0 oy
1,155 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (671 puan) tarafından

Nazara mi geldik noldu bilmiyorm ama çok yıprandım su 3 günde deli gibi aşık olup evlenen biz gitti yerine bambaşka insanlar geldi Sanki 19 haftalik hamileyim 20 aylık kızım var bosanmktan. Başka çarem yok gibi zaten eşimde bu  evlilik bitti diyo başka bişe demiyo ufacık ufacık sorunlar dan bu hle geldik ailem muhtemelen izin vermicek ama bnm bska carem yokk yok yok hakaret küfür yemek çok ağır çok :'(rabbim yardım ettt diyorum duy sesimi diyorum imtihan mi dua edin bana neolursz

9 Cevaplar

0 oy
(681 puan) tarafından
Hayirlisi neyse o olsun hakkinizda ama aranizi düzeltmeye çalışın gerçekten o kadar kolay bi sey degil boşanmak
(671 puan) tarafından
Eşim istemiyo artık beni istemyni bn mi isticem
-Reklam-
0 oy
(973 puan) tarafından
Rabbim YARDIMCINIZ olsun unmarim araniz duzelir
(671 puan) tarafından
Sağol canım ama sanmıyorum
(973 puan) tarafından
Allahtan umit kesilmez sen duani et sabr et gerisini Rabbime birak
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Kuzum evde bakara suresini aç 1 bardak suya 1000 tane ya vedud oku o sudan bi yudum sen 1 yudumda eşine içir kalan suyu evinin odalrına kağı girişine kadar dök inşallah düzelirsiniz hergünde sirkeli su ile evini sil
(671 puan) tarafından
Cnm teşekkür ederim evde klmiyorum dukkn var hep dukkndym çok zor bunu ypmam
(5,327 puan) tarafından
Kaldığın süre zarfında oturduğun yerde 1000 tane ya vedud çekebilirsin kuzum ben evlesniğim ilk gün yapyım çok şükür ağzımızın tadı yerinde
(13 puan) tarafından
Cnm nerden bilyosun bunlari ise yaradimi esin duzeldimi bn esimden ayriyim calismak zorunda oldu için tekim 2 aylik kizimla cok yanliz hisseidyirum esimide cok seviyirum burda is olmadi için maaslar az oldu icin çalışamıyormuş borcumuz varmis bilmem ne ne
(5,327 puan) tarafından
En azından evimde kavga yok sıkıntımız illaki oluyor bunu konuşarak hallediyoruz 3 yıldırda evliyiz elhamdülillah
0 oy
tarafından
Bu kadar iyiyken 3 günde noldu sen bence bi evi araştır aklıma başka şeyler gelio
0 oy
tarafından
Yapmak zor da yıkmak kolay Allah yuvanıza huzur versin iki evladın hatrina 
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Sorun ne peki ufak sebeblerden boşanma mi olurmuş eşinin derdi neymiş 
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Evlilik tek tarafli yurutulmez burdakiler de sizin bosanip bosanmayacaginiza karar veremez.Saygi bittiyse hersey bitmistir
0 oy
(198 puan) tarafından
Ben de nazara geldim sosyal medyada ne zaman bir şey paylaşsam mutlaka tartışıyorduk bütün fotoğraflarımı kaldırdım bir daha da bir şey paylaşmadım O gün bugündür hiç kavga etmiyoruz Bir de ikimizde sürekli la havle vela kuvvete illa billah diyoruz çok faydası varmış şimdi çok iyiyiz maşallah sen de bir şeyler paylaşma nazar diyorsan ve bunu aklına geldikçe söyle
0 oy
tarafından
Canım evde bakara suresi aç yüksek sesle 

Ve evine oku nazar duaları aç kendine eşine çocuklarına oku üfle evliliğine bile nazar değer valla 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,051 göst.
+1 oy
3 cevap 219 göst.
11 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zeyzeycik (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 674 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 135 göst.

Kategoriler