi anamgil gelecek dedi
Kuru temizleme dükkanında benimle evlenirmisin didi
Dedim seni su makinaya atarim bastan basa temizlenirsin kalas herifim
Once aglattınsomra evlilik teklifi etti ayrılma konsuması gıbı bir konusma yaptı ben dedim sen bilirsin tabi ıcım paramparça sonra yuzgu cıkardı bir tane kutu yapmsıtı el emegı patlayan kutu mumlarla kalp yapmıs sonra son kes gel bak dedi ıs yerinde dıger oda da sonra benimle evlenir misin demıcem cunku evlencem ben seninle dedi sonuc kactık mutluyuz
Biz nişanlıyken bile sürekli dile getirmekten bile bir hal olmuştum bana Benim planlarım var bekle diyordu ve şimdi bir kızım var hala teklif yok hala bekliyorum
Ah gülüm kaderimiz aynı bemde teklif alamadım görücü usulü evlenince nerde romantik teklif görsem diyom teklif etmedin diye hala ukte kalmis heralde
Düğüne az kalmıştı 1 hafta bekledim edicem dedi ama her gün şöylemi yapsam böylemi yapsam en sonunda aldım elinden yüzüğü taktım parmağıma. Ne yapalım kısmet böyleymiş
Hayalimdeki gibi bi evlilik teklifi aldim cok sukur hep fotograflara bakip bakip sevinirim. Ben degilim ama esim Romantik Bi kafeyi baglatmişti guller mumlar balonlar falan habersizdim tabi herseyden bilseydm daha guzel suslenip puslenirdm. Teyzesinin gelini beni almaya geldi bi dukkan falan gezelim diye, ordan bi kafeye girdik zaten girince olanlar oldu anlatmiştim burda post ta acmiştim resim falan attigim cok oldu
1,489,198 soru
24,340,925 cevap
346,044 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın